Εκλογές '96

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΒΕΡΤ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , 11 Σεπτεμβρίου (Μ.Π.Ε.)

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη για την υποδοχή του προέδρου του κόμματος Μιλτιάδη Εβερτ το Σάββατο.

Παρά το γεγονός ότι επίσημα ,τουλάχιστον, δεν έχει οργανωθεί υποδοχή στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" , ωστόσο θεωρείται βέβαιο πώς τον κ.Εβερτ θα τον υποδεχθούν χιλιάδες φίλοι του κόμματος, τόσο στο χώρο του αεροδρομίου όσο και σε διάφορα σημεία της διαδρομής απο το αεροδρόμιο μέχρι το ξενοδοχείο,όπου θα καταλύσει.

Αρχικά το πρόγραμμα προέβλεπε την άφιξη του κ.Εβερτ το απόγευμα της Παρασκευής, όπως είπε στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Συντονιστικού Συμβουλίου των κομματικών οργανώσεων Θεσσαλονίκης κ.Δημ.Βουδούρης.

"Είχε προβλεφθεί τότε, η συνάντησή του με εκπροσώπους διαφόρων φορέων και τάξεων,αλλά και μια επίσκεψη το πρωί του Σαββάτου στην αγορά της πόλης.Δυστυχώς,όμως όλα αυτά τα ακύρωσε η συζήτηση το βράδυ της Παρασκευής στην τηλεόραση με τον Πρωθυπουργό κ.Σημίτη" είπε ο κ.Βουδούρης.

Ετσι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα φθάσει στη Θεσσαλονίκη στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.Στις 8.30 το βράδυ θα παρακαθήσει σε δείπνο και θα μιλήσει πρός τις παραγωγικές τάξεις της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος, στο συνεδριακό κέντρο "Ιωαν.Βελλίδης" της Διεθνούς Εκθεσης.

Το πρωί της Κυριακής στις 10.45' θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΔΕΘ και θα ενημερωθεί απο τον προεδρο και το διοικητικό συμβούλιο για την πορεία του εθνικού εκθεσιακού φορέα.Στη συνέχεια θα επισκεφθεί περίπτερα και εκθεσιακούς χώρους της Κύπρου,της Ευρωπαϊκής Ενωσης, των ΗΠΑ και άλλων χωρών,αλλά και οργανισμών.Αμέσως μετά θα παρακολουθήσει τις εργασίες του Πανελληνίου Συνεδρίου Βιοτεχνών,που πραγματοποιείται εκείνη την ώρα,ενώ στις 13.30΄ θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο "Μακεδονία Παλλάς".

Ο κ.Εβερτ θα αναχωρήσει το απόγευμα της Κυριακής για την Αθήνα.

© 1996 Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων