Εκλογές '96

ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο Σ.ΚΟΥΒΕΛΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 4 Σεπτεμβρίου 1996 (ΜΠΕ)

Για άνοδο της Νέας Δημοκρατίας στις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος και πανικό του πρωθυπουργού, μίλησε ο Σωτήρης Κούβελας σε συνάντηση που είχε το μεσημέρι με εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στη Θεσσαλονίκη.

"Οι κυβερνητικοί είχαν την ψευδαίσθηση ότι με τα τερτίπια του αιφνιδιασμού και της δημαγωγίας θα περισωθούν. Ο ελληνικός λαός όμως τους προσγειώνει καθημερινά και αυτό επιβεβαιώνει τον πανικό του πρωθυπουργού και την υπεροχή της Ν.Δημοκρατίας που διαρκώς ανεβαίνει", τόνισε ο κ.Κούβελας.

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς κρίνει τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν την κυβερνητική παραταξη να υπερέχει, ο κ.Κούβελας δήλωσε ότι δεν θέλει να σχολιάσει τα γκάλοπ, συμπληρώνοντας ότι ένα από αυτά εμφάνιζε τη Ν.Δ με τριπλάσια του ΠΑΣΟΚ δύναμη.

Όσον αφορά το κύμα δυσαρέσκειας που ξεσήκωσε ο αποκλεισμός ορισμένων υποψηφίων της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τα ψηφοδέλτια των νομών Βεροίας, Κοζάνης και Καστοριάς, σημείωσε ότι "οι επιλογές των υποψηφίων γίνονται φυσικά με στόχο τη νίκη, αλλά αν κατ' εξαίρεση υπάρχουν κάπου αστοχίες πρέπει να διορθωθούν και να αντιμετωπιστούν".

Σχολιάζοντας τέλος, την επιλογή των υποψηφίων που θα περιληφθούν στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στην Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, ο Σωτήρης Κούβελας τόνισε: "συνολικά είμαστε ευχαριστημένοι"

© 1996 Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων