ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - Για να μη μένετε θεατές στα γεγονότα
Τετάρτη 14/7/99

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΤΗΛΕΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΡΟΣΩΠΑ


ΟΔΗΓΟΙ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ
ΘΕΑΤΡΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ MEDIA


UNICEF


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ



- ΑΓΚΑΛΙΕΣ και φιλιά με τον Ακη στη Θεσσαλονίκη

ΔΥΟ "ΡΙΠΕΣ"
από τον κ. Κοέν

main.jpg

1 «Μπράβο» για τη συμβολή μας στην επίθεση κατά Γιουγκοσλαβίας!


2 Μας μάλωσε επειδή δεν κάνουμε πολλά κατά της τρομοκρατίας

Ο Aκης Tσοχατζόπουλος μόλις είχε προτείνει αύξηση των μισθών των Aμερικανών πεζοναυτών, που τον ζητωκραύγαζαν: «Δεν είστε μόνο πολεμιστές, είστε και διπλωμάτες και δικηγόροι και στελέχη κυβερνητικά. Σας συγχαίρουμε», τους είπε και ο Kοέν του ανταπέδωσε, με ένα «μπράβο», που δεν μας τιμά καθόλου: «Xωρίς τη δική σας προσωπική υποστήριξη, χωρίς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, δεν θα είχαμε επιτύχει στη Γιουγκοσλαβία». Για να δώσει και την επιβράβευση: «H Θεσσαλονίκη έχει γίνει η έδρα της ανοικοδομητικής προσπάθειας για το Kόσοβο και ευρύτερα της Γιουγκοσλαβίας». Λίγο μετά ήρθε η δεύτερη ριπή: «Πρέπει να εντοπιστούν περισσότεροι τρομοκράτες στην Eλλάδα».

Διαβάστε Σήμερα
Περίεργο παιχνίδι "15" με Θεσσαλονίκη
  • Σειρά συναντήσεων είχε στις Βρυξέλλες ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γ. Κρανιδιώτης για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την τοποθέτηση του Οργανισμού Ανασυγκρότησης στη Θεσσαλονίκη.

Χορός πιέσεων για το βέτο
  • Και οι Αμερικανοί πιέζουν τώρα την Ελλάδα να άρει το βέτο κατά της Τουρκίας.

Κοντέρ αποδοτικότητας στο Δημόσιο
  • Νέο σύστημα για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων τίθεται σε εφαρμογή μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Το μυστήριο του "Ιάσονα"
  • Ενα άτομο έχασε τη ζωή του και τρία αγνοούνται όταν ένα μικρό επιβατηγό σκάφος βυθίστηκε στη Ζάκυνθο, σε απόσταση 340 μέτρων από την ακτή.

Δύναμη καταστολής, οι ισλαμιστές
  • Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις στο Ιράν, όπου στο πλευρό της αστυνομίας βρίσκονται φανατικοί ισλαμιστές που λαμβάνουν ενεργά μέρος στις προσπάθειες καταστολής.

"Η επανάστασή μας απορροφά τις αλλαγές"
  • Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Ιράν μιλά στην "Ε" για τις φοιτητικές διαδηλώσεις και τις σχέσεις της χώρας του με τις ΗΠΑ και την Ελλάδα.

Κόκκινος Ζάχοβιτς!
  • Στον Ολυμπιακό ανήκει από χθες ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς, για τον οποίο η πειραϊκή ομάα δαπάνησε περίπου 4, 5 δισ. δραχμές.

Παπαδήμος: Ακριβά καύσιμα... δημοσιονομικό σφίξιμο
  • Την επιβολή νέων περιορισμών στη χορήγηση των δανείων μελετά μεταξύ άλλων η Τράπεζα της Ελλάδος.


Επικοινωνήστε με την "E on-line"

Copyright © 1999 Χ. Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της ηλεκτρονικής εφημερίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή αλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα.