Εκλογές '96

Ν. ΓΚΕΣΟΥΛΗΣ: Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 11 Σεπτεμβρίου 1996 (ΜΠΕ)

"Η δυναμική που αναπτύσσεται προεκλογικά είναι δυναμική προς το ΠΑΣΟΚ", τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος στην Α' Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Νίκος Γκεσούλης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των προεκλογικών δημοσκοπήσεων, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον κ. Γκεσούλη, οι πολίτες που δεν έχουν αποφασίσει μέχρι σήμερα ποιό κόμμα θα ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου προέρχονται στην πλειοψηφία τους από τον χώρο των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ του 1993, όπου και θα επιστρέψουν. Ο υποψήφιος βουλευτής εκτιμά επίσης ότι τα ποσοστά των μικρών κομμάτων όσο πλησιάζουν οι εκλογές μειώνονται καθημερινά προς όφελος του κυβερνώντος κόμματος και προέβλεψε ότι "η δυναμική αυτή θα δώσει μεγάλη διαφορά νίκης στο ΠΑΣΟΚ".

Σε ό,τι αφορά στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Γκεσούλης είπε ότι τα τρία τελευταία χρόνια έχουν γίνει αρκετά και σημαντικά έργα, τόνισε όμως πως ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα, δεν είναι πολύ σε σχέση με το τι μπορεί να γίνει πραγματικότητα με μια νέα τετραετία του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, που θα δώσει τη δυνατότητα στη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία να διαδραματίσει το ρόλο "ατμομηχανής" για τα επόμενα 20-25 χρόνια.

© 1996 Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων