Εκλογές '96

Α.ΣΑΜΑΡΑΣ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ

ΛΑΜΙΑ 2 Σεπτεμβριου 1996 (ΜΠΕ)

"Η Ελλάδα βιάζεται να προλάβει το τρένο της μοίρας της, το τρένο του 2000 και οι κύριοι Σημίτης και Εβερτ με τη γλώσσα του 1960 τσακώνονται για το ποιος φταίει λιγότερο και σαν δίδυμο στήνουν για ένα 20ήμερο ακόμα το παιχνίδι των προσφορών και των εκπτώσεων ενω στην πραγματικότητα ετοιμάζουν νέα σκληρή λιτότητα "

Αυτά τόνισε από τη Λαμία ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος προσδιορίζοντας το ρόλο του κόμματος του σημείωσε: " Η Πολιτική Ανοιξη πρέπει να γίνει η δύναμη ελέγχου της εξουσίας και η δύναμη της πραγματικής μεταρρύθμισης για να αλλάξουμε όλη την Ελλάδα και να γίνει η χώρα μας οπως την ονειρεύεται το κάθε νέο παιδι".

Ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε το εμπορικό κέντρο της πόλης και συζήτησε με επαγγελματίες και εμπόρους που του ζητησαν μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων. Χαρακτήρισε τα αντικειμενικά κριτήρια φορολόγησης "ως θάνατο της αγοράς" ενω απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών για τη στάση της Πολιτικής Ανοιξης στο μετεκλογικό πολιτικό σκηνικό επανέλαβε τη θέση του κόμματος του για μετεκλογικές συνεργασίες.

© 1996 Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων