ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - Για να μη μένετε θεατές στα γεγονότα
Πέμπτη 20 Ιουλίου 2000

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΤΗΛΕΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΡΟΣΩΠΑ


ΟΔΗΓΟΙ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ
ΘΕΑΤΡΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ MEDIA


UNICEF


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
- Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ανοίγει και νέα μέτωπα, ενώ...

ΒΛΕΠΕΙ
ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ:
«Μας απασχολεί το σοβαρό
πρόβλημα της ανεργίας»
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
«Θα είναι επιτυχία
αν το αντιμετωπίσετε

Φωτογραφία Στο τραπέζι τώρα, υγεία - διοίκηση

Διάλογος α λα... ΟΗΕ για εργασία

Εκκλησία: Νέες αιχμές Σημίτη

Πάγκαλος: Υπάλληλοι επαναστάτες!

«Το εκσυγχρονιστικό εγχείρημα δεν μπορεί να ευοδωθεί χωρίς συγκρούσεις» διακήρυξε χτες το βράδυ ο Κώστας Σημίτης, προαναγγέλλοντας ότι πριν από τις διακοπές η κυβέρνηση θ' ανοίξει και το «μέτωπο» της υγείας. Αλλο ανοικτό «μέτωπο» είναι οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, ενώ θα ακολουθήσει το θέμα της δημόσιας διοίκησης. Ανοιχτό παραμένει το «μέτωπο» με την Εκκλησία και ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε, εμμέσως, σ' αυτό κάνοντας λόγο για «σωτήρες». Μιλώντας για όλα αυτά ενώπιον στελεχών του ΠΑΣΟΚ και άλλων υπό ένταξη στελεχών από όμορους χώρους, ο κ. Σημίτης τους κάλεσε «να μη φοβούνται τις αναμετρήσεις».
Διαβάστε Σήμερα
Πάγκαλος: Πάμε για χωρισμό...

  • Σημίτης και Πάγκαλος ύψωσαν χθες τους τόνους της αντιπαράθεσης με την ηγεσία της Εκκλησίας. Ο πρωθυπουργός μίλησε υπαινικτικά για «σωτήρες που εννοούν να αναλάβουν εργολαβικά τις τύχες μας» και κατέστησε σαφές ότι η κυβέρνηση δεν φοβάται τη σύγκρουση μαζί τους.

Προδομένοι και τότε και τώρα...

  • Ενιωσαν το άγγιγμα και την καυτή ανάσα του θανάτου. Είδαν με τα μάτια τους τη φρίκη, την τραγωδία του πολέμου και της προδοσίας... και γύρισαν πίσω σαν ήρωες για να θυμούνται κάθε τέτοια ημέρα, επί 26 συνεχή χρόνια, τα γεγονότα που τους σημάδεψαν για πάντα τη ζωή.

9 σημεία για διμερή συζήτηση
  • Στο σύνολο της ασκούμενης οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής, θα γίνει τελικά ο διάλογος με τα συνδικάτα για τις εργασιακές σχέσεις και την απασχόληση.

«Πάτος» το 1960, η καλύτερη σήμερα!

  • Tην κωμωδία «Mερικοί το προτιμούν καυτό», ψήφισαν οι Aμερικανοί ως την καλύτερη κωμωδία του αιώνα.

Διώξεις που δεν πείθουν κανέναν
  • Κλιμακώνοντας τον «αντιολιγαρχικό» πόλεμο η Γενική Εισαγγελία της Ρωσίας διέταξε την καταγραφή της περιουσίας του μεγιστάνα του Τύπου Βλαντίμιρ Γκουσίνσκι, προετοιμάζοντας προσφυγή για την κατάσχεσή της.


Αποφασίστηκε η "γραμμή" προς τον Σάμαρανκ

  • Συνάντηση του πρωθυπουργού με τη Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη ενόψει της συνάντησης του "Αθήνα 2004"με τονπρόεδρο της ΔΟΕ σήμερα στη Λοζάνη.


Επικοινωνήστε με την "E on-line"

copyright © 2000 Χ. Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της ηλεκτρονικής εφημερίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή αλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα.