|
Πέμπτη 4/03/99
ΣΤΗΛΕΣ







ΟΔΗΓΟΙ






|
|
|
|
|
|
|
|
ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: Τι κατέθεσε για Οτσαλάν
|
"ΜΕΙΝΕ ΙΤΑΛΙΑ ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΑ"
|
«Ο Ντ' Αλέμα του είπε: Φύγε θα πέσω εγώ, θα σε σκοτώσει η Μαφία»
Σοβαρά στοιχεία, που φωτίζουν σε κάποια σημεία την υπόθεση Οτσαλάν, κατέθεσε στον εισαγγελέα ο Σάββας Kαλεντερίδης. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση είχε διαμηνύσει στον Kούρδο ηγέτη να μην έρθει στην Eλλάδα και να μείνει στην Iταλία. Eφυγε, όμως, γιατί ο πρωθυπουργός Nτ' Aλέμα τού είπε ότι διαφορετικά θα πέσει η κυβέρνησή του και θα τον σκοτώσει (τον Οτσαλάν) η Mαφία με την «Γκλάντιο». Για τα της Kένυας, υπάρχουν διαφορές στις καταθέσεις Kωστούλα-Kαλεντερίδη
.
|
|
|
Συγκρούσεις Αλβανών - Σλαβομακεδόνων
<λι>
Αγριες συγκρούσεις μεταξύ μαθητών αλβανικής και σλαβικής καταγωγής σημειώνονται την τελευταία εβδομάδα στα Σκόπια.
Δεν αντικαθίσταται ο Οτσαλάν
Για κλιμάκωση του αγώνα των Κούρδων κάνει λόγο το ΡΚΚ, το οποίο ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να αντικατασταθεί ο Οτσαλάν...
Ισότιμος της "Κυρίας"
<λι>
Θαυμάσια στάθηκε ο Ολυμπιακός μέσα στο "Ντέλε Αλπι" απέναντι στη Γιουβέντους και με γκολ-πέναλτι του Ανδρέα Νινιάδη στο 97ο λεπτό (!) διατήρησε (1-2) τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.
"Η τύχη είναι με τους δυνατούς"
Ξέφερνο πανηγύρι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού μετά το θετικό αποτέλεσμα με τη Γιουβέντους και αυτοσυγκράτηση από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Πανιώνιος, όπως Δαβίδ
Περισσότερο τους ενδιαφέρει να ευχαριστηθούν απόψε το παιχνίδι εναντίον της Λάτσιο για το κύπελλο Κύπελλούχων παρά να λένε μεγάλες κουβέντες στον Πανιώνιο.
Ρέππας: Δεν καθόμαστε σε τραπέζι παραχωρήσεων
Με οξύτητα αντέδρασε ο Δ. Ρέππας στο χαρακτηρισμό του πολιτικού κόμματος που έδωσε στη... "17 Νοέμβρη" Τούρκος αξιωματούχος. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχθηκε επίσης ότι οι ελληνοτουρκικές σχέσεις βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο.
Δεν βλέπουν θερμό επεισόδιο Μαγκριώτης - Αθενς
Αποκλείουν το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού.
Κρίση και στη Ρηγίλλης
Στηρίζει την κυβέρνηση ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος χθες ενημερώθηκε από τον υπουργό Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου.
Επικίνδυνος ο διχασμός σε "προδότες" - "υπερπατριώτες"
Τρεις πολιτικοί, ένας αρθρογράφος και δύο καθηγητές πανεπιστημίου μιλούν στην "Ε" για την υπόθεση Οτσαλάν και τις παρενέργειές της.
Τα παρκόμετρα ξανάρχονται
Επανέρχονται τα παρκόμετρα, αυτή τη φορά υπό δημοτικό καθεστώς, σύμφωνα με δηλώσεις του Δ. Αβραμόπουλου.
Το κόστος των τραπεζών στο στόχαστρο Βενιζέλου
Θέμα προτεραιότητας αποτελεί για τον υπουργό Ανάπτυξης Ευάγγ. Βενιζέλο η μείωση του κόστους των τραπεζικών υπηρεσιών.
Ενας στους 3 απέκρυψε εισοδήματα από ενοίκια
Πρόστιμα, πρόσθετους φόρους και κυρώσεις θα αντιμετωπίσουν όσοι ιδιοκτήτες ακινήτων απέκρυψαν εισοδήματα από ενοίκια.
ΑΠΟΜικρουτσικοποίηση με βαριές κουβέντες
Με σκληρή γλώσσα σχολίασαν οι υπουργοί Ανάπτυξης και Πολιτισμού την παραίτηση του Θ. Μικρούτσικου από τη θέση του προέδρου και γενικού διευθυντή του Ελληνικού Φεστιβάλ.
"Ας πάει στο διάβολο η αρρώστια! .."
Πέθανε χθες σε ηλικία 59 ετών η Ντάστι Σπρίνγκφιλντ.
|
|