Visit our archive of Documents on Greece & the Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Voice of America (VOA): News in Greek, 07-05-14

Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Voice of America <http://www.voanews.com>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αμερικανοί στρατιώτες αγνοούνται στο Ιράκ
  • [02] Ολοκληρώνεται η περιοδεία Τσέινι στη Μέση Ανατολή
  • [03] Επίσκεψη Ράις στη Μόσχα
  • [04] Νεκρός ανώτερος διοικητής των Ταλεμπάν
  • [05] Συγκρούσεις στη μεθόριο Αφγανιστάν-Πακιστάν
  • [06] Συμφωνία για τερματισμό νέων συγκρούσεων Χαμάς-Φατάχ
  • [07] Μαζικό συλλαλητήριο στη Σμύρνη
  • [08] Σερβία: Παραιτήθηκε ο Τόμισλαβ Νίκολιτς
  • [09] Πρωτοβουλίες ώστε οι δύο πλευρές του Ατλαντικού 'να βαδίζουν μαζί'
  • [10] O βουλευτής Gus Bilirakis γίνεται μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών

  • [01] Αμερικανοί στρατιώτες αγνοούνται στο Ιράκ

    14-05-2007

    Η εξτρεμιστική οργάνωση 'Ισλαμικό κράτος στο Ιράκ', που συνδέεται με την Αλ Κάιντα, δηλώνει ότι συνέλαβε Αμερικανούς στρατιώτες σε επίθεση νότια της Βαγδάτης, η οποία κόστισε τη ζωή σε άλλους 4 Αμερικανούς στρατιώτες και έναν Ιρακινό διερμηνέα. Πάντως ο ισχυρισμός της οργάνωσης που δημοσιεύτηκε σε διαδικτυακό κόμβο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

    4 χιλιάδες Αμερικανοί στρατιώτες, υποστηριζόμενοι από μαχητικά αεροσκάφη ψάχνουν για τους αγνοουμένους συναδέλφους τους σε περιοχή Σουνιτών νότια της Ιρακινής πρωτεύουσας. Η εν λόγω περιοχή είναι γνωστή ως 'Το Τρίγωνο του Θανάτου'. Εκπρόσωπος του αμερικανικού στρατού δήλωσε ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τον εντοπισμό των αγνοουμένων στρατιωτών.

    Στο μεταξύ τη Κυριακή βομβιστής αυτοκτονίας επιτέθηκε στα γραφεία του Δημοκρατικού Κόμματος του Κουρδιστάν σκοτώνοντας 50 άτομα και τραυματίζοντας δεκάδες.

    [02] Ολοκληρώνεται η περιοδεία Τσέινι στη Μέση Ανατολή

    14-05-2007

    Απ' τις συνομιλίες Τσέινι-Μουμπάρακ

    Ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος, Ντικ Τσέινι, θα συναντηθεί σήμερα με τον βασιλιά Αμπντουλάχ της Ιορδανίας για συνομιλίες που θα επικεντρωθούν στο θέμα του Ιράκ και άλλα περιφερειακά θέματα. Με την επίσκεψη του στην Ιορδανία, ο κ. Τσέινι ολοκληρώνει την τρέχουσα περιοδεία του στη Μέση Ανατολή η οποία αποσκοπούσε στην συγκέντρωση υποστήριξης για τις προσπάθειες σταθεροποίησης του Ιράκ.

    Τη Κυριακή, ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος συναντήθηκε στο Κάιρο με τον Αιγύπτιο πρόεδρο, Χόσνι Μουμπάρακ και τον Υπουργό Άμυνας της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Ταντάουι. Σύμβουλος του κ. Τσέινι χαρακτήρισε τις συνομιλίες ευρείας κλίμακας. Κατά την περιοδεία του στη Μέση Ανατολή ο κ. Τσέινι επισκέφτηκε επίσης το Ιράκ, τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

    [03] Επίσκεψη Ράις στη Μόσχα

    14-05-2007

    Η Αμερικανίδα Υπουργός Εξωτερικών, Κοντολίζα Ράις, μεταβαίνει σήμερα στη Μόσχα για διήμερες συνομιλίες που θα επικεντρωθούν στο θέμα του Κοσυφοπεδίου και στα σχέδια των ΗΠΑ να εγκαταστήσουν σύστημα αντιπυραυλικής προστασίας στην Ανατολική Ευρώπη.

    Η Μόσχα και η Ουάσιγκτον έχουν υποβάλλει αντίθετες προτάσεις στο Συμβούλιο Ασφάλειας των ΗΕ για το μέλλον του Κοσυφοπεδίου. Επίσης το Κρεμλίνο έχει εκφράσει έντονη αντίθεση στην πρόταση των ΗΠΑ για εγκατάσταση αντιπυραυλικού αμυντικού συστήματος στην Πολωνία και την Τσεχία. Παρά τις Αμερικανικές διαβεβαιώσεις ότι πρόκειται για καθαρά αμυντικό σύστημα, η Μόσχα το έχει χαρακτηρίσει απειλή και έχει δηλώσει ότι ενδεχομένως να αποχωρήσει απ' την Συμφωνία Ελέγχου των Εξοπλισμών.

    Καταθέτοντας την περασμένη εβδομάδα ενώπιον αρμόδιας επιτροπής της Αμερικανικής Γερουσίας, η κ. Ράις χαρακτήρισε τις Αμερικανο-Ρωσικές σχέσεις περίπλοκες, αλλά επεσήμανε ότι οι δύο χώρες συνεργάζονται σε σημαντικά θέματα όπως το Ιράν και η Βόρεια Κορέα.

    [04] Νεκρός ανώτερος διοικητής των Ταλεμπάν

    14-05-2007

    Αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ και του Αφγανιστάν δήλωσαν ότι ανώτερος διοικητής των Ταλεμπάν σκοτώθηκε σε μάχες με Αφγανικές και διεθνείς δυνάμεις στα νότια της χώρας.

    Αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ χαρακτηρίζουν τον θάνατο του Μουλά Νταντουλλά 'σημαντικό πλήγμα' στο ανταρτικό κίνημα των Ταλεμπάν. Αξιωματούχος των Αφγανικών μυστικών υπηρεσιών δήλωσε ότι ο Νταντουλλά σκοτώθηκε το Σάββατο στην επαρχία Χελμάντ.

    Στο μεταξύ, τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι 55 ύποπτοι μαχητές των Ταλεμπάν σκοτώθηκαν σε δύο ξεχωριστές μάχες με Αφγανικές και διεθνείς δυνάμεις κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν.

    [05] Συγκρούσεις στη μεθόριο Αφγανιστάν-Πακιστάν

    14-05-2007

    Οι σφοδρότερες, εδώ και δεκαετίες, μάχες μεταξύ Αφγανικών και Πακιστανικών δυνάμεων σημειώθηκαν κατά μήκος της κοινής τους μεθορίου. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Πακιστανικού στρατού, Αφγανοί στρατιώτες άνοιξαν πυρ, χωρίς λόγο, εναντίον Πακιστανικού μεθοριακού φυλακίου, προκαλώντας ανταλλαγή πυρών που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 5 Αφγανούς στρατιώτες και τον σοβαρό τραυματισμό 3 Πακιστανών στρατιωτών.

    Όμως εκπρόσωπος του Αφγανικού Υπουργείου Άμυνας, δήλωσε ότι Πακιστανοί στρατιώτες προκάλεσαν τις συγκρούσεις μπαίνοντας σε Αφγανικό έδαφος. Στο μεταξύ, συνεχίστηκαν στο Καράτσι του Πακιστάν οι εσωτερικές βιαιότητες. Μετά από δύο μέρες συγκρούσεων μεταξύ φιλοκυβερνητικών στοιχείων και οργανώσεων της αντιπολίτευσης, ο αριθμός των νεκρών έφτασε του 38 και των τραυματιών τους 130.

    [06] Συμφωνία για τερματισμό νέων συγκρούσεων Χαμάς-Φατάχ

    14-05-2007

    Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι Αιγύπτιοι διαμεσολαβητές πέτυχαν συμφωνία με στόχο τον τερματισμό ενός ακόμη γύρου συγκρούσεων μεταξύ αντίπαλων φατριών στη Λωρίδα της Γάζας, που έχει κοστίσει τη ζωή σε 4 άτομα και τον τραυματισμό 12 άλλων. Οι ίδιοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η Ισλαμική εξτρεμιστική οργάνωση Χαμάς και η αντίπαλη της Φατάχ, συμφώνησαν στην απόσυρση των δυνάμεων τους απ' τους δρόμους της Γάζας.

    Οι συγκρούσεις της Κυριακής ήταν οι χειρότερες των τελευταίων δύο μηνών, από τότε, δηλαδή, που η Χαμάς και η Φατάχ, συμφώνησαν στο σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Οι βιαιότητες ξεκίνησαν ότι ένοπλοι σκότωσαν τοπικό διοικητή των Ταξιαρχιών των Μαρτύρων Αλ Ακσά, που συνδέονται με την Φατάχ. Η οργάνωση επέρριψε ευθύνες στη Χαμάς για το γεγονός.

    Παράλληλα ένοπλοι σκότωσαν δύο άνδρες και τραυμάτισαν 9 στη πόλη της Γάζας, ενώ ένοπλοι μασκοφόροι απήγαγαν αξιωματούχο της Χαμάς έξω απ' το σπίτι του στη πόλη της Γάζας.

    [07] Μαζικό συλλαλητήριο στη Σμύρνη

    14-05-2007

    Πλάνο απ' το συλλαλητήριο στη Σμύρνη

    Πάνω από ένα εκατομμύριο Τούρκοι συμμετείχαν σε συλλαλητήριο τη Κυριακή στη Σμύρνη, κρατώντας Τουρκικές σημαίες και πορτραίτα του Κεμάλ Ατατούρκ, σε ένδειξη υποστήριξης προς το μη θεοκρατικό καθεστώς της χώρας.

    Χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονταν σε επιφυλακή για το συλλαλητήριο της Κυριακής μετά το θάνατο ενός ατόμου το Σάββατο από βομβιστική επίθεση σε αγορά της Σμύρνης. Κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση.

    [08] Σερβία: Παραιτήθηκε ο Τόμισλαβ Νίκολιτς

    14-05-2007

    Τόμισλαβ Νίκολιτς

    Ο Σέρβος υπερεθνικιστής και ηγέτης του Ριζοσπαστικού Κόμματος, Τόμισλαβ Νίκολιτς, παραιτήθηκε απ' το αξίωμα του προέδρου της Βουλής, μια εβδομάδα μετά την εκλογή του στο αξίωμα, επιτρέποντας έτσι στον συνασπισμό φιλελεύθερων και μετριοπαθών κομμάτων να σχηματίσουν νέα κυβέρνηση μετά από μήνες διαφωνιών.

    Η συμφωνία μεταξύ των κομμάτων του προέδρου της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς και του πρωθυπουργού, Βόϊσλαβ Κοστούνιτσα, δίνει τέλος στην πολιτική κρίση που είχε παραλύσει την κυβέρνηση του Βελιγραδίου από τις εκλογές του Ιανουαρίου και απομακρύνει τους υπερεθνικιστές από την νέα κυβέρνηση.

    [09] Πρωτοβουλίες ώστε οι δύο πλευρές του Ατλαντικού 'να βαδίζουν μαζί'

    Άννα Καραγιαννοπούλου

    Ουάσιγκτον

    14-05-2007

    Η Ένωση Ευρω-Ατλαντικής Συνεργασίας είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση που λειτουργεί στην Ελλάδα περίπου 17 χρόνια με κύριο στόχο την σύσφιξη των διατλαντικών δεσμών. Πρόεδρος της είναι ο Θεοδόσης Γεωργίου.

    Ο κ. Γεωργίου με φοιτητές του προγράμματος.

    Μέσω σεμιναρίων, συνεδρίων, εκπαιδευτικών και άλλων προγραμμάτων ανταλλαγών, η Ένωση Ευρω-Ατλαντικής Συνεργασίας προσπαθεί να φέρει σε επαφή άτομα απ' την Ευρώπη και τις ΗΠΑ με στόχο την καλύτερη εξέταση θεμάτων που απασχολούν τις Ευρω-Ατλαντικές σχέσεις έτσι ώστε οι δύο πλευρές του Ατλαντικού 'να βαδίζουν μαζί', όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης, Θεοδόσης Γεωργίου.

    Η Ένωση Ευρω-Ατλαντικής Συνεργασίας, όμως, αποτελεί έναν μόνο κρίκο αλυσίδας οργανώσεων, όπως το Fund for American Studies, το Ίδρυμα Αμερικανικών Σπουδών, το οποίο φέτος γιορτάζει 40 χρόνια δραστηριοτήτων και το Διεθνές Ινστιτούτο Πολιτικών και Οικονομικών Μελετών, που προωθούν την αλληλοκατανόηση όχι μόνο μεταξύ των δύο ακτών του Ατλαντικού, αλλά και μεταξύ των λαών της νοτιοανατολικής Ευρώπης και της ανατολικής Μεσογείου.

    Τα Ιδρύματα αυτά σε συνεργασία με Ελληνικά Πανεπιστήμια, όπως το Πανεπιστήμιο της Κρήτης και μεγάλα Αμερικανικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, όπως το Πανεπιστήμιο Τζώρτζτάουν, εδώ στην Ουάσιγκτον, επικεντρώνονται σε Ευρω-Μεσογειακά θέματα που απασχολούν την ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, μια περιοχή που συνεχίζει να πλήττεται από εθνοτικές διενέξεις. Όπως λέει ο κ. Γεωργίου: 'Πόσο σημαντική είναι η εκπαίδευση για τους νέους ανθρώπους και πόσο μπορεί να φέρει κοντά αυτούς τους ανθρώπους αυτών των περιοχών που βρίσκονται σε διενέξεις. Σαν Έλληνες μας επηρεάζει πάρα πολύ και μας βοηθάει γιατί τους βάζουμε εμείς να ζουν μαζί και έχουν μια ωραία ανάμνηση απ' την Ελλάδα'.

    Η Ελλάδα, η Μεσόγειος, η Ευρώπη, οι ΗΠΑ αποτελούν κόμβους μιας ευρύτερης διατλαντικής σχέσης που προωθείται ουσιαστικά από τέτοια εκπαιδευτικά προγράμματα ανταλλαγών, επισημαίνει ο κ. Γεωργίου. 'Αρκεί να θυμηθεί κανείς πριν από μια τριετία πού βρίσκονταν οι σχέσεις ΗΠΑ-Ευρώπης, με τα προβλήματα που είχαν προκύψει, τώρα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Όμως όσο περισσότερο γνωρίζουν, γιατί δεν είναι μόνο θέμα πολιτικό, είναι και θέμα εκπαίδευσης, οι άνθρωποι την μια πλευρά του Ατλαντικού από την άλλη, τόσο περισσότερο εξομαλύνονται και γίνεται καλύτερη η δημιουργία των σχέσεων'.

    [10] O βουλευτής Gus Bilirakis γίνεται μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών

    Γιώργος Μπίστης

    Ουάσιγκτον

    14-05-2007

    Gus Bilirakis

    Ο Ελληνικής καταγωγής βουλευτής Gus (Κωνσταντίνος) Bilirakis, Ρεπουμπλικανός από την Φλόριντα, διορίστηκε μέλος της πανίσχυρης Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων, στη Ουάσιγκτον. Η επιλογή του κ. Μπιλιράκη έγινε από αρμόδια ενδοκοματατική ομάδα η οποία είναι επιφορτισμένη με το έργο της πλήρωσης όλων των ρεπουμπλικανικών εδρών στις διάφορες επιτροπής του Αμερικανικού Κογκρέσου.

    Η Βουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων είναι αρμόδια για θέματα που αφορούν στις σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών με όλες τις άλλες χώρες, στην διεθνή οικονομική πολιτική, στην προστασία των Αμερικανών πολιτών στο εξωτερικό καθώς επίσης και σε κήρυξη πολέμου από μέρους των ΗΠΑ εναντίον άλλης χώρας ή σε εξουσιοδότηση για επέμβαση των ΗΠΑ στο εξωτερικό. Σαν μέλος της ίδιας επιτροπής ο κ. Μπιλιράκης θα έχει επίσης εποπτικό ρόλο και διευρυμένες ευθύνες γύρω από θέματα Ηνωμένων Εθνών, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα προγράμματα εξωτερικής βοήθειας των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Ileana Ros-Lehtinen

    Ο Gus Bilirakis θα υπηρετήσει στην Υποεπιτροπή Ευρώπης και την Υποεπιτροπή Μέσης Ανατολής και Νοτίου Ασίας. Η ηγέτης της Ρεπουμπλικανικής παράταξης στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων Ileana Ros-Lehtinen, που είναι επίσης από την Φλώριδα, εξέφρασε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προβιβασμό του κ. Μπιλιράκη σε πλήρες μέλος της Επιτροπής. Όπως είπε: 'Ο ηγετικός ρόλος τον οποίον έχει αναπτύξει ο Gus Bilirakis σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και εθνικής ασφάλειας θα αποβεί χρήσιμος στο έργο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων. Επίσης, η ικανότητά του να προσεγγίζει τα θέματα μέσα από υπερκομματικό πρίσμα θα τον καταστήσει εξαιρετικά χρήσιμο μέλος της Επιτροπής μας'.

    Roy Blunt

    Παράλληλα, ο Υπαρχηγός της Ρεπουμπλικανικής παράταξης στη Βουλή, Roy Blunt, από την Μοντάνα, δήλωσε ότι ο Gus Bilirakis είναι ένας από τους πιο σκληρά εργαζόμενους νεοεκλεγμένους βουλευτές στη Ουάσιγκτον. Κατά τον κ. Blunt 'ο διορισμός του Gus στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων, την στιγμή κατά την οποία ήδη υπηρετεί σε δύο άλλες βουλευτικές επιτροπές, αντικατοπτρίζει την σθεναρή προσήλωσή του στον θεσμό της εργασίας και δείχνει την αφοσίωσή του τόσο στους πολίτες της εκλογικής του περιφέρειας όσο και στο έθνος μας'.

    Ο Gus Bilirakis, εκπροσωπεί στη Βουλή των Αντιπροσώπων την 9η Εκλογική Περιφέρεια της Φλόριντα η οποία απαρτίζεται κυρίως από τις Κομητείες Pasco, Pinellas και Hillsborough. Στην περιφέρειά του βρίσκεται και το Τάρπον Σπρίνγκς, ένα από τα πιο φημισμένα ψαρολίμανα της Αμερικανικής ακτής, όπου ζούνε πολλοί Έλληνες μετανάστες. Υπηρετεί επίσης στις Βουλευτικές Επιτροπές Εσωτερικής Ασφάλειας και Υποθέσεων Παλαιών Πολεμιστών. Είναι ακόμα Συμπρόεδρος, μαζί με την Carolyn Maloney, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Προώθησης Ελληνικών Υποθέσεων στο Κογκρέσο.

    Gus James

    Χαρά και υπερηφάνεια εξέφρασε η ομογένεια για την αναγγελία του νέου διορισμού του κ. Μπιλιράκη στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων. Ο Gus James,. Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ, που είναι και η μεγαλύτερη οργάνωση προώθησης του Ελληνισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες, είπε: 'Χειροκροτούμε τον διορισμό του βουλευτή Μπιλιράκη στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων. Στους λίγους μήνες της μέχρι τώρα θητεία του στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ο βουλευτής Μπιλιράκης έχει αποδειχθεί εξαίρετος υποστηρικτής των Ελληνοαμερικανικών θεμάτων και χάρις σε αυτόν μπορούμε τώρα να είμαστε βέβαιοι ότι τα ζητήματα που βρίσκονται στην καρδιά των Ελληνικής καταγωγής Αμερικανών πολιτών θα εκπροσωπούνται άριστα στο 110 Κογκρέσο'.

    Gene Rossides

    Εξ άλλου ο Gene Rossides, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Αμερικανο-Ελληνικού Ινστιτούτου της Ουάσιγκτον, ενός των πιο αποτελεσματικών ομογενειακών φορέων προώθησης Ελληνικών υποθέσεων στην Αμερική, σε συγχαρητήριο μήνυμά του αναφέρει μεταξύ άλλων: 'Συγχαίρουμε τον βουλευτή Μπιλιράκη για τον διορισμό του στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και στις Υποεπιτροπές Ευρώπης και Μέσης Ανατολής/Νότιας Ασίας. Ο διορισμός αυτός δείχνει τον σεβασμό που έχει κερδίσει ο Gus Bilirakis από την ηγεσία του κόμματός του κατά το μικρό χρονικό διάστημα από της ανάδειξής του στο Κογκρέσο. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση των καθηκόντων του στην σπουδαία αυτή επιτροπή'.

    Nick Larigakis

    Ταυτόχρονα ο Διευθυντής του Αμερικανο-Ελληνικού Ινστιτούτου Nick Larigakis επαίνεσε την Βουλευτή Ileana Ros-Lehtinen 'για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στον κύριο Μπιλιράκη και την υποστήριξη που του παρέσχε στον καινούργιο διορισμό του'. Ο κ. Λαριγκάκης πρόσθεσε πως δεν έχει καμία αμφιβολία πως ο κ. Μπιλιράκης θα φέρει στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων νέες ιδέες και θα γίνει ένα από τα πιο σπουδαία μέλη της'.


    Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    voa2html v3.00 run on Tuesday, 15 May 2007 - 1:20:43 UTC