Visit the Hellenic Biomedical Scientists of the Diaspora Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (AM), 01-03-06

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ελληνοκαναδική Επιτροπή Αλληλεγγύης - Γενική Συνέλευση
  • [02] Αμερικανοί βουλευτές - Πρόεδρος ΗΠΑ - Κυπριακό
  • [03] Γυναικεία οργάνωση ΕΔΗ - Ημέρα της γυναίκας
  • [04] Λυσσαρίδης - Αθήνα - Επίσκεψη
  • [05] Εκπρόσωπος - Ευρωπαϊκό Δικαστήριο - Αγνοούμενοι
  • [06] "Βατάν" - 20 χρόνια πριν - Πούγιουρος
  • [07] Εκπρόσωπος - Δανεισμός ελικοπτέρων
  • [08] Πρόεδρος ΔΗΣΥ - Τριανταφυλλίδης - Διορισμός
  • [09] Εκπρόσωπος - "Βατάν"
  • [10] Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος
  • [11] Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας
  • [12] Χρηματιστήριο - Πτώση - Νέο αρνητικό ρεκόρ
  • [13] ΓΟΔΗΚ - Ημέρα της Γυναίκας
  • [14] Υπουργός Οικονομικών - Δημοσιονομικά
  • [15] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [16] Εκπρόσωπος - Τουρκία - Κυπριακό
  • [17] Βρετανός Υφυπουργός Εξωτερικών - Κύπρος

  • [01] Ελληνοκαναδική Επιτροπή Αλληλεγγύης - Γενική Συνέλευση

    ΚΥΠΕ - 6/3/2001

    Εκκληση προς τους ομογενείς να εντείνουν τις προσπάθειές τους, ασκώντας την επιρροή τους προς τα κέντρα που διαμορφώνουν την πολιτική στις χώρες που διαμένουν, ώστε να συμβάλουν προς ειρηνική επίλυση του Κυπριακού, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης, σε χαιρετισμό του στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ελληνοκαναδικής Επιτροπής Αλληλεγγύης για την Κύπρο.

    Η Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Τορόντο, υιοθέτησε ψήφισμα που καλεί την καναδική κυβέρνηση να ασκήσει πίεση στην Τουρκία, ώστε να εγκαταλείψει την αρνητική και αναχρονιστική πολιτική της όσον αφορά την εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό.

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [02] (K) Αμερικανοί βουλευτές - Πρόεδρος ΗΠΑ - Κυπριακό

    ΚΥΠΕ - 6/3/2001

    Δύο Αμερικανοί βουλευτές, ο Ρεπουμπλικάνος Μάικ Μπιλιράκης και η Δημοκρατική Κάρολιν Μαλόνι, έχουν καλέσει τη νέα αμερικανική κυβέρνηση να συμβάλει στις προσπάθειες επανένωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, ώστε "να υπάρξει σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο, σε μια περίοδο εντεινόμενης έντασης στη Μέση Ανατολή".

    Σε επιστολή τους προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, που υπογράφεται και από 60 άλλα μέλη της αμερικανικής βουλής, οι Μπιλιράκης και Μαλόνι εκφράζουν τις ανησυχίες τους για την κατάσταση και ζητούν τον "άμεσο διορισμό Προεδρικού Απεσταλμένου, για να δοθεί ώθηση στην προσπάθεια επανένωσης" του νησιού.

    (ΚΥΠΕ/ΔΑ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [03] (Κ) Γυναικεία οργάνωση ΕΔΗ - Ημέρα της γυναίκας

    ΚΥΠΕ 6/03/2001

    "Το μεγάλο δημοκρατικό έλλειμμα που δημιουργείται με την πενιχρή συμμετοχή γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων" σημειώνει με ανακοίνωσή της η γυναικεία οργάνωση των Ενωμένων Δημοκρατών με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας για τη γυναίκα στις 8 Μαρτίου, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση πρέπει "περάσει από τα λόγια στην πράξη διορίζοντας περισσότερες γυναίκες στα κέντρα αυτά".

    "Στο χέρι, όμως, και εμάς των γυναικών εναπόκειται να καλυτερεύσουμε την κατάσταση εκφράζοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη μας προς τις ομόφυλές μας στις επικείμενες βουλευτικές και αργότερα στις δημοτικές εκλογές", σημειώνει η γυναικεία οργάνωση των ΕΔΗ, προσθέτοντας ότι "η παρουσία περισσότερων γυναικών θα εμπλουτίσει τον πολιτικό μας βίο και θα ενισχύσει τη δημοκρατία".

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΓΠ)

    [04] (Κ) Λυσσαρίδης - Αθήνα - Επίσκεψη

    ΚΥΠΕ 6/03/2001

    Στην Αθήνα, για διήμερη επίσκεψη, αναχωρεί αύριο Τετάρτη ο Πρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών Βάσος Λυσσαρίδης κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχει επαφές τόσο με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο όσο και με μέλη της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδας.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΙΣΟΣ, την Πέμπτη ο κ. Λυσσαρίδης θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας της Ελλάδας Ακη Τσοχατζόπουλο, το Δήμαρχο Αθηνών Δημήτρη Αβραμόπουλο, το Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σκανδαλίδη, τον Πρόεδρο του ΔΗΚΚΙ Δημήτρη Τσοβόλα και τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνίας της Ελλάδας Χρ. Βερελή.

    (ΚΥΠΕ/ΚΣΤ/ΓΠ)

    [05] (K) Εκπρόσωπος - Ευρωπαϊκό Δικαστήριο - Αγνοούμενοι

    ΚΥΠΕ 6/03/2001

    Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου διευκρίνισε σήμερα ότι η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ότι δεν πρέπει να διαγραφούν τα στοιχεία των αγνοουμένων πριν από τη διερεύνηση κάθε μιας περίπτωσης χωριστά, "δεν έχει καμία σχέση με την Κύπρο".

    Ο κ. Παπαπέτρου είπε ότι αποτελεί "απόφαση σε προσφυγή Τούρκου πολίτη κατά της Τουρκίας και υιοθετεί την άποψη που δέχθηκε και η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης στην 4η Διακρατική Προσφυγή της Κύπρου ότι, όσον αφορά τον αγνοούμενο, υπάρχει παράβαση του δικαιώματος ζωής και παράβαση του δικαιώματος προσωπικής ελευθερίας και, όσον αφορά τους γονείς του αγνοούμενου, ταπεινωτική μεταχείριση κατά παράβαση του Αρθρου 3 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων".

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΓΠ)
    (Κ) "Βατάν" - 20 χρόνια πριν - Πούγιουρος ΚΥΠΕ 6/03/2001

    Ο Δήμαρχος Αμμοχώστου Ανδρέας Πούγιουρος διέψευσε ότι υπήρξε στο παρελθόν οποιαδήποτε πρόταση από Ε/Κ επιχειρηματίες προς Τούρκους επιχειρηματίες για από κοινού λειτουργία των ξενοδοχείων της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

    Ο κ. Πούγιουρος κλήθηκε να σχολιάσει "πρόταση" από Ε/Κ ξενοδόχους από την Αμμόχωστο που έγινε δήθεν το 1981 προς Τούρκους επιχειρηματίες στο Λονδίνο, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Τ/κ εφημερίδας "Βατάν".

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΜΚ/ΓΠ)

    [06] (Κ) Εκπρόσωπος - Δανεισμός ελικοπτέρων

    ΚΥΠΕ 6/03/2001

    Η κυβέρνηση μελετά διάφορα ενδεχόμενα για να καλυφθούν οι ανάγκες της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ελικόπτερα, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου, σημειώνοντας ότι η μία σκέψη είναι να γίνεται δανεισμός ελικοπτέρων Bell από την Ελλάδα.

    Ο κ. Παπαπέτρου είπε ότι "ακόμα βρισκόμαστε στο στάδιο του προβληματισμού, των σκέψεων και των μελετών", προσθέτοντας ότι "αυτός ο προβληματισμός είναι αντανάκλαση της επιτακτικής ανάγκης να καλυφθούν υπαρκτές ανάγκες στην Κυπριακή Δημοκρατία και όχι κανενός είδους ετσιθελισμό".

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [07] (Κ) Πρόεδρος ΔΗΣΥ - Τριανταφυλλίδης - Διορισμός

    ΚΥΠΕ 6/03/2001

    Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης διόρισε το δικηγόρο Χρίστο Τριανταφυλλίδη ως πολιτικό σύμβουλό του με δικαίωμα συμμετοχής στις συνεδριάσεις του Πολιτικού Γραφείου, αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του κόμματος.

    Σε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, ο κ. Τριανταφυλλίδης εξέφρασε την ετοιμότητά του να συμβάλει στην κοινή προσπάθεια για τον ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό της Κύπρου και της κοινωνίας.

    (ΚΥΠΕ/ΓΣΑ/ΓΠ)

    [08] (Κ) Εκπρόσωπος - "Βατάν"

    ΚΥΠΕ 6/03/2001

    Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου δήλωσε σήμερα ότι η αναδημοσίευση από Τ/κ εφημερίδα άρθρου που δημοσιεύθηκε το 1981 και που αφορά πρόταση Ε/Κ επιχειρηματιών προς Τούρκους για εκμετάλλευση ξενοδοχείων στο Βαρώσι πιθανό να έγινε "για να μας δημιουργήσουν κάποια προβλήματα".

    Ο κ. Παπαπέτρου διαβεβαίωσε ότι από έρευνες που έγιναν δεν προκύπτει κανένα απολύτως στοιχείο αναφορικά με ύπαρξη καν τέτοιας ιδέας, προσθέτοντας ότι είναι γνωστή τακτική του καθεστώτος του Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς κατά περιόδους να διαρρέει στον Τ/κ Τύπο ειδήσεις για να δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα στους Ε/Κ.

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [09] (Κ) Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος

    Με βάση τις ισοτιμίες που ίσχυαν στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης καθορισμού τιμών συναλλάγματος στην Κύπρο στις 06/3/2001, ενδεικτικά οι ισοτιμίες των πιο κάτω νομισμάτων έναντι της Κυπριακής Λίρας διαμορφώθηκαν ως εξής:
    -----------------------------------------------------------------
                                     Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
          Γεν Iαπωνίας               188,7386        190,2485
          Δολ. Αυστραλίας              3,0730          3,0975
          Δολ. Καναδά                  2,4588          2,4784
          Κορώνες Δανίας              12,8316         12,9342
          Κορώνες Νορβηγίας           14,1357         14,2487
          Κορώνες Σουηδίας            15,5353         15,6595
          Φράγκα Eλβετίας              2,6420          2,6631
    -----------------------------------------------------------------
    
    (ΚΥΠΕ/ΓΠ)

    [10] (Κ) Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας

    Επίσημες Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας για πράξεις άμεσης παράδοσης

    Κατά τη συνεδρίαση καθορισμού τιμών συναλλάγματος στις 06/03/2001 διαμορφώθηκαν οι πιο κάτω ισοτιμίες για πράξεις άμεσης παράδοσης, που οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές με αξία μεγαλύτερη των ΛΚ 12.000 αν τούτο συμφωνηθεί εκ των προτέρων με τον πελάτη:

    Τηλεγραφικά Εμβάσματα

    -----------------------------------------------------------------
                                     Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    ΕΥΡΩ                             1,7212          1,7315
    Δολάριο ΗΠΑ                      1,5948          1,6043
    Λίρα Αγγλίας                     1,0862          1,0927
    -----------------------------------------------------------------
    
             Τιμές των εθνικών νομισμάτων των χωρών της ΟΝΕ
                 έναντι της Κυπριακής Λίρας με βάση τις
                      αμετάκλητες ισοτιμίες τους
                   -----------------------------------
    
                                     Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
                                     Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    
    Δραχμή Ελλάδας                   586,5000        590,0100
    Εσκούδος Πορτογαλίας             345,0696        347,1346
    Λίρες Ιρλανδίας                    1,3556          1,3637
    Λιρέττα Iταλίας                3.332,7079      3.352,6515
    Μάρκο Γερμανίας                    3,3664          3,3865
    Μάρκα Φιλλανδίας                  10,2338         10,2950
    Πεσέτα Ισπανίας                  286,3836        288,0974
    Σελλίνι Αυστρίας                  23,6842         23,8260
    Φιορίνι Ολλανδίας                  3,7930          3,8157
    Φράγκο Βελγίου                    69,4330         69,8485
    Φράγκο Γαλλίας                    11,2903         11,3579
    Φράγκο Λουξεμβούργου              69,4330         69,8485
    -----------------------------------------------------------------
    
    (ΚΥΠΕ/ΓΠ)

    [11] (Κ) Χρηματιστήριο - Πτώση - Νέο αρνητικό ρεκόρ

    ΚΥΠΕ 6/03/2001

    Σημαντική πτώση της τάξης του 1,65%, η οποία συνοδεύτηκε από νέα χαμηλότερη τιμή του Γενικού Δείκτη για τους τελευταίους 20 μήνες, κατέγραψε η αγορά στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 193, 28 μονάδες και ο Δείκτης FTSE/CySE 20 στις 802,14 μονάδες, σημειώνοντας μεγάλες ζημιές σε ποσοστό 1,89%, με τον κλάδο των Χρηματοοικονομικών να πρωτοστατεί στην πτώση της αγοράς σε ποσοστό 3,44% και των Τραπεζών να υποχωρεί 1,67%.

    Αυξημένη κατά 1,3 εκατομμύρια λίρες παρουσιάστηκε η αξία των συναλλαγών, αφού διαμορφώθηκε στα 5,8 εκ.λίρες, γεγονός που οφείλεται στη μετακίνηση ορισμένων πακέτων μετοχών που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

    (ΚΥΠΕ/ΚΣΤ/ΓΠ)

    [12] (Κ) ΓΟΔΗΚ - Ημέρα της Γυναίκας

    ΚΥΠΕ 6/03/2001

    Τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσει μέσα από τις επάλξεις του Δημοκρατικού Κόμματος να στέκεται δίπλα στις διεκδικήσεις της Κυπρίας γυναίκας, δίνει η Γυναικεία Οργάνωση του ΔΗΚΟ (ΓΟΔΗΚ), έχοντας ως όραμα της "την ισοτιμία, τη συμπόρευση, το σεβασμό στη ξεχωριστή οντότητα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής".

    Με σημερινή ανακοίνωσή της, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η ΓΟΔΗΚ αναφέρει ότι "η Ημέρα της Γυναίκας δεν θα έπρεπε να υπάρχει" και σημειώνει πως "αν υπήρχαν πραγματικά ίσες ευκαιρίες ανάμεσα στα δύο φύλα, ισοτιμία, αξιοκρατία και τέτοια πολιτισμική υποδομή που να ευνοούσαν ισότιμη συμμετοχή της γυναίκας στην ανάπτυξη και στη δημιουργία".

    (ΚΥΠΕ/ΓΣΑ/ΓΠ)

    [13] (Κ) Υπουργός Οικονομικών - Δημοσιονομικά

    ΚΥΠΕ - 06/03/2001

    Περαιτέρω μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος 2% - 2,5% του ΑΕΠ αναμένεται να σημειωθεί κατά το 2001, πρόβλεψε σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών Τάκης Κληρίδης, μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη σχετικά με την πορεία των δημοσιονομικών του κράτους.

    Ο Υπουργός αποκάλυψε ότι το Υπουργείο Οικονομικών επεξεργάζεται αναθεωρημένο δημοσιονομικό πρόγραμμα το οποίο θα προνοεί ισοσκελισμό των δημοσίων οικονομικών μέχρι στο 2004.

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΓΠ)

    [14] (K) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    ΚΥΠΕ - 06/03/2001

    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:

    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                           193,28 (-1,65)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £  5.480.520
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20             2.235.901    802,14 (-1,89)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £  1.283.592    201,17 (-1,67)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
        Οργανισμοί                £    265.006    191,61 (-2,43)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £     22.210     78,76 (-3,06)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £    228.792     70,57 (-1,27)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £    169.101    127,75 (-1,26)
    Εμπορικές Εταιρείες           £    186.465     50,34 (-1,85)
    Υπεράκτιες Εταιρείες          £          0    105,00 ( 0,00)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £     76.587     66,33 ( 0,17)
    Ετ. Πληροφορικής              £    363.166     52,53 (-1,94)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £    264.116     37,03 (-3,44)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
        Ψαριών                    £     48.468     68,79 (-3,03)
    Ξενοδοχεία                    £    436.450     92,63 (-0,95)
    Αλλες Εταιρείες               £  1.828.654    234,76 (-1,29)
    
    Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του δείκτη από την προηγούμενη χρηματιστηριακή συνάντηση.

    (KYΠΕ/ΜΑ)

    [15] (Κ) Εκπρόσωπος - Τουρκία - Κυπριακό

    KYΠΕ - 06/03/3001

    Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου επεσήμανε σήμερα ότι η Τουρκία προσπαθεί να ασκήσει τις μέγιστες δυνατές πιέσεις πάνω στην Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ) γύρω από το Κυπριακό, με την ελπίδα ότι η ΕΕ θα χαλαρώσει τον κλοιό που δημιούργησαν οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της Νίκαιας.

    Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Ισμαϊλ Τζεμ για το Κυπριακό, ο κ. Παπαπέτρου είπε ότι αποτελούν "επανάληψη πάγιων θέσεων της Τουρκίας αναφορικά με το Κυπριακό".

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [16] (K) Βρετανός Υφυπουργός Εξωτερικών - Κύπρος

    KYΠΕ – 06/03/2001

    Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Κιθ Βαζ τόνισε τη σημασία της εξεύρεσης μιας δίκαιης και διαρκούς λύσης στο Κυπριακό, καλώντας παράλληλα όλους όσοι δεν θεωρούν ότι πρέπει να εργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση, να το πράξουν. Σημείωσε πως μόνο μέσω διαπραγματεύσεων θα ανταποκριθεί η Βρετανία στην ιστορική της υπόσχεση να είναι μέρος λύσης που θα είναι προς το συμφέρον της Κύπρου.

    Ο κ. Βαζ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο της Βρετανίας στο Κυπριακό Σερ Ντέιβιντ Χάνεϊ, είπε ακόμα ότι θα θέσει την υπόθεση του Πανίκου Τζιακούρμα, ο οποίος κρατείται παράνομα από το καθεστώς Ντενκτάς, κατά τις επαφές του στο νησί στις 13 και 14 Μαρτίου.

    (ΚΥΠΕ/ΚΤ/ΜΜ/ΓΠ)
    KYΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Tuesday, 6 March 2001 - 13:12:04 UTC