|
Δευτέρα 22/1/2001
ΣΤΗΛΕΣ







ΟΔΗΓΟΙ





|
|
| |  |
Eνα φάντασμα πλανάται πάνω από το 14%
Αξιοσημείωτη απήχηση στο εκλογικό σώμα δίνει στο κόμμα που... δεν έχει ακόμα ιδρύσει ο Aβραμόπουλος δημοσκόπηση της εταιρείας Kapa Research, που δημοσίευσε
χθες «το Βήμα». Η απήχηση αυτή, όμως, φαίνεται να ευνοεί το ΠΑΣΟΚ, αν και οι απώλειές του προς αυτό είναι τέσσερις μονάδες. Χαμένη εμφανίζεται η Ν.Δ. Εχει απώλειες προς το αόρατο κόμμα εφτά μονάδες, με αποτέλεσμα να εξανεμίζεται το σημαντικό προβάδισμα τoυ 3, 6%, που έχει έναντι του ΠΑΣΟΚ, χωρίς Αβραμόπουλο!
|
Ικανοποίηση αλλά και εγρήγορση στο ΠAΣΟK
-
«Θα μας εξασφαλίσει την πρωτιά και την εξουσία για άλλη μια τετραετία ή θα μας αφαιρέσει την αυτοδυναμία»; Κάπως έτσι συνοψίζεται ο προβληματισμός των στελεχών της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, μετά την εμφάνιση των πρώτων δημοσκοπήσεων, οι οποίες μετρούν πλέον το «κόμμα Αβραμόπουλου» ως το έκτο κόμμα του πολιτικού σκηνικού, έστω κι αν δεν έχει ακόμη εμφανιστεί με όλα τα συστατικά στοιχεία του.
Aκης: Mήνυμα και προς ΠAΣΟK τα ποσοστά Aβραμόπουλου
-
Ο Aκης Τσοχατζόπουλος σε υψηλούς τόνους έκανε λόγο για ύπαρξη ενός κόμματος με
δύο πρόσωπα που ως στόχο έχουν να συγκροτήσουν από τη μια το μέτωπο της Kεντροδεξιάς και από την άλλη να διεμβολίσουν το ΠΑΣΟΚ και όλη την υπόλοιπη Aριστερά...
Aνησυχεί η N.Δ. με τον «εισπράκτορα δυσαρέσκειας»
-
Επισήμως η ηγεσία της Ν.Δ. σιωπά, τα προσκείμενα σ' αυτήν στελέχη της δηλώνουν
αισιόδοξα, εν τούτοις την εικόνα που επικρατεί στη συντηρητική παράταξη αποτυπώνει η φράση που χρησιμοποίησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στους συνομιλητές του, όταν χθες αναφερόταν στον Δ. Αβραμόπουλο: «Είναι ένας καταπληκτικός εισπράκτωρ δυσαρέσκειας»!
10 περιφέρειες με δικές τους Βουλές!
-
Περιορισμό του κεντρικού κράτους, μόνιμο υφυπουργό Εξωτερικών, διαίρεση της χώρας σε 10 περιφέρειες με δικά τους Kοινοβούλια, μείωση των βουλευτικών εδρών
σε 200, κατάργηση του υποχρεωτικού της ψηφοφορίας, είναι μερικές από τις προτάσεις του κόμματος του Δημήτρη Αβραμόπουλου, όπως τις περιγράφει ο ίδιος σε συνέντευξή του.
Προσέγγιση ΣYN - διαγραφέντων KKE
-
Η πρώτη κοινή εκδήλωση του Συνασπισμού με εκπρόσωπο των διαγραφέντων από το ΚΚΕ, καθώς και με τη συμμετοχή της ΑΚΟΑ και των Οικολόγων, γίνεται απόψε στις 6.30 στο κλειστό γήπεδο του Πανελληνίου.
|