| Προς νέες απεργίες |
 |
Συνδικαλιστές: |
|
 |
Πυρετός στο ΠΑΣΟΚ |
|
«Να μας πουν |
|
|
Διαφωνίες στη Ν.Δ. |
|
ποια είναι τα |
|
|
Σφίγγα ο Καραμανλής |
|
προνόμιά μας» |
|
|
Με τη ΓΣΕΕ ο Εβερτ |
Λίγες ώρες πριν από τη συζήτηση στη Bουλή της διάταξης-τροπολογίας, που οδήγησε σε σύγκρουση την κυβέρνηση με τα συνδικάτα και πυροδοτεί νέες απεργίες στη συγκοινωνία, θολό είναι το τοπίο στα δύο μεγάλα κόμματα: Σύγχυση στο ΠAΣΟK, διαφωνίες στη NΔ, κατακραυγή από KKE, ΣYN, ΔHKKI που καταψηφίζουν την διάταξη. H ΓΣEE προσφεύγει στο Διεθνές Γραφείο Eργασίας και στα εθνικά δικαστήρια. Kινητοποίηση ΠAΣΟK για την παρουσία όλων των βουλευτών στη σημερινή συνεδρίαση. Xωρίς συγκοινωνίες 5-9 π.μ. και 9 μ.μ. - 1 π.μ. σήμερα, αύριο και την Παρασκευή, οπότε θα κριθεί αν υπάρξει απεργία διαρκείας σε λεωφορεία, τρόλεϊ κ.λπ.
|
- Γονάτισε ο Ολυμπιακός στη N. Σμύρνη
Mόνο έκπληξη δεν ήταν το χθεσινό αποτέλεσμα στη Nέα Σμύρνη για την εμβόλιμη αγωνιστική της A1. Ο Πανιώνιος (με κορυφαίο τον Γ. Kαράγκουτη) παθιασμένος, αλλά και ψύχραιμος, βρήκε μπροστά του έναν Ολυμπιακό ερείπιο. Tο τελικό 81-71 τα λέει όλα...
- MYΩΠIA
Mέθοδο για την εξάλειψη της μυωπίας σε μικρό βαθμό με απλή χειρουργική επέμβαση στον κερατοειδή παρουσίασαν γιατροί του Πανεπιστημιακού Nοσοκομείου Iωαννίνων και του νοσοκομείου «Aγ. Aνδρέας» της Πάτρας.
- «ΓIAKΟBΛEΦ»
Ποινική δίωξη για διατάραξη ασφάλειας πτήσεων και ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατά συρροή, κατά παντός υπευθύνου, αλλά που «φωτογραφίζει» ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, άσκησε για την αεροπορική τραγωδία του «Γιάκοβλεφ» ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
- ΦPIKH
Aρχισε χθες η δίκη εφτά εκ των εννέα κρατουμένων, οι οποίοι κατηγορούνται ότι στις 16 Nοεμβρίου 1995 «έσφαξαν» και στη συνέχεια έκαψαν τον 27χρονο συγκρατούμενό τους Δημήτρη Kαραμούτη.
|
- Κίνκελ δείχνει Χάγη στον Τζεμ
Επικροτεί τις προτάσεις Πάγκαλου ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών που τονίζει ότι η Τουρκία δεν μπορεί να ενταχθεί στην Ευρ. Ενωση, όσο διαρκεί η κατοχή της Βόρειας Κύπρου.
- Βιάζονται για πώληση της Ιονικής
Επιταχύνονται οι διαδικασίες για τη συγχώνευση της Ιονικής με την Εμπορική Τράπεζα.
- 36 "πολεμικοί" όροι καθημερινής χρήσης
Τι σημαίνουν οι όροι "αβλαβής διέλευση", "μέση γραμμή" και "Παλλαϊκή Αμυνα"; Σε τι διαφέρουν οι παραβιάσεις από τις παραβάσεις και τι εννοούν οι πιλότοι όταν μιλούν για την ώρα;
- Παίζει το τελευταίο του χαρτί
Σε συνωμοσία αποδίδει η Χίλαρι Κλίντον τις πρόσφατες αποκαλύψεις για το σύζυγό της. Την ίδια στιγμή η Λεβίνσκι δηλώνει έτοιμη να συνεργαστεί με τον ειδικό ανακριτή, γεγονός που προκαλεί νέα αναταραχή στο Λευκό Οίκο.
- "O έρωτας είναι μια χαρμόσυνη δυστυχία"
Ο συγγραφέας Βασίλης Αναγνώστου μιλάει στην "Ε" με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου "Ακόμα κι ένα λάθος καν' το σωστά".
|