ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - Για να μη μένετε θεατές στα γεγονότα
Τρίτη 23/03/1999

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΤΗΛΕΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΟΔΗΓΟΙ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ
ΘΕΑΤΡΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ MEDIA




ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Φόβοι για το χειρότερο

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη συνάντηση του Ρ. Χόλμπρουκ με τον Μιλόσεβιτς. Οι πιέσεις των Αμερικανών εντείνονται, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ΝΑΤΟϊκής επέμβασης.


Με κλείσιμο απειλούνται "Αρετή" και "Ευημερία"
  • Τούρκοι εισαγγελείς ζητούν να απαγορευτεί η λειτουργία του Κόμματος της Αρετής και του Κόμματος της Ευημερίας. Στο μεταξύ η τουρκική εθνοσυνέλευση απέρριψε χθες την πρόταση μομφής που είχε κατατεθεί εναντίον της κυβέρνησης Ετζεβίτ.

Σε αυτιά κουφών τα ανθρώπινα δικαιώματα
  • Ξεκίνησε χθες στη Γενεύη κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η ετήσια συνεδρίαση της Επιτροπής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Επικοινωνήστε με την "E on-line"

Copyright © 1999 Χ. Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της ηλεκτρονικής εφημερίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή αλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα.