Εκλογές '96

ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΣΗΜΙΤΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 4 Σεπτεμβρίου 1996 (Μ.Π.Ε.)

Πολιτικό χαρακτήρα στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, για τα εγκαίνια της 61ης ΔΕΘ, δίνει η οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, η οποία προετοιμάζει "παλλαική και αγωνιστική υποδοχή", όπως υπογράμμισε ο γραμματέας της Ν.Ε του Κινήματος Κώστας Μαμέλης.

Ο πρωθυπουργός θα φτάσει στις 6.45΄το απόγευμα της Παρασκευής στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", όπου θα του γίνει επίσημη υποδοχή από τις αρχές της πόλης.

Κατά την τελετή υποδοχής τον κ. Σημίτη θα προσφωνήσει ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Κώστας Παπαδόπουλος, και στις 7μ.μ ο πρωθυπουργός θα κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Στις 8μ.μ ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει την 61η ΔΕΘ στη διάρκεια εκδήλωσης που θα γίνει στο συνεδριακό κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης", της HELEXPO-ΔΕΘ, ενώ στις 10.30΄το βράδυ θα δοθεί η δεξίωση προς τιμή του κ. Σημίτη στους κήπους του Κυβερνείου Οι πύλες της Δ.Ε.Θ. θα ανοίξουν το Σάββατο στις 10 το πρωί, ενώ στις 9:30 το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει, κατά τη διάρκεια δείπνου που θα παραθέσει η HELEXPO προς τιμήν του, τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου, καθώς και τον οικονομικό προγραμματισμό. Η ομιλία του πρωθυπουργού αναμένεται με πρόσθετο ενδιαφέρον και λόγω της προεκλογικής περιόδου.

Την Κυριακή στις 10 το πρωί, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τη διοίκηση της HELEXPO και, κατόπιν, θα επισκεφθεί τους εκθετήριους χώρους της 61ης Δ.Ε.Θ. Αργότερα, στη 1 μ.μ., θα δώσει εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου.

© 1996 Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων