ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - Για να μη μένετε θεατές στα γεγονότα
Παρασκευή 29
Ιουλίου 1999


ΚΑΙΡΟΣ

ΣΤΗΛΕΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΡΟΣΩΠΑ


ΟΔΗΓΟΙ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ
ΘΕΑΤΡΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ MEDIA


UNICEF


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ



- Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ Τι αποκαλύπτει η ψαλίδα των βαθμών

ΔΩΡΕΑΝ... ΑΠΟΤΥΧΙΑ

main.jpg

Πέτυχαν κυρίως όσοι πλήρωσαν!
H Παιδεία κοστίζει, η αποτυχία είναι δωρεάν. Aυτό προκύπτει από την επεξεργασία των στοιχείων που έδωσε χθες η ΟΛME για τις εξετάεις της B' Λυκείου. Στις πόλεις -όπου υπάρχουν φροντηστήρια- το ποσοστό της αποτυχίας κυμαίνεται από 25-30%. Στην περιφέρεια, όπου υπάρχουν λιγότερα, στο 40-45% και στις αποκρυσμένες περιοχές εκτοξεύεται στο 80%.

Διαβάστε Σήμερα
Γιώργος: Δεν πρέπει να μας φοβίζει
  • Επιμένει στις δηλώσεις του για τις μειονότητες ο υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος πάντως έχει τώρα να αντιμετωπίσει τις βολές των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Χρυσώθηκαν οι τράπεζες
  • Το 1 τρισ. δρχ αναμένεται να φτάσουν στο τέλος του έτους τα κέρδη των τραπεζών.

Πάλευε 6 χρόνια με τις φλόγες και την ανεργία
  • Συγκίνηση προκάλεσε ο θάνατος της 27χρονης δασοκομάντο Ι. Τασοπούλου, η οποία κηδεύεται σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Το Κόσοβο δεν είναι πια τόπος δολοφονιών, διακηρύττει η "απληροφόρητη" Ολμπράιτ
  • Επίσκεψη στο Κόσοβο πραγματοποίησε η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών...

Ο τελευταίος των Μο-ικανών
  • Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε χθες ο Π. Φασούλας.

Ακόμη πιο κοντά στην Εργασίας ο Λάτσης
  • Δεν υποβλήθηκαν βελτιωμένες προσφορές για την αγορά της Τράπεζας Εργασίας.


Επικοινωνήστε με την "E on-line"

Copyright © 1999 Χ. Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της ηλεκτρονικής εφημερίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή αλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα.