Εκλογές '96

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ, 4 Σεπτεμβρίου 1996 (ΜΠΕ)

Πρόσκληση σε διάλογο απηύθυνε σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ο Πρόεδρος της Πολιτικής Ανοιξης Αντώνης Σαμαράς ο οποίος περιοδεύει στην Κέρκυρα.

Το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία εφαρμόζουν ίδια εξωτερική και οικονομική πολιτική, τόνισε ο κ. Σαμαράς ο οποίος κατήγγειλε τα δύο μεγάλα κόμματα για πολιτική κατάχρηση της τηλεόρασης.

Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας "Softex" επισκέφθηκε το πρωί η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στο πλαίσιο των περιοδειών της σε εργασιακούς χώρους. Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος περιοδεύσει στην Κομοτηνή και την Ξάνθη.

Μέτρα πολιτικής συμπεριφοράς κατά την προεκλογική περίοδο παρουσίασε σήμερα σε ομιλία του ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας. Ο κ. Τσοβόλας έκανε λόγο για απαγόρευση έκδοσης προσωπικού προεκλογικού υλικού και τόνισε ότι το κόμμα του δεν θα δεχτεί χρηματοδότηση από επιχειρηματίες, αλλά θα στηριχτεί μόνο στην ενίσχυση των πολιτών με το κουπόνι συνδρομής.

Εκτίμησε ότι υπάρχει λαϊκό ρεύμα προς το ΔΗΚΚΙ και κάλεσε τους πολιτευτές του να μην υποχωρήσουν σε πιέσεις και απειλές.

© 1996 Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων