Εκλογές '96

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Α.ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 9 Σεπτεμβρίου 1996 (Μ.Π.Ε.)

Επίσκεψη στα γραφεία του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η Γενική Γραμματέας του Κ.Κ.Ε., Αλέκα Παπαρήγα. Η κ.Παπαρήγα συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πρακτορείου, καθηγητή, Παύλο Πετρίδη και το Γενικό Διευθυντή, Σπύρο Κουζινόπουλο, από τους οποίους ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Μ.Π.Ε.

Από την πλευρά της η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ υπογράμμισε το σημαντικό ρόλο του Μ.Π.Ε. στην ενημέρωση τόσο του ελλαδικού, όσο και του βαλκανικού χώρου και τόνισε την ανάγκη της πολύπλευρης στήριξης του Πρακτορείου, προκειμένου αυτό να αναπτύξει τις δραστηριότητές του.

Στη συνέχεια, η κ.Παπαρήγα αναφέρθηκε στους προεκλογικούς στόχους του Κ.Κ.Ε., οι οποίοι συνίστανται στην αποφασιστική ενίσχυσή του, ώστε "να αποκτήσουμε", όπως είπε, "μια ισχυρή και ουσιαστική αντιπολίτευση στην επόμενη βουλή", επειδή είναι αναγκαία η ύπαρξη ενός κόμματος που "να λέει όχι στα αντιλαϊκά νομοσχέδια".

Παράλληλα, η Γενική Γραμματέας του Κ.Κ.Ε. χαρακτήρισε πολιτική τη σημασία του να χτυπηθεί ο δικομματισμός, ενώ δήλωσε ότι είναι αντίθετη σε κάθε πνεύμα συναίνεσης και συμβιβασμού.

© 1996 Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων