ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - Για να μη μένετε θεατές στα γεγονότα
Κυριακή 18 Ιουνίου 2000

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΤΗΛΕΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ
ΜΕΣΑ & MEDIA

ΟΔΗΓΟΙ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ
ΘΕΑΤΡΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ MEDIA




ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Μια ματιά αντί για ταυτότητα

Εκτός από τις 5 τράπεζες πληροφοριών που ήδη δραστηριοποιούνται στο χώρο, με σειρά άλλων μεθόδων συγκεντρώνεται "υλικό" εν αγνοία μας.


Η αρχαία παραλιακή
  • Η Βάρη ένας από τους κεντρικούς κόμβους για τις παραλιακές περιοχές φαίνεται να είχε την ίδια λειτουργία και για τους αρχαίους Αθηναίους. Αυτό αποδυκνείει ο οδικός άξονας, εξαιρετικής κατασκευής, που έφερε στο φως η σκαπάνη των αρχαιολόγων της Β'Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.

Απογειώνονται τα ναύλα
  • Με αυξήσεις έως και 20% και δάνειο ύψους 11 δισ. η Ολυμπιακή σχεδιάζει να καλύψει το ταμιακό πρόβλημα.

Το "σπορ" της παρενόχλησης
  • Μία στις δύο ή τρεις γυναίκες και 1 στους 10 άντρες που εργάζονται στην Ε.Ε, έχουν υποστεί τουλάχιστον μία φορά στην "εργασιακή τους ζωή" κάποιου είδους σεξουαλική παρενόχληση. Αυτό δείχνουν 75 έρευνες που έγιναν την τελευταία δεκαετία σε 11 κράτη-μέλη της Ε.Ε.

Επικοινωνήστε με την "E on-line"

Copyright © 1999 Χ. Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της ηλεκτρονικής εφημερίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή αλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα.