Εκλογές '96

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ Α' ΚΑΙ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2 Σεπτεμβρίου 1996 (ΜΠΕ)

Τους συνδυασμούς των υποψηφίων της Α' και Β' Περιφέρειας της Πολιτικής Ανοιξης, έδωσαν στη δημοσιότητα οι επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Νομού Θεσσαλονίκης, του κόμματος, Αντώνης Δούδος και Κώστας Χαϊτογλου.

Μετά την παρουσίαση των συνδυασμών, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Σχεδιασμού και Προγράμματος της Πολιτικής Ανοιξης και υποψήφιος βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Σταμάτης, δήλωσε στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: ''Μπαίνουμε στην εκλογική μάχη ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το αποτέλεσμά της. Είναι φανερό ότι κάθε μέρα που περνάει ο ελληνικός λαός διαπιστώνει πως αυτοί που έχουν προκαλέσει μείζον πρόβλημα στην πατρίδα μας, δεν είναι δυνατόν να αυτοπαρουσιάζονται και ως η λύση του προβλήματος. Οι ίδιοι είναι το πρόβλημα, κι αυτό νομίζω θα παίξει καθοριστικό ρόλο κατά την περίοδο μετά τις εκλογές''.

Οι υποψήφιοι στην Α' Θεσσαλονίκης είναι οι: Ευστάθιος Αβραμίδης, Δέσποινα Αεράκη-Ζήκα, Χρήστος Αλβανός, Νικόλαος Αναστασιάδης, Χρυσούλα Αρβανίτη-Δημητρίου, Ιωάννης Καραγιαννίδης, Ξενοφών Κατσικιάς, Ιφιγένεια Κοτσιάνου, Εμμανουήλ Μανούσος, Σοφία Μπακατσέλου, Δημήτρης Σταμάτης, Γιώργος Τίκης, Αναστάσιος Τσιπουλίδης, Νικόλαος Τσιτιρίδης, Χαράλαμπος Φιλαδαρλής, Αριστοτέλης Φλαμπούτογλου, Κωνσταντίνος Χρυσούλης.

Υποψήφιοι στη Β' εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης είναι οι: Κωνσταντίνος Βαζούρας, Δημήτριος Βάνης, Κωνσταντίνος Ζαχαράκης, Ιωάννης Κόνιαρης, Μιχαήλ Λιάντας, Αναστάσιος Νικόπουλος, Νικόλαος Ξανθόπουλος, Ευστράτιος Σιμόπουλος, Σωτήριος Στουπάκης-Συρμακέζης.

© 1996 Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων