Read the Treaty Establishing the European Community (Rome, 25 March 1957) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
  [ASCII Greek]

Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, 14 Σεπτεμβρίου 1996


Οι Εκλογές On-Line στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων με Βίντεο και Ήχο

Με πρωτότυπο τρόπο και τη χρήση όλων των δυνατοτήτων της σύγχρονης τεχνολογίας, ετοιμάζεται το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων σε όλο τον κόσμο. Δεδομένου ότι θα διοχετεύει μέσω του Internet την εξέλιξη της εκλογικής μάχης σε όλη την υφήλιο όχι μόνο με στοιχεία, πίνακες και γραφήματα αλλά παράλληλα θα μεταδώσει με ήχο και βίντεο της δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών, κυρίως προς χρήση των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών της ομογένειας σε όλο τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνον την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκαν το αφιέρωμα του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων για τις εκλογές περισσότερα από 80.000 άτομα που φιλοξενείται στον server του ΜΠΕ στη Θεσσαλονίκη (http://www.mpa.gr/gr/ekloges96), και στην Αθήνα (http://www.ntua.gr/mpa/gr/ekloges96), αλλά και στις ΗΠΑ στο Ίδρυμα Ελληνικού Δυναμικού (http://www.hri.org/MPA/gr/ekloges96) και στην Αυστραλία (http://www.grausnet.aust.com).

Η κίνηση στις σελίδες του Μακεδονικού Πρακτορείου αναμένεται να αυξηθεί ραγδαία αυτήν την εβδομάδα και να κορυφωθεί το βράδυ της Κυριακής, αφού το ΜΠΕ την ημέρα των εκλογών θα συνδεθεί με τη ΔΕΛΤΑ Πληροφορική και θα μεταδίδει απευθείας στο Internet τα αποτελέσματα για τις σημαντικότερες εκλογικές περιφέρειες, ενώ θα φιλοξενήσει με εικόνα και ήχο τις πρώτες δηλώσεις του νικητή των εκλογών.

Μάλιστα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αποδεκτών του το Μακεδονικό Πρακτορείο ανακοινώνει ότι από σήμερα Τετάρτη, αναβάθμισε τη γραμμή σύνδεσής του με τον κορμό του Internet στην Ελλάδα στα 128 kbs. Με τον τρόπο αυτό εκτός των άλλων θα διευκολυνθούν οι πολυάριθμοι αποδέκτες του Μακεδονικού Πρακτορείου να λαμβάνουν όχι μόνον κείμενα αλλά και πλήρη ηχογραφημένα δελτία ειδήσεων για χρήση από τους επαρχιακούς και τους ομογενειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Στο αφιέρωμα του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων για τις εκλογές μπορεί επίσης να πληροφορηθεί κανείς για τα κόμματα που λαμβάνουν μέρος στις εκλογές, τους ηγέτες τους, τα αποτελέσματα από τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, τα βιογραφικά των υποψηφίων βουλευτών, ειδήσεις από την προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων, ακόμη και την τηλεοπτική αναμέτρηση Σημίτη-Εβερτ, όχι μόνον σε μορφή κειμένου, αλλά και με ήχο. Οποιοσδήποτε διαθέτει έναν υπολογιστή με multimedia μπορεί πλέον να ακούσει ξανά την κορυφαία μέχρι στιγμής αναμέτρηση της προεκλογικής εκστρατείας.

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.