Εκλογές '96

ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 8 Σεπτεμβρίου 1996 (ΜΠΕ)

Επαφές με τις παραγωγικές τάξεις της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας θα έχει σήμερα ο Πρωθυπουργός.

Αμέσως μετά, ο κ.Σημίτης θα επισκεφτεί τα περίπτερα της 61ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ στις 1:30 το μεσημέρι θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εφ΄όλης της ύλης στο συνεδριακό κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης".

Το απόγευμα θα περιοδεύσει στις Σέρρες, ενώ στις 10 το βράδυ θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Η Νέα Δημοκρατία είναι πανέτοιμη να κυβερνήσει, επανέλαβε χθες από τη Λάρισα, ο Μιλτιάδης Εβερτ.

Κατήγγειλε για μια ακόμη φορά τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και κάλεσε τον Πρωθυπουργό να αποκαλύψει τα ονόματα φοροφυγάδων που χρωστούν από 15 έως 20 δισεκατομμύρια δραχμές.

Ο Μιλτιάδης Εβερτ επανέλαβε την εκτίμηση ότι το ΠΑΣΟΚ εκφράζει συντηρητικές, μονεταριστικές απόψεις.

Για αόρατα αφεντικά των μέσων μαζικής ενημέρωσης που καθορίζουν τις πολιτικές εξελίξεις, έκανε λόγο χθες από τον Έβρο ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της Πολιτικής Ανοιξης συνεχίζει σήμερα την περιοδεία στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης.

Το ΚΚΕ δεν επιθυμεί ούτε την υποταγή της Ελλάδας στα ξένα κέντρα, ούτε την απομόνωση της αλλά δίνει βάση στην εγχώρια ανάπτυξη, τόνισε από τη Μυτιλήνη η Αλέκα Παπαρήγα.

Ο κ.Σημίτης μοιράζει προεκλογικές συνταγές ευτυχίας αλλά αποκρύβει από το λαό τον προϋπολογισμό του 97 που έχει έτοιμο στα συρτάρια του, υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του Συνασπισμού.

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος περιοδεύει σε Καλαμπάκα, Μέτσοβο,Κόνιτσα και Γιάννενα επιτέθηκε κατά του δικομματισμού.

Ο Δημήτρης Τσοβόλας εξαπέλυσε επίθεση κατά των δύο μεγάλων κομμάτων για την οικονομική πολιτική. Το βράδυ ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Αγρίνιο.

© 1996 Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων