Εκλογές '96

Χ.ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ: ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ 21 ΔΙΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ 6Η ΠΡΟΒΛΗΤΑ, ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 11 Σεπτεμβρίου 1996 (Μ.Π.Ε.)

Ηδη έχουν εξασφαλισθεί 21 δισ.δρχ. για την κατασκευή της έκτης προβλήτας του λιμένος Θεσσαλονίκης, τη σύνδεση της με τη δυτική είσοδο της πόλης, καθώς και την επέκταση της προβλήτας του εμπορικού σταθμού Θεσσαλονίκης.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Χάρης Καστανίδης, που τόνισε -επίσης- ότι έχουν δεσμευθεί άλλα 110 δισ. για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου της Μακεδονίας, έργο που αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το 2010. Στο μεταξύ -επισήμανε ο ίδιος- έχουν ξεκινήσει τα έργα για την αναβάθμιση του υφιστάμενου αερολιμένος.

Αναφερόμενος στην Olympic Catering, ο κ.Καστανίδης υπογράμμισε ότι ο ελλειμματικός αυτός οργανισμός πέτυχε να παρουσιάσει 3 δισ.δρχ. κέρδη κατά την τελευταία διετία.

Τέλος, επισήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η επαναλειτουργία της μονάδας της GOODYEAR στη Θεσσαλονίκη και η επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων. "Ωστόσο, οι πρόσφατες αποφάσεις της πολυεθνικής άπτονται της διεθνούς της πολιτικής και δεν έχουν σχέση με τις αποφάσεις της κυβέρνησης", κατέληξε ο κ.Καστανίδης.

© 1996 Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων