Read the UN Convention on the Law of the Sea (10 December 1982) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Voice of America (VOA): News in Greek, 08-05-08

Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Voice of America <http://www.voanews.com>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στη Σαουδική Αραβία ο Πρόεδρος Μπους
  • [02] Διακήρυξη στρατηγικής συνεργασίας ΗΠΑ-ΠΓΔΜ
  • [03] Η Χίλαρυ παραμένει
  • [04] Βοήθεια στη Βιρμανία προσφέρει η διεθνής κοινότητα
  • [05] Αλλαγή φρουράς στη Ρωσία
  • [06] Πώλσον: Η χειρότερη κρίση μάλλον πέρασε
  • [07] Πόσο ελεύθερη πρέπει να είναι η πληροφόρηση;
  • [08] Σε υψηλά επίπεδα παραμένει ο πληθωρισμός στην Ελλάδα

  • [01] Στη Σαουδική Αραβία ο Πρόεδρος Μπους

    08-05-2008

    Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του προέδρου Μπους, Στήβεν Χάντλυ, δήλωσε ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος θα ζητήσει και πάλι απ' τη Σαουδική Αραβία να αυξήσει την παραγωγή της σε πετρέλαιο για να συνεισφέρει στη μείωση των τιμών.

    Ο κ. Χάντλυ επεσήμανε ότι ο κ. Μπούς θα υποβάλλει αυτό το αίτημα στη Ριάντ την άλλη εβδομάδα κατά την επίσκεψη του στη περιοχή και σημείωσε ότι όταν θεσπίζουν τιμές και στόχους παραγωγής, οι κύριες πετρελαιοπαραγωγές χώρες θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν τους την 'οικονομική υγεία', όπως είπε, των πελατών τους. Η τιμή του αργού πετρελαίου εκτινάχθηκε σε νέο ρεκόρ των 123,80 δολαρίων το βαρέλι τη Τετάρτη.

    Και τον Ιανουάριο, κατά την προηγούμενη επίσκεψη του στη Σαουδική Αραβία, ο πρόεδρος Μπους είχε ζητήσει την αύξηση της παραγωγής πετρελαίου , αλλά η Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες μέλη του ΟΠΕΚ δεν φαίνονται πρόθυμες να ικανοποιήσουν μια τέτοια επιθυμία, με το αιτιολογικό ότι τα τρέχοντα επίπεδα παραγωγής ικανοποιούν τις ανάγκες των διεθνών αγορών.

    [02] Διακήρυξη στρατηγικής συνεργασίας ΗΠΑ-ΠΓΔΜ

    Άννα Καραγιαννοπούλου

    Ουάσιγκτον

    08-05-2008

    H Αμερικανίδα Υπουργός Εξωτερικών, Κοντολίζα Ράις, με τον ομόλογο της απ' την ΠΓΔΜ , Αντόνιο Μιλοσόσκι.

    Διακήρυξη στρατηγικής συνεργασίας υπέγραψαν τη Τετάρτη το απόγευμα, εδώ στην Ουάσιγκτον, η Αμερικανίδα Υπουργός Εξωτερικών, Κοντολίζα Ράις, με τον ομόλογο της απ' την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Αντόνιο Μιλοσόσκι, επαναβεβαιώνοντας την δέσμευση των δύο κυβερνήσεων για περαιτέρω διεύρυνση και εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών με βάση κοινούς στόχους, ενδιαφέροντα και αξίες.

    Η κ. Ράις είχε συνομιλίες με τον κ. Μιλοσόσκι και παρότρυνε την Ελλάδα και τα Σκόπια να διπλασιάσουν τις προσπάθειες τους για την επίλυση του θέματος του ονόματος, έτσι ώστε η ΠΓΔΜ να μπορέσει να λάβει πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ. Η Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας και η Ελλάδα είναι καλοί φίλοι των ΗΠΑ, επεσήμανε η κ. Ράις και σημείωσε ότι η διαμάχη για το θέμα του ονόματος μπορεί να επιλυθεί με αρκετή προσπάθεια και ευελιξία. Από τη πλευρά του ο κ. Μιλοσόσκι δήλωσε ότι η χώρα του έχει αποδείξει ότι είναι έτοιμη για ένταξη στο ΝΑΤΟ και ανέφερε σαν παράδειγμα ότι στρατιώτες της υπηρετούν σε αποστολές του ΝΑΤΟ ανά τον κόσμο.

    Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Στέητ Ντηπάρτμεντ, η Ουάσιγκτον και τα Σκόπια μεταξύ άλλων 'θα επιδιώξουν εμβάθυνση της σχέσης τους και διεύρυνση της συνεργασίας τους σε τομείς όπως η ασφάλεια και το εμπόριο'.

    Η Διακήρυξη ΗΠΑ-ΠΓΔΜ που υπεγράφη τη Τετάρτη στο Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών υπογραμμίζει επίσης την στενή συνεργασία Ουάσιγκτον-Σκοπίων στο αγώνα κατά της διεθνούς τρομοκρατίας και την προώθηση της διεθνούς σταθερότητας. 'Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη αυτής της στρατηγικής συνεργασίας', αναφέρεται στη διακήρυξη, οι δύο χώρες 'θα επιδιώξουν περισσότερες ανώτερου επιπέδου πολιτικές και στρατιωτικές επαφές, συμπεριλαμβανομένων κοινών ευκαιριών στρατιωτικής εκπαίδευσης για την βελτίωση της διαεπιχειρησιακής ικανότητας των στρατιωτικών δυνάμεων των δύο χωρών'.

    Επίσης με την εν λόγω Διακήρυξη οι ΗΠΑ υπογραμμίζουν την αφοσίωση τους σε μια αυτεξούσια, δημοκρατική, ασφαλή και ευημερούσα Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας και στις κοινές αξίες των δύο χωρών για ειρήνη, ελευθερία και σεβασμό στην νομιμότητα και την ελεύθερη οικονομία.

    Η Διακήρυξη επαναβεβαιώνει παράλληλα την ισχύουσα υποστήριξη των ΗΠΑ προς την ασφάλεια, σταθερότητα και οικονομική ευημερία των Σκοπίων και την πορεία τους προς πλήρη ένταξη στις Ευρω-Ατλαντικές δομές, ενώ υπογραμμίζεται το ότι και οι δύο χώρες προσβλέπουν στην ένταξη της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ το συντομότερο δυνατόν. 'Η εντεινόμενη συνεργασία των δύο χωρών αυτή τη περίοδο', θα ενδυναμώσει περαιτέρω την ετοιμότητα των Σκοπίων 'να αναλάβουν υποχρεώσεις και ευθύνες της συμμαχίας στο εγγύς μέλλον', αναφέρεται στη Διακήρυξη.

    [03] Η Χίλαρυ παραμένει

    08-05-2008

    Η Χίλαρυ Κλίντον δηλώνει ότι θα παραμείνει στον προεκλογικό αγώνα, παρά τις εκκλήσεις να παραιτηθεί και να υποστηρίξει τον αντίπαλό της Μπαράκ Ομπάμα. Η κ. Κλίντον δήλωσε στους δημοσιογράφους την Τετάρτη στη Δυτική Βιρτζίνια ότι θα παραμείνει στον αγώνα μέχρι να αναδειχτεί ο υποψήφιος για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος. Πολιτικοί αναλυτές λένε ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες να λάβει το χρίσμα.

    Νωρίτερα, ο πρώην Γερουσιαστής και υποψήφιος των Δημοκρατικών στις εκλογές του1972, Τζωρτζ Μαγκόβερν, απέσυρε την υποστήριξή του προς την κ. Κλίντον και άρχισε να υποστηρίζει τον κ. Ομπάμα.

    Ζήτησε επίσης από τη γερουσιαστή της Νέας Υόρκης να αποσυρθεί από τον προεκλογικό αγώνα για να μην διασπάσει το Δημοκρατικό κόμμα. Αυτή τη στιγμή ο Μπαράκ Ομπάμα χρειάζεται 200 εκλεκτορικές ψήφους για να εξασφαλίσει το χρίσμα του κόμματος του. Χθες, κέρδισε αποφασιστική νίκη στη Βόρειο Καρολίνα, ενώ η κ. Κλίντον αναδείχτηκε νικήτρια στην Ιντιάνα.

    [04] Βοήθεια στη Βιρμανία προσφέρει η διεθνής κοινότητα

    08-05-2008

    Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών ζήτησε από τη στρατιωτική κυβέρνηση της Βιρμανίας να επιτρέψει σε υπαλλήλους ανθρωπιστικών οργανώσεων να μεταβούν στη χώρα για να βοηθήσουν τα θύματα του καταστροφικού κυκλώνα.

    Σε μία μικρή ομάδα αντιμετώπισης καταστροφών των Η.Ε. έχει ήδη δοθεί άδεια εισόδου στη Βιρμανία. Αλλά ο γενικός γραμματέας των Η.Ε., Μπαν Κι Μουν, εξέδωσε ανακοίνωση την Τετάρτη λέγοντας ότι η κυβέρνηση της χώρας πρέπει να ανοίξει τα σύνορα της και να επιτρέψει να έρθουν περισσότεροι εργαζόμενοι σε ανθρωπιστικές οργανώσεις και να δεχτεί εφόδια για την αρωγή ενός εκατομμυρίου αστέγων.

    Στην Ουάσιγκτον η υπουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις, ζήτησε και αυτή από τη Βιρμανία να δεχτεί την είσοδο ανθρωπιστικών οργανώσεων στη χώρα και τόνισε ότι η ανθρωπιστική αυτή κρίση δεν πρέπει να καταλήξει σε πολιτικό θέμα.

    Περίπου 42 χιλιάδες άτομα αγνοούνται στη Βιρμανία. Η επιτετραμμένη των ΗΠΑ στη Βιρμανία προειδοποίησε ότι ο αριθμός των νεκρών από τον κυκλώνα Ναργκίς μπορεί να ανέλθει στις 100 χιλιάδες.

    [05] Αλλαγή φρουράς στη Ρωσία

    08-05-2008

    O νέος πρόεδρος της Ρωσίας, Ντιμίτρι Μεντβέντεβ με τον Βλάντυμιρ Πούτιν.

    Η Ρωσική Δούμα αναμένεται πως θα επικυρώσει εύκολα, σε ειδική συνεδρίαση σήμερα, τον διορισμό του πρώην προέδρου της χώρας, Βλαντιμίρ Πούτιν, στο αξίωμα του πρωθυπουργού. Αμέσως μετά την ορκωμοσία του τη Τετάρτη στο Κρεμλίνο, ο νέος πρόεδρος της Ρωσίας, Ντιμίτρι Μεντβέντεβ, διόρισε τον κ. Πούτιν πρωθυπουργό ευχαριστώντας τον για τις πρωτοβουλίες του στην ηγεσία της χώρας όλα αυτά τα χρόνια.

    Στην ομιλία του ο κ. Μεντβέντεφ ζήτησε πραγματικό σεβασμό στους νόμους, τονίζοντας ότι ένα σωστά ανεπτυγμένο νομικό σύστημα θα πρέπει να αποτελεί την βάση για οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη. Ο κ. Μεντβέντεφ δήλωσε ότι στις προτεραιότητες του περιλαμβάνεται και η προστασία των πολιτικών ελευθεριών και η οικονομική ελευθερία.

    Εδώ στην Ουάσιγκτον, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Στήβεν Χάντλυ, δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον περιμένει συνέχιση της τρέχουσας Ρωσικής εξωτερικής πολιτικής και εξέφρασε την ανησυχία των ΗΠΑ και τις προκλητικές, όπως τις χαρακτήρισε, ενέργειες της Ρωσίας στη Γεωργία. Πάντως η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Ντέινα Περίνο, δήλωσε ότι ο πρόεδρος Μπούς προσβλέπει στην συνεργασία του με τον κ. Μεντβέντεφ και σε μια ειλικρινή σχέση με τον νέο Ρώσο πρόεδρο, σαν αυτή που διατηρούσε με τον κ. Πούτιν.

    [06] Πώλσον: Η χειρότερη κρίση μάλλον πέρασε

    08-05-2008

    Η χειρότερη κρίση στην αγορά πιστώσεων φαίνεται να έχει περάσει δηλώνει ο υπουργός Οικονομίας των ΗΠΑ Χένρυ Πώλσον. Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών αναμένει οικονομική ανάπτυξη, αν και προειδοποιεί για ενδεχόμενες δυσκολίες στο εγγύς μέλλον.

    Σε συνέντευξη του στο Πρακτορείο Ασσοσιέτεντ Πρες ο κ. Πώλσον παραδέχτηκε ότι η αύξηση των τιμών βενζίνης θα μειώσει το πακέτο οικονομικής ενίσχυσης της κυβέρνησης που περιλαμβάνει επιστροφές φόρων που έχουν ήδη αρχίσει να αποστέλλονται στους αμερικανούς φορολογούμενους.

    Σε άλλες εξελίξεις, η Εθνική Ένωση Μεσιτών ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις ακινήτων μειώθηκαν κατά 1% το Μάρτιο. Αλλά και το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι εταιρείες μείωσαν τις ώρες εργασίας το πρώτο τρίμηνο του χρόνου σε μία προσπάθεια να μειώσουν τα έξοδα τους.

    [07] Πόσο ελεύθερη πρέπει να είναι η πληροφόρηση;

    Γιώργος Μπίστης

    Oυάσιγκτον

    08-05-2008

    Δείτε το ρεπορτάζ "Πόσο ελεύθερη πρέπει να είναι η πληροφόρηση;" - Download (WM)

    Δείτε το ρεπορτάζ "Πόσο ελεύθερη πρέπει να είναι η πληροφόρηση;"

    - Watch (WM)

    Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ελευθερία του Τύπου διενεργήθηκε μια μεγάλη δημοσκόπηση που έφερε στο προσκήνιο ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία για το πώς βλέπουν την ελεύθερη πληροφόρηση διάφοροι λαοί της Γης. Στην δημοσκόπηση είναι αφιερωμένο το τηλεοπτικό μας Ρεπορτάζ Από Ουάσιγκτον της εβδομάδας αυτής.

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ β ΠΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗ; ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

    Κείμενο Ρεπορτάζ:

    Γ. Μπίστης: Σφυγμομέτρηση της διεθνούς κοινής γνώμης έδειξε πως οι περισσότεροι άνθρωποι του κόσμου θέλουνε ελεύθερη πληροφόρηση, αν και υπάρχουνε επίσης αρκετοί που πιστεύουνε ότι οι κυβερνήσεις πρέπει, τουλάχιστον σε ορισμένες περιπτώσεις, να μπορούν να ελέγχουνε τις ειδήσεις που μεταδίδονται. Παράλληλα διαπιστώθηκε πως υπάρχει ευρύτατα διαδεδομένη αντίθεση στον περιορισμό της πρόσβασης στο Ίντερνετ.

    Η επιβολή περιορισμών στην πληροφόρηση απασχολεί ιδιαίτερα την Κίνα και 19 άλλες χώρες που πήρανε μέρος στην δημοσκόπηση της Αμερικανικής διαδικτυακής εταιρείας Worldpublicopinion dot org.

    Στις 18 από τις 20 αυτές χώρες η πλειοψηφία των ερωτηθέντων είπαν πως ο κόσμος πρέπει να έχει το δικαίωμα να διαβάζει τα πάντα στο Ίντερνετ. Στην Κίνα, όπου η πρόσβαση στο Ίντερνετ περιορίζεται από το κράτος, 7 στους 10 θέλουνε να είναι ελεύθεροι να επισκέπτονται όποιον κόμβο του διαδικτύου τους ενδιαφέρει.

    Επίσης οι περισσότεροι είναι της γνώμης πως τα μίντια πρέπει να μην υπόκεινται σε κρατικούς ελέγχους ή τουλάχιστον πρέπει να έχουν μεγαλύτερη ελευθερία από αυτήν που απολαμβάνουνε σήμερα.

    Τσένγκ Λι

    Αλλά όμως ορισμένοι Κινέζοι είναι σαφώς δυσαρεστημένοι από την πρόσφατη διεθνή κάλυψη εξελίξεων που αφορούν στην χώρα τους.

    Ο Τσένγκ Λι, αναλυτής του Κέντρου Κινεζικών Μελετών στο Ινστιτούτο Μπρούκινς της Ουάσιγκτον, ο οποίος έχει μεγαλώσει στην Σαγκάη, λέει πως η κάλυψη της διαμάχης στο Θιβέτ από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνει τους Κινέζους να επανεξετάζουν τις απόψεις τους για το δυτικό πρότυπο της ελευθερίας των μίντια.

    Τ. Λι: Οι Κινέζοι, και ιδιαίτερα οι φοιτητές, δυσφορούν αφόρητα γιατί πιστεύουν πως τα δυτικά ΜΜΕ τους προβάλουν μεροληπτικά και ρατσιστικά. Πολλά δυτικά μίντια, κυρίως το CNN, έχουν χάσει την αξιοπιστία τους στην Κίνα.

    Γ. Μπίστης: Υπολογίζεται πως πάνω από 30 χιλιάδες ξένοι δημοσιογράφοι θα πάνε το καλοκαίρι στην Κίνα για τους Ολυμπιακούς. Κι αυτοί αναμένεται πως θα καλύψουνε πολύ περισσότερα πράγματα από τους Αγώνες.

    Τ. Λι: Θα ταξιδέψουνε εκτενώς στην Κίνα και θα γράψουνε για κάθε πτυχή της κοινωνίας της. Οι ξένοι ρεπόρτερ θα προβάλουνε μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει ποτέ η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.

    Νάντια Μπιλμπάσι-Τσάρτερς

    Γ. Μπίστης: Σε έξι κατεξοχήν Μουσουλμανικές χώρες και στην Ρωσία σημαντικά ποσοστά πολιτών πιστεύουν πως το κράτος πρέπει να έχει το δικαίωμα να περιορίζει την κυκλοφορία πολιτικά ευαίσθητων πληροφοριών.

    Η Νάντια Μπιλμπάσι-Τσάρτερς, δημοσιογράφος του δορυφορικού τηλεοπτικού καναλιού Αλ Αραμπίγια, μας μίλησε για έναν συνάδελφό της.

    Ν. Τσάρτερς: Αυτολογοκρίνονταν όχι γιατί φοβόταν την τιμωρία του κράτους, αλλά γιατί φοβόταν τις αντιδράσεις στον δρόμο. Μπορούσε να αντιμετωπίσει τις αρχές αλλά του ήταν πιο δύσκολο να αντιμετωπίσει τα πλήθη του κόσμου.

    Γ. Μπίστης: Η σφυγμομέτρηση της διεθνούς κοινής γνώμης από την οποία προήλθαν τα στοιχεία που σας παρέθεσα διενεργήθηκε σε σχέση με την Παγκόσμια Ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου, που τηρήθηκε στις αρχές του Μάη.

    [08] Σε υψηλά επίπεδα παραμένει ο πληθωρισμός στην Ελλάδα

    Μαίρη Παραπονιάρη

    Αθήνα

    08-05-2008

    Σταθερά πολύ ψηλά στο 4,4% για τρίτο κατά σειρά μήνα παρέμεινε ο πληθωρισμός τον Απρίλιο, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία και από όλες τις ενδείξεις δεν φαίνεται σύντομη αποκλιμάκωση του τoυς προσεχείς μήνες. Ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΥΕ, κ. Μανώλης Κοντοπυράκης, παρατήρησε ότι η εξέλιξη του πληθωρισμού είναι άμεσα εξαρτώμενη από την τιμή του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές και είναι σχεδόν αδύνατη η πρόβλεψη της εξέλιξης του δείκτη τιμών καταναλωτή και στην Ελλάδα.

    Ο πληθωρισμός όμως και η αβεβαιότητα για τις προοπτικές της οικονομικής ανάπτυξης στις Ευρωπαϊκές χώρες και η εξέλιξη των τιμών απασχόλησε και την συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που έγινε στην Αθήνα με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Ζαν Κλώντ Τρισε.

    Ο κ. Τρισέ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Ζάππειο Μέγαρο αναφέρθηκε στους σημαντικούς ρυθμούς αύξησης του πληθωρισμού από το περασμένο Φθινόπωρο λόγω των αυξήσεων των τιμών ενέργειας και τροφίμων και στους κινδύνους να διαταραχθεί μεσοπρόθεσμα ακόμη πιο πολύ η σταθερότητα των τιμών. 'Ο στόχος του να παραμείνει στο 2% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη παραμένει παρ όλο ότι τους τελευταίους 6 μήνες παραμένει πάνω απο το 3%', δήλωσε ο κ.Τρισέ .

    Τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και τά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δεξιώθηκε το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παπούλιας παρουσία και του Πρωθυπουργού κ. Καραμανλή. Στο δείπνο που ακολούθησε, στην προσφώνησή του ο Έλληνας Πρόεδρος, αφού τόνισε οτι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα υπήρξε κατάκτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπογράμμισε ότι δεν θα πρέπει η διεθνής πιστωτική κρίση να βαρύνει μόνο τους πολίτες.


    Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    voa2html v3.00 run on Friday, 9 May 2008 - 1:18:25 UTC