Check our bulletin board of Hellenic Conferences Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (AM), 97-07-10

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Απευθείας συνομιλίες - δηλώσεις Προέδρου
  • [02] Συνομιλίες - Δεύτερος γύρος
  • [03] Μπερνς - Απευθείας συνομιλίες
  • [04] Κυπριακό - Εκθεση Κλίντον
  • [05] Καλαθόσφαιρα
  • [06] Ντενκτάς - Μάντεν
  • [07] Δηλώσεις Ντενκτάς - συνομιλίες
  • [08] Τ/Κ πολιτικοί - Συμφωνία Μαδρίτης
  • [09] Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου - μέλος ΑΝΝΑ
  • [10] Περιβαλλοντιστές - διαμαρτυρία
  • [11] Κηδεία Πρωτοσύγγελου Κουρουζίδη

  • [01] Απευθείας συνομιλίες - δηλώσεις Προέδρου

    Τράουτμπεκ,ΗΠΑ,10/07/1997 (ΚΥΠΕ - Μαρία Μάιλς)

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης δήλωσε χθες ότι η συζήτηση κατά τη χθεσινή πρώτη συνάντηση στο Τράουτμπεκ, στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών, αφιερώθηκε μόνο σε διαδικαστικά θέματα.

    "Είχαμε μόνο διαδικαστικά θέματα", δήλωσε ο Πρόεδρος Κληρίδης ύστερα από την ενημέρωση στην οποία προέβη στους αρχηγούς των κομμάτων.

    Ο Πρόεδρος Κληρίδης έφθασε από το Τράουτμπεκ στο Πόουκεπσι, όπου διαμένουν οι αρχηγοί των κομμάτων, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εξωτερικών Γιαννάκη Κασουλίδη, το Γενικό Εισαγγελέα Αλέκο Μαρκίδη και τον Υφυπουργό παρά τω Προέδρω Παντελή Κούρο.

    Η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών έγινε υπό το φως των κεριών, αφού ολόκληρο το ξενοδοχείο Sheraton, όπου διαμένει η κυπριακή αντιπροσωπεία, βυθίστηκε στο σκοτάδι για περισσότερο από μία ώρα, λόγω διακοπής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

    Σε σύντομες δηλώσεις του μετά την ενημέρωση, ο Γενικός Εισαγγελέας είπε ότι δεν παρουσιάστηκε κανένα χαρτί, ούτε και σημεία αναφοράς (talking points) κατά τη χθεσινή συνάντηση Κόρτοβεζ - Κληρίδη - Ντενκτάς, που πραγματοποιήθηκε στο Τράουτμπεκ, μετά το γεύμα που παρέθεσε ο κ. Αναν, ο οποίος νωρίς χθες το απόγευμα αναχώρησε από το Τράουτμπεκ.

    Ο κ. Μαρκίδης είπε ότι η συζήτηση αφορούσε "τη μεθοδολογία που θα πρέπει να ακολουθηθεί".

    Αμέσως μετά την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών, στην οποία παρευρίσκοντο και οι Πρέσβεις της Κύπρου στα Ηνωμένα Εθνη και στις ΗΠΑ, Νίκος Αγαθοκλέους και Ανδρος Νικολαϊδης, καθώς και ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στι συνομιλίες, Πρέσβης Αλέξανδρος Σάνδης, ο Πρόεδρος Κληρίδης αναχώρησε επιστρέφοντας στο Τράουτμπεκ.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [02] Συνομιλίες - Δεύτερος γύρος

    Νέα Υόρκη,ΗΠΑ,10/07/1997 (ΚΥΠΕ - Μαρία Μάιλς)

    Με κατ' ιδίαν συναντήσεις συνεχίζονται σήμερα οι απευθείας συνομιλίες υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, ενώ ο δεύτερος γύρος των συνομιλιών έχει προγραμματιστεί μεταξύ 11 και 16 Αυγούστου σε χώρο κοντά στη Γενεύη.

    Οπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ καλά πληροφορημένες πηγές, η σημερινή διαδικασία θα αρχίσει με κατ' ιδίαν συνάντηση μεταξύ του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Ντιέγκο Κόρντοβεζ και του Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς.

    Στη συνέχεια, ο κ. Κόρντοβεζ θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη και μετά αναμένεται να ακολουθήσει κοινή συνάντηση Κόρντοβεζ - Κληρίδη - Ντενκτάς, με τη συμμετοχή των συμβούλων τους.

    Στη χθεσινή πρώτη μέρα των συνομιλιών, δεν παρουσιάστηκαν εισηγήσεις, όπως είχε ανακοινώσει ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Αναν στην εναρκτήρια ομιλία του, ούτε κλήθηκαν τα μέρη να τοποθετηθούν επί της ομιλίας του.

    Η χθεσινή διαδικασία αναμένεται να επαναληφθεί και σήμερα, οπότε θα αναζητηθεί ο τρόπος διαδικασίας που θα ακολουθηθεί τις επόμενες λίγες μέρες.

    Ο καθορισμός της διεξαγωγής του δεύτερου γύρου των συνομιλιών τα μέσα Αυγούστου στα περίχωρα της Γενεύης, που έγινε γνωστό χθες, αποτέλεσε προχθεσινή εξέλιξη, όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, σημειώνοντας ότι ο καθορισμός του δεύτερου γύρου μπορεί να οδηγήσει κάποιον στο λογικό συμπέρασμα ότι ο πρώτος γύρος δεν αναμένεται να αποτύχει.

    Σχολιάζοντας την αναφορά του κ. Αναν σε "νέο συνεταιρισμό" στην εναρκτήρια ομιλία του, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η ομοσπονδία μπορεί να θεωρηθεί ως νέος συνεταιρισμός, αν θεωρήσει κάποιος τις συμφωνίες της Ζυρίχης ως τον πρώτο συνεταιρισμό.

    "Η αναφορά του Γ.Γ. του ΟΗΕ σε νέο συνεταιρισμό δεν εξυπακούει νέο κράτος", τόνισαν οι ίδιες πηγές, σημειώνοντας ότι ο τελικός στόχος παραμένει η συνολική λύση του Κυπριακού.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [03] Μπερνς - Απευθείας συνομιλίες

    Ουάσινγκτον,ΗΠΑ,10/07/1997 (ΚΥΠΕ - Δημήτρης Απόκης)

    Την υποστήριξη των ΗΠΑ στις προσπάθειες των Ηνωμένων Εθνών στις απευθείας συνομιλίες, εξέφρασε χθες ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ Νίκολας Μπερνς, με αφορμή την έναρξη των συνομιλιών στη Νέα Υόρκη.

    Είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός εκπρόσωπος: "Μια λέξη πριν εισέλθουμε σε σιγή ασυρμάτου ως τη Δευτέρα σχετικά με τις επαφές του Τράουτμπεκ. Είμαστε ευτυχείς που είδαμε την έναρξη των επαφών στη Νέα Υόρκη χθες το πρωί μεταξύ των Κυπρίων ηγετών, του Προέδρου Κληρίδη και του Ραούφ Ντενκτάς κι ευτυχείς που είδαμε να σφίγγουν τα χέρια".

    Ανέφερε, εξάλλου, ότι "υποστηρίζουμε με όλη μας την καρδιά τις προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Αναν. Ευχόμαστε αυτή η συνάντηση να είναι επιτυχής και η διαδικασία να είναι επιτυχής και δεσμευόμαστε να την υποστηρίξουμε. Αυτό ήταν και το τί μετέφερε ο Ρίτσανρτ Χόλμπρουκ στον Κόφι Αναν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα", πρόσθεσε ο κ. Μπερνς.

    (ΚΥΠΕ/ΔΑ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [04] Κυπριακό - Εκθεση Κλίντον

    Ουάσινγκτον,ΗΠΑ,10/07/1997 (ΚΥΠΕ - Δημήτρης Απόκης)

    Η διμηνιαία έκθεση του Προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον για το Κυπριακό, που καλύπτει το διάστημα από 1ην Απριλίου 1997 μέχρι 31ην Μαϊου 1997, δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από το Λευκό Οίκο.

    Ανκαι η τοποθέτηση του Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, στη θέση του Προεδρικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό δεν έγινε στην περίοδο που αναφέρεται η παρούσα έκθεση, ο Πρόεδρος Κλίντον τονίζει ότι ο διορισμός του αυτός "αντικατοπτρίζει τη δυνατή και συνεχιζόμενη δέσμευσή μας να προωθήσουμε προσπάθειες διευθέτησης στην Κύπρο".

    Στην έκθεσή του, ο Πρόεδρος Κλίντον αναφέρει ότι ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος "από τις αποφάσεις που λήφθηκαν από τις κυβερνήσεις της Κύπρου και της Τουρκίας να εφαρμόσουν μορατόριουμ πτήσεων πάνω από την Κύπρο".

    Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Κλίντον, "τον Απρίλιο η κυπριακή κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δεν θα καλέσει ελληνικά αεροσκάφη να πετάξουν πάνω από την Κύπρο κατά τη διάρκεια κοινής άσκησης το Μάιο. Επίσης, άφησε να νοηθεί ότι δεν έχουν προγραμματιστεί άλλες πτήσεις για τώρα. Η Τουρκία αργότερα αποφάσισε να απέχει από πτήσεις πάνω από την Κύπρο, όσο η Ελλάδα δεν πετά".

    Οπως αναφέρει ο Πρόεδρος Κλίντον, "τέτοιες ενέργειες πρέπει να βοηθήσουν στη μείωση της έντασης στην περιοχή και να συμβάλουν σε ένα κλίμα που αρμόζει για διαπραγματεύσεις".

    Ο Πρόεδρος Κλίντον αναφέρει, επίσης, ότι "ενθαρρύνθηκε και από την αποτελεσματική δράση που αναλήφθηκε και από τις δύο πλευρές εναντίον εξτρεμιστών που προσπάθησαν να διακόψουν τη δικοινοτική συναυλία το Μάιο".

    (ΚΥΠΕ/ΔΑ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [05] Καλαθόσφαιρα

    Λευκωσία,Κύπρος,10/07/1997 (ΚΥΠΕ)

    Νέα νίκη σημείωσε χθες το βράδυ η Εθνική Εφήβων Κύπρου στην καλαθόσφαιρα στο Promotion Cup, που διεξάγεται στην Ανδόρα.

    Η Εθνική Εφήβων Κύπρου κατέβαλε την αντίστοιχη ομάδα του Γιβραλτάρ με 110 - 49.

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [06] Ντενκτάς - Μάντεν

    Λευκωσία,Κύπρος,10/07/1997 (ΚΥΠΕ)

    Ο Τ/Κ ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς δέχθηκε στη Νέα Υόρκη τον Υπατο Αρμοστή της Βρετανίας στη Λευκωσία Ντέιβιντ Μάντεν, με τον οποίο είχε 45λεπτη συζήτηση.

    Σύμφωνα με τις Τ/κ εφημερίδες, ανακοινώθηκε ότι ο Ντενκτάς τόνισε στον κ. Μάντεν ότι οι αντιαεροπορικοί πύραυλοι S - 300 δεν απειλούν μόνο την Κύπρο, αλλά θέτουν σε κίνδυνο τη σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής.

    Είπε, ακόμη, ότι η εγκατάσταση των πυραύλων στο νησί θα ισοδυναμεί με διακοπή των συνομιλιών και πρόσθεσε: "Περιμένουμε από την Ε/κ πλευρά να ανακοινώσει ότι δεν θα φέρει στο νησί τους πυραύλους".

    Σύμφωνα με τον Ντενκτάς, η εγκατάσταση των πυραύλων στην Κύπρο θα αποτελέσει απειλή για την Τουρκία, το Ισραήλ και τον 6ο αμερικανικό στόλο στη Μεσόγειο.

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [07] Δηλώσεις Ντενκτάς - συνομιλίες

    Λευκωσία,Κύπρος,10/07/1997 (ΚΥΠΕ)

    Με αποκλειστικές δηλώσεις του στην Τ/κ εφημερίδα "Κίπρις", από τις ΗΠΑ, ο Ραούφ Ντενκτάς, είπε ότι "αν ο Κληρίδης συνεχίσει τη σκληρή του στάση, τότε δεν θα ευθύνεται ο ίδιος για το αποτέλεσμα".

    "Θα δούμε", είπε ο Ντενκτάς, "κατά πόσο είναι διατεθειμένοι να μοιραστούν τον κυβερνητικό θώκο, σε μια διζωνική ομοσπονδία. Αυτό", συνέχισε, "θα το διαπιστώσουμε στις τέσσερις αυτές ημέρες, θα κάνουμε τις εκτιμήσεις μας και θα ενημερώσουμε κατάλληλα το λαό μας".

    Ο Ντενκτάς είπε ότι αισθάνεται ασφάλεια λόγω της υποστήριξης της Τουρκίας.

    Συνεχίζοντας ο Τ/Κ ηγέτης, είπε πως πληροφορείται, πως ο Πρόεδρος Κληρίδης, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να εξηγήσει το θέμα της κυριαρχίας.

    "Σε μια τέτοια περίπτωση", είπε, "η ευθύνη για τις εξελίξεις, δεν θα είναι δική μας".

    Επανέλαβε δε, ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά, δεν πρόκειται να προβεί σε δήθεν παραχωρήσεις στην κυριαρχία, ισότητα, εγγυήσεις της Τουρκίας, διζωνικότητα και ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ, από την οποίαν απουσιάζει η Τουρκία.

    Ο Ντενκτάς αναφέρθηκε στις επισκέψεις του στην Τουρκία και εξέφρασε την ικανοποίησή του από τις επαφές που είχε εκεί.

    Αναφέρθηκε ακόμη και στους πυραύλους S - 300 και είπε ότι είναι "βλακεία", κατά την έκφρασή του, να απειλείται η Τουρκία, με την εγκατάσταση των πυραύλων.

    Οι δηλώσεις Ντενκτάς, έγιναν μετά το δείπνο που παρέθεσε ο Γ.Γ. του ΟΗΕ στους δύο ηγέτες.

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΡΜ/ΓΠ)

    [08] Τ/Κ πολιτικοί - Συμφωνία Μαδρίτης

    Λευκωσία,Κύπρος,10/07/1997 (ΚΥΠΕ)

    Την ικανοποίησή του για την ελληνο - τουρκική συμφωνία, εξέφρασε ο αρχηγός του Κόμματος Κοινοτικής Απελευθέρωσης στα κατεχόμενα Μουσταφά Ακιντζί.

    Οπως γράφουν οι Τ/κ εφημερίδες, ο Ακιντζί είπε ότι η προσέγγιση αυτή, δηλαδή η συμφωνία μεταξύ του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κώστα Σημίτη και του Προέδρου της Τουρκίας Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, θα γίνει αισθητή και στις εξελίξεις στο Κυπριακό.

    Ομως, οι εκτιμήσεις στην Τουρκία είναι διαφορετικές, αφού ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας Ισμαϊλ Τσεμ, αναφερόμενος στη συμφωνία, δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως θα έχει επιπτώσεις στην επίλυση του Κυπριακού.

    Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο Τσεμ είπε ότι η Ε/κ πλευρά συνεχίζει να εξοπλίζεται και ότι η εξέλιξη αυτή δεν αφορά πλέον μόνο τους κατοίκους της Κύπρου, αλλά εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια και της ίδιας της Τουρκίας.

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [09] Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου - μέλος ΑΝΝΑ

    Λευκωσία,Κύπρος,10/07/1997 (ΚΥΠΕ)

    Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) έγινε ομόφωνα δεκτό ως μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Αρίθμησης Αξιών (ΑΝΝΑ), γεγονός που προάγει σημαντικά τη διεθνή εικόνα του Χρηματιστηρίου και διευκολύνει τις διεθνείς δραστηριότητες εταιρειών και εισηγημένων στο ΧΑΚ.

    Οπως αναφέρει ανακοίνωση του ΧΑΚ, στον ΑΝΝΑ συμμετέχουν χρηματιστήρια Ευρωπαϊκών χωρών, περιλαμβανομένων και των μεγαλυτέρων χωρών με ανεπτυγμένα χρηματιστήρια.

    "Η αποδοχή του ΧΑΚ κατοπτρίζει τα ψηλά επίπεδά του και τη διεθνή αναγνώριση που προοδευτικά κερδίζει," προσθέτει η ανακοίνωση.

    Σημειώνει ότι η αίτηση του ΧΑΚ εξετάστηκε στη Γενική Συνέλευση της ΑΝΝΑ που πραγματοποιήθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, στις 6 Ιουλίου, και εγκρίθηκε ομόφωνα από την ολομέλεια.

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΜΑ)

    [10] Περιβαλλοντιστές - διαμαρτυρία

    Λευκωσία,Κύπρος,10/07/1997 (ΚΥΠΕ)

    Περιβαλλοντιστές από την Κύπρο και μέλη της διεθνούς περιβαλλοντικής οργάνωσης "Πράσινη Ειρήνη" (Greenpeace) απέκλεισαν το πρωϊ τις κεντρικές εισόδους του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, στη Λευκωσία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη υλοποίηση, όπως υποστήριξαν, των υποσχέσεων για σωτηρία του Ακάμα.

    Οι δεκαπέντε περίπου περιβαλλοντιστές αλυσοδέθηκαν συμβολικά στις εισόδους του υπουργείου και αρνούνταν να αποχωρήσουν παρά τις προτροπές της αστυνομίας.

    Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της αστυνομίας, με τη βοήθεια ανδρών της ΜΜΑΔ και ειδικών συνεργείων αποκόπηκαν τελικά γύρω στις 11.30 οι αλυσίδες.

    Η αστυνομία απομάκρυνε τους περιβαλλοντιστές και συνέλαβε οκτώ άτομα, κανένα εκ των οποίων δεν είναι Κύπριος. Οι χώρες καταγωγής τους είναι η Ελλάδα, η Μάλτα, η Ολλανδία, η Ιταλία και οι ΗΠΑ. Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου.

    Το πιο πιθανόν οι συλληφθέντες περιβαλλοντιστές, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για οχληρία, παράνομη είσοδο και εγκληματική επέμβαση, να αφεθούν ελεύθεροι αύριο.

    Η προστασία του Ακάμα και η κήρυξή του σε εθνικό πάρκο είναι ένα από τα θέματα με τα οποία ασχολείται το τμήμα Μεσογείου της "Πράσινης Ειρήνης".

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΜΑ)

    [11] Κηδεία Πρωτοσύγγελου Κουρουζίδη

    Λευκωσία,Κύπρος,10/07/1997 (ΚΥΠΕ)

    Στη γενέτειρά του, το Πολέμι της Πάφου, τάφηκε τελικά ο Πρωτοσύγγελος Κλεόπας Κουρουζίδης αφού το κατοχικό καθεστώς δεν επέτρεψαν την μεταφορά και ταφή της σωρού του στον Απόστολο Ανδρέα.

    Η νεκρώσιμη ακολουθία του Πρωτοσύγγελου έγινε από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα, στο Πλατύ Αγλαντζιάς, προϊσταμένου του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου.

    Τον Πρωτοσύγγελο Κλεόπα Κουρουζίδη, που πέθανε την περασμένη Τρίτη σε ηλικά 97 ετών, αποχαιρέτισαν εκ μέρους της Εκκλησίας, ο Ηγούμενος Κύκκου Νικηφόρος, εκ μέρους της Πολιτείας, ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Κυριάκος Χριστοφή, και ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Καρπασίας, Νίκος Φαλάς.

    Οι Αρχές της Δημοκρατίας ζήτησαν μέσω των Ηνωμένων Εθνών τη μεταφορά και ταφή του Πρωτοσύγγελου Κλεόπα στο κατεχόμενο Μοναστήρι του Αποστόλου Ανδρέα, του οποίου ήταν Οικονόμος.

    Οι κατοχικές αρχές, όμως, δεν επέτρεψαν την μεταφορά, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι ο Πρωτοσύγγελος Κουρουζίδης δεν ήταν κάτοικος των κατεχομένων από το 1974.

    Μετά την κηδεία η σωρός μεταφέρθηκε στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, όπου εψάλη το απολυτίκειο του Αποστόλου Ανδρέα, η Υπερμάχω Στρατηγώ και ο Εθνικός Υμνος.

    Στη σωρό τοποθετήθηκε αγίασμα και χώμα από το κατεχόμενο Μοναστήρι του Αποστόλου Ανδρέα.

    Στη συνέχεια συγγενείς και φίλοι, εν πομπή, συνόδεψαν τη σωρό στο Πολέμι της Πάφου, όπου έγινε η ταφή.

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΜΑ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v1.04a run on Thursday, 10 July 1997 - 12:02:43 UTC