Εκλογές '96

ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΑΘΗΝΑ, 4 Σεπτεμβρίου 1996 (ΜΠΕ)

Τις προγραμματικές του δεσμεύσεις για τους αγρότες, τους μικρομεσαίους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, θα παρουσιάσει σήμερα το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός σε συνέντευξη τύπου που θα δώσει το μεσημέρι στο Ζάππειο Μέγαρο.

Κατά τη χθεσινή του ομιλία στο εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο κ.Σημίτης προσδιόρισε ως βασικούς άξονες της πολιτικής του, την οικοδόμηση νέου κοινωνικού κράτους, τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης, την αναζωογόνηση της περιφέρειας και την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της πολιτικής.

Στο μεταξύ δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα και οι υπόλοιποι εκλογικοί συνδυασμοί του ΠΑΣΟΚ.

Τις εφτά άμεσες προτεραιότητες στα εθνικά θέματα καθώς και το νέο πρόγραμμα σύγκλισης εάν εκλεγεί Πρωθυπουργός, ανέπτυξε σε συνέντευξη τύπου χθες, ο Μιλτιάδης Εβερτ.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας υποσχέθηκε μεταξύ άλλων ότι θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τους προέδρους της ελληνικής και της κυπριακής δημοκρατίας, θα θεσπίσει εθνικό συμβούλιο άμυνας και θα διορίσει μόνιμο υφυπουργό εξωτερικών.

Την πρώτη προεκλογική ομιλία του πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της Πολιτικής Ανοιξης Αντώνης Σαμαράς, σε ανοιχτή συγκέντρωση στις 8:30 το βράδυ στα Γιάννενα.

Αγροτικές περιοχές των Τρικάλων επισκέπτεται σήμερα ο επίτιμος πρόεδρος του ΚΚΕ Χαρίλαος Φλωράκης. Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σε συγκέντρωση συνταξιούχων κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιθυμεί να υπάρχουν μισθοί και συντάξεις πείνας ώστε να μπορεί να εξαγοράζει κατηγορίες πολιτών με μικροπαροχές.

Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος περιοδεύει σήμερα στην Κομοτηνή και την Ξάνθη.

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Δημήτρης Τσοβόλας, στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει στους υποψήφιους βουλευτές του, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Μυτιλήνη.

© 1996 Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων