Εκλογές '96

ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ Ο ΑΠ.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

ΧΑΝΙΑ, 9 Σεπτεμβρίου 1996 (ΜΠΕ)

Βέβαιος για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Βουλής σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε το μεσημέρι στα Χανιά.Ο κ.Κακλαμάνης τεκμηρίωσε τη θέση του υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα του είναι η μόνη εγγυήτρια δύναμη για την ομαλή πορεία του τόπου και αυτό το έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός.

Ο Απ.Κακλαμάνης τόνισε ότι ο πρόεδρος και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζουν σαφείς θέσεις και δεσμεύσεις ενώ κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι οι υποσχέσεις της χωρίς αντίκρυσμα έχουν στοιχίσει στην πολιτική ζωή του τόπου και έχουν μειώσει το κύρος των πολιτικών.

Επεσήμανε, επίσης, ότι η κυβέρνηση έχει ως σταθερό προσανατολισμό τη βελτίωση της θέσης της Ελλάδας στην ευρύτερη λεκάνη της Βαλκανικής και την ενδυνάμωση του ρόλου της μέσα στην Ευρωπαική Ένωση.Ο κ.Κακλαμάνης τόνισε την αναγκαιότητα για μια ισχυρή οικονομία καθώς και ισχυρών ενόπλων δυνάμεων, αφού υπάρχει πάντα ο κίνδυνος εξ ανατολών.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κάλεσε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να πυκνώσουν ξανά τις τάξεις του κινήματος, ενώ για τις δημοσκοπήσεις που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας εξέφρασε την άποψη ότι θα ωφελήσουν το ΠΑΣΟΚ, καθώς θα λειτουργήσουν συσπειρωτικά.

Ο κ.Κακλαμάνης χαρακτήρισε λάθος την κάθοδο στις εκλογές του Δ.Τσοβόλα και την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ και εξέφρασε την ελπίδα ότι ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ θα βρεθεί πάλι κοντά στο ΠΑΣΟΚ.

© 1996 Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων