31 / 12 / 99
Web Posted:
13:17 GMT+2

Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΨΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη, 31/12/1999 (MΠΕ)

Η Άλκηστη Πρωτοψάλτη, ο Σταύρος Κουγιουμτζής, τα Χάλκινα της Γουμένισσας, η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, η Ορχήστρα της ΕΡΤ3, καθώς και άλλοι καλλιτέχνες, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, δηλώνουν πανέτοιμοι για την αποψινή "Γιορτή των αστεριών", με την οποία ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα υποδεχθεί τη νέα χιλιετία στην πλατεία Αριστοτέλους, τη Λεωφόρο Νίκης και την περιοχή του Λευκού Πύργου, που θα αρχίσει στις 10.30 μ.μ.

Κατά μήκος της Αριστοτέλους και της Λεωφόρου Νίκης θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες, που θα δίνουν στο κοινό τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όλα όσα θα εξελίσσονται στις δύο εξέδρες, στην κεντρική της πλατείας Αριστοτέλους και στη δεύτερη του Λευκού Πύργου.

Δύο σταντ του δήμου, μήκους οκτώ μέτρων το καθένα, που θα βρίσκονται στην πλατεία Αριστοτέλους και στην οδό Τσιμισκή, θα διανέμουν στον κόσμο αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια, σαμπάνιες, βασιλόπιτες και σφυρίχτρες.

Επίσης, ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι από το "Θέατρο του δρόμου-ομάδα Καμπέρ" θα παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους ανάμεσα στον κόσμο.