Εκλογές '96

Κ.ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ :ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΑΘΗΝΑ, 2 Σεπτεμβρίου 1996 (Μ.Π.Ε)

''Το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ, για την ανάπτυξη του Αιγαίου, που εξήγγειλε ο κ. Σημίτης,δεν είναι ασκήσεις επί χάρτου, όπως έκανε ο κ.Εβερτ στη Θράκη. Είναι συγκεκριμένη πολιτική για το Αιγαίο. Μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει μέχρι τώρα εξειδικευμένη και συγκεκριμένη πολιτική, που προωθεί την ανάπτυξη'', τόνισε ο γραμματέας της Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του Κινήματος

Αναφερόμενος στις κατηγορίες περί λαϊκισμού που εκτόξευσε ο Πρόεδρος της ΝΔ εναντίον του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης, ο κ.Σκανδαλίδης κάλεσε τόσο τον κ.Εβερτ, όσο και τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Προκόπη Παυλόπουλο, ''να επιλέξουν αν τελικά ο κ.Σημίτης είναι μονεταριστής ή λαϊκιστής''.

''Οταν ο κ.Εβερτ απευθυνόταν στο μονεταρισμό του κ.Σημίτη, μάλλον κάποιο λάθος έκανε και απευθυνόταν στο κ.Μάνο και όχι στον κ.Σημίτη'', δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας του Κινήματος και συνέχισε: ''Οι Ελληνες έχουν γίνει μάρτυρες καθημερινά των υποσχέσεων και των παροχών. Με τη φόρα που έχει πάρει ο αρχηγός της ΝΔ δεν αποκλείεται μέχρι να πάμε στην εκλογική αναμέτρηση, να ακούσουμε τον κ.Εβερτ να καλεί τους προλετάριους όλων των χωρών να ενωθούν''.

Ο κ.Σκανδαλίδης εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το ΠΑΣΟΚ ''θα δώσει στον ελληνικό λαό μια εκλογική περίοδο, μια προεκλογική μάχη, με ένα συγκεκριμένο επίπεδο, πολύ υψηλό, θετικό, προτάσεων, προγραμμάτων, προπαντός ρεαλιστικών και εφαρμόσιμων για τα οποία η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει κάνει όλη την προεργασία αλλά και την υποδομή, ώστε να μπορεί να εγγυηθεί και την εφαρμογή τους και την ολοκλήρωσή τους''.

© 1996 Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων