Εκλογές '96

ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο Μ.ΕΒΕΡΤ

ΛΑΡΙΣΑ 7 Σεπτεμβρίου 1996 (Μ.Π.Ε.)

Στους νομούς Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας περιοδεύει από σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μιλτιάδης Εβερτ. Ο κ. Εβερτ θα εξαγγείλει το περιφερειακό πρόγραμμα ανάπτυξης της Ν.Δ. και αναμένεται να προδιαγράψει τους άξονες της αγροτικής πολιτικής που θα εφαρμόσει το κόμμα του.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Επενδυτής" εκφράζει τη βεβαιότητά του για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές και δηλώνει έτοιμος να κυβερνήσει. Σημειώνει δε ότι έχει ήδη επιλέξει τα πρόσωπα που θα καταλάβουν τις υπουργικές θέσεις και κάνει ξανά λόγο για "διαπλεκόμενα συμφέροντα", τα οποία, όπως σημειώνει είναι με το μέρος του κ. Σημίτη.

Στην Τρίπολη περιόδευσε το πρωί ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ενώ το απόγευμα θα επισκεφθεί τη Σπάρτη και το βράδυ την Καλαμάτα. "Θέλουμε μια κυβέρνηση πλειοψηφίας, μια κυβέρνηση σταθερή, δυνατή, που θα δώσει λύσεις στα προβλήματα του τόπου και προπαντός θα κάνει την Ελλάδα και πάλι ισχυρή και αξιόπιστη και φερέγγυα και σεβαστή στο εξωτερικό" είπε ο κ. Μητσοτάκης.

© 1996 Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων