Read the Maastricht Treaty (Maastricht, 7 February 1992) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (PM), 97-06-26

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [02] Τσοχατζόπουλος - Κυπριακό
  • [03] Αρχιεπίσκοπος - δηλώσεις
  • [04] Συμφωνία αντιπολίτευσης για προεδρικές
  • [05] Κύπρος - Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου
  • [06] Νορβηγία - έξοδα συνομιλιών
  • [07] Ολλανδική προεδρία - υποψηφίες χώρες
  • [08] Κυπριακές Αερογραμμές - Ρωσία

  • [01] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    Λευκωσία,Κύπρος,26/06/1997 (ΚΥΠΕ) Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:
        Γενικός Δείκτης Τιμών Μετοχών           77.13 (-0.05)
    
        Ανώτατη:  82.46 (2/1/97)
        Κατώτατη: 73.90 (30/1/97)
    
        Δείκτες Τιμών ανά Κλάδο
    
        Τραπεζικοί Οργανισμοί                   85.26 (-0.07)
        Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί Οργανισμοί     66.15 (+0.43)
        Ασφαλιστικοί Οργανισμοί                 61.16 (+0.46)
        Βιομηχανικές Εταιρείες                  81.00 (+0.32)
        Τουριστικές Επιχειρήσεις                64.53 (-0.23)
        Εμπορικές Εταιρείες                     50.30 (-1.14)
        Αλλες Εταιρείες                         61.66 (-0.72)
    
        Ογκος Συναλλαγών                        ΛK 644054.703
    
    Η διαφορά στις παρενθέσεις αντιπροσωπεύει την ποσοστιαία αύξηση (+) ή τη μείωση (-) του δείκτη από την προηγούμενη χρηματιστηριακή συνάντηση.
    (ΚΥΠΕ/MM)

    [02] Τσοχατζόπουλος - Κυπριακό

    Λευκωσία,Κύπρος,26/06/1997 (ΚΥΠΕ)

    Ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος τόνισε ότι "όλοι πρέπει να δώσουν στην Τουρκία να καταλάβει ότι μια θετική εξέλιξη του Κυπριακού λειτουργεί ως υποβοηθητικός παράγοντας και για την αναβάθμιση των δικών της σχέσεων με την Ευρωπαϊκή Ενωση".

    Ενημερώνοντας δημοσιογράφους για την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, όπου μίλησε και σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών με θέμα "Εθνικές προτεραιότητες της Ελλάδας, ευρωπαϊκή πορεία, εξωτερική πολιτική και άμυνα", ο κ. Τσοχατζόπουλος αναφέρθηκε και στο διορισμό του Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ ως Προεδρικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό.

    "Για να διορίσουν ένα πρόσωπο όπως ο κ. Χόλμπρουκ ως επίσημο εκπρόσωπο για την αμερικανική πρωτοβουλία, δείχνει ότι βλέπουν κάποια προοπτική", είπε συγκεκριμένα.

    Ο Ελληνας Υπουργός σημείωσε όμως ότι η αμερικανική πολιτική ίσως δεν θα είναι προς την κατεύθυνση που επιθυμούν Κύπρος και Ελλάδα, και ως εκ τούτου οι δύο χώρες πρέπει να κινητοποιηθούν, να ολοκληρώσουν και να εξειδικεύσουν τις απόψεις τους.

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΜΑ)

    [03] Αρχιεπίσκοπος - δηλώσεις

    Λάρνακα,Κύπρος,26/06/1997 (ΚΥΠΕ)

    Στην Κύπρο επέστρεψε σήμερα το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, μετά από επέμβαση στις φωνητικές χορδές στην οποία υποβλήθηκε στη Γερμανία.

    Εκφράζοντας χαρά για την επιστροφή του και για το ενδιαφέρον όλων για την υγεία του, ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι θα πρέπει να ξεκουραστεί για λίγες ακόμα μέρες και ότι η φωνή του θα αποκατασταθεί σύντομα.

    Κληθείς να σχολιάσει τις επικείμενες συνομιλίες για το Κυπριακό, που θα διεξαχθούν τον Ιούλιο στη Νέα Υόρκη, ο Αρχιεπίσκοπος επανέλαβε τη θέση του ότι "πρέπει να επιδιώκουμε την ενότητα του κράτους και όχι τη διαίρεση της Κύπρου και πρέπει να αποκατασταθούν τα ανθρωπινα δικαιώματα για όλους τους νομίμους κατοίκους της Κύπρου".

    "Αν παρ' ελπίδα εφαρμοστεί μια λύση η οποία ουσιαστικά θα επιτρέπει την παρουσία των εποίκων και την έμμεση διχοτόμηση της πατρίδας μας, αυτό θα αποτελέσει ένα σοβαρό κίνδυνο στο μέλλον του κυπριακού ελληνισμού", τόνισε.

    (ΚΥΠΕ/ΜΑΝ/ΜΧ/ΜΑ)

    [04] (K) Συμφωνία αντιπολίτευσης για προεδρικές

    Λευκωσία,Κύπρος,26/06/1997 (ΚΥΠΕ)

    Στην υποψηφιότητα του Μάριου Ηλιάδη και σε κοινό πρόγραμμα για τις προεδρικές εκλογές του 1998 κατέληξε σήμερα η αντιπολίτευση, σε συνάντηση που είχαν αντιπροσωπείες των κομμάτων ΑΚΕΛ, ΕΔΕΚ και Ενωμένοι Δημοκράτες.

    Μετά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΔΕΚ, ο Πρόεδρος του κόμματος Βάσος Λυσσαρίδης ανακοίνωσε ότι αντιπροσωπείες των τριών κομμάτων "κατέληξαν σε συμφωνία στα βασικά προγραμματικά θέματα", επισημαίνοντας ότι "η συμφωνία τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης των συλλογικών οργάνων των κομμάτων".

    Ο κ. Λυσσαρίδης είπε, ακολούθως, ότι κοινός υποψήφιος της αντιπολίτευσης για τις προεδρικές εκλογές θα είναι ο Μάριος Ηλιάδης, αλλά απέφυγε να αναφερθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες, προτού τα συμφωνηθέντα τεθούν στα συλλογικά όργανα των κομμάτων.

    Προέτρεψε, εξάλλου, τους δημοσιογράφους να κάνουν υπομονή δύο ή τρεις ημέρες για τις λεπτομέρειες, επισημαίνοντας ότι "οι πιθανότητες είναι ότι και τα συλλογικά όργανα" θα εγκρίνουν τη συμφωνία. "Ερχόμενοι εδώ", είπε, "είχαμε υπόψη μας τις απόψεις των συλλογικών μας οργάνων" και πρόσθεσε ότι "ήμασταν οπλισμένοι με τις θέσεις" τους.

    Κληθείς να στηρίξει την αισιοδοξία της αντιπολίτευσης για νίκη στις προεδρικές εκλογές, ο κ. Λυσσαρίδης είπε ότι αυτή βασίζεται "στο δυναμισμό που θα γίνει από τη συνεργασία των τριών κομμάτων" και στην πεποίθησή τους ότι "και το πρόγραμμα και ο υποψήφιος έχουν εμβέλεια και μέσα σε χώρους που είναι έξω από τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους αυτών των τριών κομμάτων".

    Ο κ. Λυσσαρίδης ανέφερε επίσης ότι η συνεργασία είναι ανοικτή για να προσχωρήσουν και άλλα κόμματα σ' αυτήν, τονίζοντας ότι "είναι ευπρόσδεκτοι".

    Τέλος, ο κ. Λυσσαρίδης ανέφερε ότι αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη σήμερα για να εκφωνήσει λόγο σε εκδήλωση για την επέτειο του θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου. Επιστρέφει στην Κύπρο το Σάββατο.

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΜΑ)

    [05] (Κ) Κύπρος - Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου

    Λευκωσία,Κύπρος,26/06/1997 (ΚΥΠΕ)

    Η εμπορική πολιτική της Κύπρου χαρακτηρίζεται από τον διπλό στόχο της εναρμόνισης με την Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ) και της συμμόρφωσης προς τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), αναφέρει πρόσφατη έκθεση της Γραμματείας του ΠΟΕ.

    Η πιο πάνω έκθεση, μαζί με μια άλλη που ετοιμάστηκε από την κυπριακή κυβέρνηση, ήταν το θέμα διήμερης συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στις 25 και 26 Ιουνίου στη Γενεύη από τον ΠΟΕ, με τη συμμετοχή κυπριακής αντιπροσωπείας, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Μιχαλάκης Ερωτόκριτος.

    Σύμφωνα με την έκθεση του ΠΟΕ, η ανάπτυξη του τουρισμού και των υπηρεσιών για τον υπεράκτιο τομέα των τελευταίων ετών οδήγησαν στον τριπλασιασμό του κατά κεφαλήν εισοδήματος της Κύπρου, από 4.570 δολάρια το 1985, στα 13.650 δολάρια περίπου, το 1996.

    Η Κύπρος, σημειώνει η έκθεση, υποφέρει από διαρθρωτικό εμπορικό έλλειμμα, αφού οι εισαγωγές εμπορευμάτων αντιπροσωπεύουν το 40% του Ακάθαρτου Εθνικού Προϊόντος (ΑΕΠ) και είναι σχεδόν τριπλάσιες των εξαγωγών.

    Η ΕΕ, αναφέρει, παραμένει ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος της Κύπρου και η τελευταία επιδιώκει ένταξή της στην Ενωση, ενώ ήδη προχωρεί στην εναρμόνιση της με το κοινοτικό κεκτημένο σε όλους τους τομείς και πληροί τα κριτήρια σύγκλισης του Μάαστριχτ.

    Ο πληθωρισμός, συνεχίζει, είναι χαμηλός, το δημοσιονομικό έλλειμμα βρισκόταν στο 2,9% το 1996 και το δημόσιο χρέος μειώθηκε στο 54% του ΑΕΠ, το 1995.

    Στη συνέχεια η έκθεση αναφέρει διάφορα μέτρα που πήρε ή παίρνει η Κύπρος στην προσπάθειά της για εναρμόνιση προς τους κανόνες της ΕΕ και του ΠΟΕ, όπως το κοινό δασμολόγιο, τους κανονισμούς προτύπων και ανταγωνισμού της ΕΕ, τη φιλελευθεροποίηση του χρηματοπιστωτικού της συστήματος και την κατάργηση των αδειών εισαγωγής.

    Στα συμπεράσματα γίνονται εισηγήσεις για ορισμένα μέτρα που θα μπορούσε να εφαρμόσει η Κύπρος για περαιτέρω συμμόρφωση προς πολυμερείς κανονισμούς, όπως η μείωση των δασμών "ad valorem", η λιγότερο προνομιακή μεταχείριση των εξαγωγών και η μείωση των δασμών σε γεωργικά προϊόντα.

    (ΚΥΠΕ/ΓΓ/ΜΑ)

    [06] Νορβηγία - έξοδα συνομιλιών

    Λευκωσία,Κύπρος,26/06/1997 (ΚΥΠΕ)

    Η Νορβηγία θα πληρώσει σημαντικό μέρος των εξόδων των απευθείας συνομιλιών μεταξύ του Προέδρου Κληρίδη και του Ραούφ Ντενκτάς, που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο μήνα στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε σήμερα στο ΚΥΠΕ ο Ανώτερος Σύμβουλος του ΟΗΕ στην Κύπρο, Πίτερ Σμιτ.

    "Αυτό δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο", είπε ο αξιωματούχος του ΟΗΕ, σημειώνοντας ότι σε περιπτώσεις που ο διεθνής οργανισμός αντιμετωπίζει έκτακτα έξοδα διάφορα κράτη μέλη προθυμοποιούνται να τα επωμισθούν.

    Σύμφωνα με το πρακατορείο ειδήσεων "Ρόιτερ" τα έξοδα για τις απευθείας συνομιλίες θα κυμανθούν στις 30 με 40 χιλιάδες δολάρια.

    Επικαλούμενο δηλώσεις αξιωματούχου της αντιπροσωπείας της Νορβηγίας στα Ηνωμένα Εθνη, το πρακτορείο αναφέρει επίσης ότι η Νορβηγία "με χαρά συνεισφέρει στην προσπάθεια του ΓΓ του ΟΗΕ για συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών στην Κύπρο".

    (ΚΥΠΕ/ΜΧ/ΜΑ)

    [07] Ολλανδική προεδρία - υποψηφίες χώρες

    Βρυξέλλες,Βέλγιο,26/06/1997 (ΚΥΠΕ - Νίκος Μπέλλος)

    Ειδική ενημέρωση για τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Αμστερνταμ θα κάνει αύριο το πρωί η ολλανδική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης στις υποψήφιες για ένταξη χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος.

    Η ενημέρωση θα γίνει από τον προεδρεύοντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ολλανδό Πρωθυπουργό Βιμ Κοκ και τον Υπουργό Εξωτερικών Χανς Βαν Μίρλο, στο Αμστερνταμ, και θα διαρκέσει τρεις ώρες.

    Οι χώρες που θα εκπροσωπηθούν σε επίπεδο ηγετών είναι έντεκα, και συγκεκριμένα η Κύπρος, η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Σλοβακία, η Τσεχία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Σλοβενία, η Λιθουανία, η Εσθνονία και η Λετονία, ενώ την Τουρκία θα εκπροσωπήσει η Τανσού Τσιλέρ.

    Η κυπριακή αποστολή, που αποτελείται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη, τον Υπουργό Εξωτερικών Γιαννάκη Κασουλίδη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Μανώλη Χριστοφίδη, έφθασε στο Αμστερνταμ σήμερα το μεσημέρι, συνοδευόμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες.

    Ο Ολλανδός Πρωθυπουργός θα κάνει λεπτομερή ενημέρωση για τα αποτελέσματα της Διακυβερνητικής Διάσκεψης για την αναθεώρηση της Συνθήκης του Μάαστριχτ, και θα αναφερθεί στη διαδικασία που θα ακολουθήσει η ΕΕ σχετικά με την έναρξη διαπραγματεύσεων ένταξης με μιαν ομάδα από τις προαναφερόμενες χώρες.

    Οπως είναι γνωστό, στα συμπεράσματα που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη συνάντηση του Αμστερνταμ, την προηγούμενη εβδομάδα, υπογραμμίζεται ότι "με την επιτυχή ολοκλήρωση της Διακυβερνητικής Διάσκεψης, ο δρόμος είναι τώρα ανοικτός για να αρχίσει η διαδικασία διεύρυνσης, σύμφωνα με τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της Μαδρίτης".

    Υπενθυμίζεται ότι η σύνοδος κορυφής της Μαδρίτης ανέφερε ότι η Κύπρος και η Μάλτα θα είναι στην πρώτη ομάδα των χωρών με τις οποίες η ΕΕ θα αρχίσει διαπραγματεύσεις έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Διακυβερνητικής Διάσκεψης.

    (ΚΥΠΕ/ΝΜ/ΡΑΓ/ΜΑ)

    [08] Κυπριακές Αερογραμμές - Ρωσία

    Μόσχα,Ρωσία,26/06/1997 (ΚΥΠΕ - Κατερίνα Νικολάου)

    Μια όμορφη βιτρίνα με αντίγραφα του Κυπριακού Μουσείου και δείγματα λαϊκής χειροτεχνίας μπορεί να δει κανείς από σήμερα στη Μόσχα, ακριβώς απένατι από την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας.

    Ανήκει στα νέα γραφεία των Κυπριακών Αερογραμμών που εγκαινιάστηκαν το απόγευμα στο κέντρο της ρωσικής πρωτεύουσας από τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Κυριάκο Χριστοφή.

    Στην τελετή των εγκαινίων παρέστη ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών Τάκης Κυριακίδης, ο Αντιπρόεδρος Αχιλλέας Κυπριανού και άλλα στελέχη της Εταιρείας.

    Επίσης, παρέστησαν οι Πρέσβεις της Κύπρου και της Ελλάδας στη Μόσχα, Πλάτων Κυριακίδης και Κυριάκος Ροδουσάκης, αντίστοιχα, καθώς και αξιωματούχοι του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, και εκ μέρους του Πατριαρχείου παρέστη ο Ηγούμενος Φίλιππος, ο οποίος τέλεσε αγιασμό.

    Σημειώνεται ότι ο κ. Ροδουσάκης θα αναλάβει καθήκοντα Πρέσβη της Ελλάδας στη Λευκωσία περί τα τέλη Ιουλίου, αφού ο τέως Πρέσβης Αλέξανδρος Σάνδης μετατέθηκε στη Ρώμη.

    Στην ομιλία του, ο κ. Κυριακίδης ανέφερε ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές γιορτάζουν σήμερα το άνοιγμα του νέου τους γραφείου ταυτόχρονα με την επέτειο των 50 χρόνων της ύπαρξής τους. Οπως είπε, το γεγονός αυτό αποτελεί δέσμευση και υπόσχεση ότι η παρουσία της Εταιρείας στη Ρωσία θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί.

    "Η ρωσική αγορά βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας και θα συνεχίσουμε να δίνουμε σ' αυτήν πρωταρχική σημασία", τόνισε ο πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών.

    Ο κ. Κυριακίδης αναφέρθηκε και στους ιστορικούς δεσμούς Κύπρου και Ρωσίας κι εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Εταιρεία έχει το ευτυχές προνόμιο να φέρνει ακόμη πιο κοντά δύο λαούς, τόσο στενά συνδεδεμένους. Στους στενούς δεσμούς φιλίας με τους οποίους συνδέονται Κύπρος και Ρωσία από αρχαιοτάτων χρόνων, αναφέρθηκε και ο κ. Χριστοφή. Οπως ανέφερε, η πορεία της τουριστικής ανάπτυξης στην Κύπρο υπήρξε καθοριστική για την οικονομική πρόοδο του τόπου.

    "Σήμερα, η τουριστική βιομηχανία αποτελεί την σπονδυλική στήλη της οικονομίας μας. Είμαστε περήφανοι γιατί σ' αυτήν την προσπάθεια υπήρξε ουσιαστική η συμβολή της ρωσικής αγοράς", τόνισε ο υπουργός.

    Στη συνέχεια, ο Ηγούμενος Φίλιππος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι προσκυνητές θα εκμεταλλευθούν την ευκαιρία που τους προσφέρουν οι Κυπριακές Αερογραμμές για να επισκεφθούν τους ιερούς χώρους της Κύπρου. Ο Ηγούμενος δώρισε στο προσωπικό του γραφείου εικόνισμα του Αγίου Νικολάου, προστάτη των ταξιδιωτών.

    Ακολούθησε μεγάλη δεξίωση σε ξενοδοχείο της ρωσικής πρωτεύουσας. Συμφωνία με ΑΕΡΟΦΟΛΟΤ

    Εξάλλου, αμέσως μετά την τελετή εγκαινίων του γραφείου της Εταιρείας στη Μόσχα, οι Κυπριακές Αερογραμμές και η ΑΕΡΟΦΛΟΤ υπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας, θέτοντας τις βάσεις για μιαν ολοκληρωμένη συμμαχία που θα καλύπτει όλους τους βασικούς τομείς των δραστηριοτήτων τους.

    Ανακοινώνοντας τη συμφωνία που, μεταξύ άλλων, προνοεί πτήσεις κοινού κωδικού μεταξύ Μόσχας και Πάφου δύο φορές την εβδομάδα, ο κ. Κυριακίδης τόνισε ότι η μέχρι σήμερα συνεργασία με την ΑΕΡΟΦΛΟΤ είναι "απόλυτα επιτυχής και αμοιβαία επωφελής".

    Με τη συμφωνία που επετεύχθη, αποφασίστηκε η συνέχιση του διαλόγου μεταξύ των δύο εταιρειών με στόχο, πριν από τις 26 Σεπτεμβρίου, οπότε οι Κυπριακές Αερογραμμές θα γιορτάσουν τα πενήντα τους χρόνια, να ανακοινωθεί η δρομολόγηση πτήσεων μεταξύ Λάρνακας και Μόσχας δύο φορές την ημέρα το καλοκαίρι και μία φορά την ημέρα το χειμώνα.

    Τη συμφωνία υπέγραψε από πλευράς των Κυπριακών Αερογραμμών ο κ. Κυριακίδης κι εκ μέρους της ΑΕΡΟΦΛΟΤ ο Εμπορικός Διευθυντής Λεονίντ Ιτσκόφ.

    Οπως ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Κυριακίδης, μελετάται, επίσης, η δρομολόγηση κοινών πτήσεων από περιφερειακά αεροδρόμια της Ρωσίας. "Τελικός μας στόχος είναι όπως οι δύο εταιρείες εκτελούν πτήσεις μεταξύ Ρωσίας και Κύπρου ως μία εταιρεία", τόνισε.

    (ΚΥΠΕ/ΚΝ/ΡΑΓ/ΜΑ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v1.04a run on Thursday, 26 June 1997 - 17:46:42 UTC