ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - Για να μη μένετε θεατές στα γεγονότα
Πέμπτη 7/10/1999

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΤΗΛΕΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΡΟΣΩΠΑ


ΟΔΗΓΟΙ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ
ΘΕΑΤΡΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ MEDIA


UNICEF


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

- ΕΘΝΙΚΗ - ΠΙΣΤΕΩΣ σε ρόλο παιδαγωγού


ΜΑΛΩΝΟΥΝ
τους "άμυαλους" της Σοφοκλέους

main.jpg Eθνική και Πίστεως (από τα βαρύτερα χαρτιά της Σοφοκλέους) ανέλαβαν χθες χρέη παιδαγωγού και χαρακτήρισαν «άμυαλους» τους επενδυτές που ρίχνουν μεγάλο βάρος στα λεγόμενα «περιφερειακά χαρτιά». H Eθνική, μέσω του δελτίου της, μίλησε για υπερδιπλασιασμό του κινδύνου αυτών που επενδύουν σε μετοχές μικρής κεφαλαιοποίησης. Ο κ. Γιάννης Kωστόπουλος της Aλφα Πίστεως, αναφερόμενος στην προτίμηση των επενδυτών -και μετά την πρόσφατη διόρθωση- στις μετοχές των μικρών εταιρειών είπε: «Δεν έβαλαν μυαλό». H Σόλομον Σμιθ Mπάρνεϊ, από την άλλη, αναβάθμισε τη Σοφοκλέους.
Διαβάστε Σήμερα
Κτίρια-φέρετρα: τα έκαναν... αόρατα

Αφαντοι παραμένουν οι πολεοδομικοί φάκελοι για 19 από τα 30 κτίρια που κατέρρευσαν στο σεισμό της 7ης Σεπτεμβρίου.


Λαλιώτης: Ως τις 15 Νοεμβρίου έτοιμα τα 5.000 λυόμενα

Επιμένει ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ για τη μεταφορά των σεισμοπλήκτων σε οικίσκους ως τα μέσα του επόμενου μήνα.


Τα κόκκινα και τα κίτρινα κτίρια

Ως το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί ο δευτεροβάθμιος έλεγχος


To A και το Ω του Εγκέλαδου

Ολα όσα ακούσαμε στη διάρκεια του τελευταίου μήνα για τους σεισμούς.


Συντριπτικό χαστούκι στην Αγκυρα για Λοϊζίδου

Ηχηρό ράπισμα δέχτηκε η Τουρκία από το Συμβούλιο της Ευρώπης το οποίο τάχθηκε υπέρ της χορήγησης αποζημίωσης στην Ελληνοκύπρια Τ. Λοϊζίδου.


Ευρωσπρώξιμο στην Τουρκία

Υπέρ του χαρακτηρισμού της Τουρκίας ως υποψήφιο μέλος της Ε.Ε. τάσσεται το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


Ρεύμα στην Τουρκία υπέρ της πολιτικής Γιώργου

Την ανάγκη συνομιλιών για το Κυπριακό τονίζει και ο Ιλτέρ Τουρκμέν, συμφωνώντας με τον Γ. Παπανδρέου.


Ετζεβίτ: Θα τα βρούμε οι δυο μας αλλά η Κύπρος, δύο κράτη

Επιμένει ο Τούρκος πρωθυπουργός στην άποψη του για τη δημιουργία δύο κρατών στην Κύπρο.


Περάσαμε το τεστ του δημοσιονομικού ελλείμματος

Καταργείται η απόφαση για το υπερβολικό δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας, εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο για την ένταξη στην ΟΝΕ.


Το γιόρτασε σαν "ώριμη" η Σοφοκλέους

Με άνοδο του γενικού δείκτη κατά 1% υποδέχθηκε η Σοφοκλέους την αναβάθμισή της από την Salomon Smith Barne y.


ΙΟΒΕ: Στην ΟΝΕ πλην πληθωρισμού

Χαλάρωση της δημοσιονομικής πειθαρχίας ενόψει των εκλογών επισημαίνει το ΙΟΒΕ στην τριμηνιαία έκθεσή του.


Και τιμοκατάλογος συχνοτήτων για τους "τρεις"

43 δισ. δρχ αναμένει ότι θα εισπράξει το Δημόσιο από την εκχώρηση πρόσθετου φάσματος συχνοτήτων στις τρεις εταρείες κινητής τηλεφωνίας.


Εγκατέλειψαν το Βορρά

Υποχώρησαν οι Τσετσένοι ενώ οι Ρώσοι χτύπησαν αυτοκινητοπομπή προσφύγων.


Τα μεγάλα μαχαίρια

Ρευστή παραμένει η πολιτική κατάσταση στην Αυστρία...


"Πέρασε με κόκκινο"

Φόβοι ότι θα ξεπεράσουν τους 100 οι νεκροί από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Λονδίνο εκφράζουν οι αρχές.


Σαν έτοιμοι από καιρό

Με δύο γκολ των Β. Τσάρτα και Γ.Χ. Γεωργιάδη επιβλήθηκε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αλβανίας.


"Θα γίνουμε... γλάστρες"

Την οργή του εξέφρασε ο Τζαννής Τζαννετάκης για τη φθίνουσα πορεία της Εθνικής Επιτροπής για το 2004.


Πέπλος μυστηρίου με το Ολυμπιακό Χωριό

Αναβλήθηκε η συζήτηση για τη σύμβαση που αφορά στην κατασκευή του Ολυμπιακού Χωριού.


Αυτός ήταν ΠΑΟΚ

Σημαντική νίκη με 83-63 πέτυχε ο ΠΑΟΚ εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.



Επικοινωνήστε με την "E on-line"

copyright © 1999 Χ. Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της ηλεκτρονικής εφημερίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή αλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα.