Εκλογές '96

Π.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Κ.ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ

ΑΘΗΝΑ, 4 Σεπτεμβρίου 1996 (ΜΠΕ)

"Ο κ. Σημίτης επιχείρησε σήμερα να εξαγγείλει μέτρα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής από ένα προεκλογικό πρόγραμμα που δεν έχει καταρτίσει ακόμη" δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος απαντώντας στις ανακοινώσεις του Κώστα Σημίτη.

Ο κ. Παυλόπουλος κατηγόρησε τον κ. Σημίτη ότι "απέφυγε συστηματικά να πει στον ελληνικό λαό από που θα εξοικονομήσει τους πόρους εκείνους με βάση τους οποίους θα καλύψει τα έξοδα των μέτρων αυτών" και εξέφρασε την ικανοποίηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γιατί, όπως είπε, "εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Σημίτης αναγνώρισε και την αναγκαιότητα αλλά και τη σκοπιμότητα των μέτρων εκείνων που εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Εβερτ".

"Η Νέα Δημοκρατία έχει στο πρόγραμμά της εξαγγείλει πόση θα είναι η μείωση του δημοσίου τομέα και πώς θα γίνει και έχει τονίσει ότι αυτό θα γίνει χωρίς κοινωνικό κόστος αλλά μέσα από την αύξηση της παραγωγικότητας και τη διαδικασία της ανάπτυξης" κατέληξε ο κ. Παυλόπουλος.

© 1996 Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων