Εκλογές '96

ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:ΟΡΓΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 11 Σεπτεμβρίου 1996 (Μ.Π.Ε.)

Η συρρίκνωση της Δεξιάς αποτελεί, σύμφωνα με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, την πρώτη προτεραιότητα της προεκλογικής τακτικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αυτή ήταν η απάντηση του υποψήφιου βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος στην Α' Θεσσαλονίκης σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με την παρουσία του Δημήτρη Τσοβόλα στην προεκλογική μάχη.

Στο μεταξύ, ο κ.Τσοχατζόπουλος, συνεχίζοντας τις περιοδείες του στο πολεοδομικό συγκρότημα της συμπρωτεύουσας, μίλησε το πρωί με τους λιμενεργάτες του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, τους οποίους και διαβεβαίωσε ότι " το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεσμεύεται για την ολοκλήρωση των έργων υποδομής στην πρώτη προβλήτα, τα οποία, όχι μόνο θα αναδείξουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε πολιτιστικό φορέα, αλλά και θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για την κατοχύρωσή του ως κέντρου του διαμετακομιστικού εμπορίου των βαλκανικών χωρών".

Στη συνέχεια, αφού παρέστη στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε το Δήμο Ελευθερίου-Κορδελιού, όπου συναντήθηκε με τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και θεμελίωσε το νέο σχολικό συγκρότημα που θα στεγάσει το 6ο Δημοτικό Σχολείο. Λίγο αργότερα, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε τα Α' και Β' ΚΑΠΗ του Δήμου Αμπελοκήπων και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του δημοτικού παιδικού σταθμού, ενώ, παράλληλα, περιόδευσε στην τοπική αγορά και συζήτησε με επαγγελματίες και καταστηματάρχες για τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου.

© 1996 Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων