Read the Protocol to the North Atlantic Treaty on the Accession of Greece and Turkey (October 22, 1951) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 03-05-26

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (K) Κρήτη - Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη - Ιακώβου
  • [02] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Αθήνα - Συνομιλίες
  • [03] (K) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [04] (Κ) ΔΗΣΥ - Εκλογή μελών Πολιτικού Γραφείου - Αποτελέσματα
  • [05] (Κ) Αστυνομία - Κατεχόμενα - Διακίνηση πολιτών
  • [06] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Συνάντηση με Σημίτη - Εναρξη
  • [07] (Κ) ΕΕ - Μέτρα για ΤΚ - Σχέδιο προτάσεων
  • [08] (K) Tιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας
  • [09] (Κ) Σημίτης - Παπαδόπουλος - Δηλώσεις (1)
  • [10] (K) ΕΕ - Κεκτημένο - Κύπρος - Επιτροπή
  • [11] (Κ) Υπουργός Οικονομικών - ΕΕ - Σχέδιο Αγροτικής Ανάπτυξης
  • [12] (K) Βασιλείου - ΕΕ - Εναρμόνιση
  • [13] (Κ) Χρηματιστήριο - Οριακές απώλειες
  • [14] (Κ) Σημίτης - Παπαδόπουλος - Δηλώσεις (2)
  • [15] (Κ) Γιώργος Παπανδρέου - Μέτρα - Ελλάδα - Τουρκία
  • [16] (Κ) Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας - Τίμης Ευθυμίου
  • [17] (Κ) Αθήνα - Λευκωσία - Συνομιλίες
  • [18] (Κ) Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων - Ψήφισμα - Κύπρος

  • [01] (K) Κρήτη - Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη - Ιακώβου

    [02] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Αθήνα - Συνομιλίες

    Με συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο αρχίζει στις 9.30 το πρωί τις επαφές του στην ελληνική πρωτεύουσα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος.

    Η συνάντηση με τον κ. Στεφανόπουλο αναμένεται να διαρκέσει μισή ώρα περίπου και στη συνέχεια ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος θα παρακαθήσει σε συνομιλίες στο Μέγαρο Μαξίμου στο πλαίσιο του γύρου των πρωτευουσών με συμμετοχή εκπροσώπων της ΕΕ και της Γραμματείας του Συμβουλίου.

    Ακολούθως στις 11.30 το πρωί ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος θα έχει συνομιλίες για τις εξελίξεις στο Κυπριακό με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κώστα Σημίτη.

    [03] (K) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Η νίκη του Νίκου Αναστασιάδη στις εκλογές που διεξήχθησαν χθες για ανάδειξη της νέας ηγεσίας του Δημοκρατικού Συναγερμού, είναι το θέμα που κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων. Αλλα θέματα που προβάλλει ο κυπριακός Τύπος είναι η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου στην Αθήνα με τον Ελληνα Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, η τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες στην Ορμήδεια όταν 30χρονος σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε και το νέο δυστύχημα στη Λευκωσία που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο εθνοφρουρού και τον τραυματισμό φίλου του.

    Η ''Αλήθεια'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Πλειοψήφησε ο Αναστασιάδης, νίκησε ο ΔΗΣΥ'' γράφει ότι ''ο Νίκος Αναστασιάδης πλειοψήφησε τελικά χθες με ποσοστό 55,05% έναντι 44,95% που εξασφάλισε ο Ιωάννης Κασουλίδης και επανεκλέγηκε στο αξίωμα του Προέδρου του ΔΗΣΥ για την επόμενη τετραετία. Αυτός όμως που βγήκε χθες ο μεγαλύτερος νικητής, είναι αναμφίβολα ο ΔΗΣΥ, ο οποίος ανοίγει από σήμερα ενωμένος μια νέα σελίδα''. Αλλού γράφει ότι φοβερή οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε χθες στην Ορμήδεια. Ο 30χρονος Σταύρος Σταύρου που βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του Χριστίνα Νεοφύτου 27 χρόνων, την πυροβόλησε εν ψυχρώ με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

    Το ''Θάρρος'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Ενωμένος και πανίσχυρος ο ΔΗΣΥ'' γράφει ότι ''ο Νίκος Αναστασιάδης επανεξελέγη χθες Πρόεδρος του ΔΗΣΥ εξασφαλίζοντας το 55,05% και υποσχέθηκε ότι το κόμμα θα προχωρήσει στο μέλλον με πιο τολμηρές αλλαγές. Ο κ. Αναστασιάδης χαρακτήρισε τον ανθυποψήφιό του Γιαννάκη Κασουλίδη που εξασφάλισε το 44,95% φίλο και συναγωνιστή και ανακοίνωσε ότι το κόμμα θα προχωρήσει συλλογικά προς τα όσα έχει σχεδιάσει''. Αλλού γράφει ότι ο Μιχάλης Ιωάννου 20 χρόνων από τον Στρόβολο σκοτώθηκε χθες βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή και ο φίλος του Σταύρος Δημητρίου 21 χρόνων τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

    Ο ''Πολίτης'' στο κύριο θέμα του υπό τον τίτλο ''Ανανεωμένος Αναστασιάδης'' γράφει ότι ''κερδισμένος βγήκε από τις χθεσινές ενδοκομματικές εκλογές στο ΔΗΣΥ ο Νίκος Αναστασιάδης, εξασφαλίζοντας ποσοστό 55,5% γεγονός που τον καθιστά πανίσχυρο στο ενδοκομματικό παιχνίδι. Την ίδια όμως στιγμή, διόλου ευκαταφρόνητο πρέπει να θεωρείται το ποσοστό που εξασφάλισε ο Ιωάννης Κασουλίδης (44,95%) κάτι που δεν αφήνει άλλη επιλογή στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο του ΔΗΣΥ παρά να τον αξιοποιήσει''. Αλλού γράφει ότι σημαντικές συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κώστα Σημίτη θα έχει σήμερα στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος.

    Η ''Σημερινή'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Νέα σελίδα γυρίζει ο ΔΗΣΥ'' γράφει ότι ''νέα σελίδα γυρίζει ο Δημοκρατικός Συναγερμός μετά τις χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη της ηγεσίας του, οι οποίες αποτέλεσαν σταθμό για την ιστορία του κόμματος, αλλά και για την πολιτική ζωή της Κύπρου, αφού για πρώτη φορά όλα τα μέλη ενός κόμματος κλήθηκαν ν' αναδείξουν την ηγεσία του. Η ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΔΗΣΥ έρχεται σε μια μεταβατική περίοδο για τον τόπο ενόψει της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ και των εξελίξεων στο Κυπριακό''. Αλλού γράφει ότι έκπληξη προκάλεσε στην κοινή γνώμη το δώρο τον οκτώ βαθμών που χάρισε η Κύπρος στην Τουρκία, η οποία κέρδισε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον.

    Ο ''Φιλελεύθερος'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Καθορίζουν τακτική'' γράφει ότι ''Αθήνα και Λευκωσία καθορίζουν την τακτική που θα ακολουθήσουν ενόψει εξελίξεων που αναμένονται σε διάφορα μέτωπα, ενώ θα αποφασιστούν και πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν από τις δύο κυβερνήσεις. Ο Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο Πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος θα συζητήσουν ένα πακέτο από θέματα τα οποία είτε ήδη βρίσκονται ενώπιόν τους, είτε αναμένονται να προκύψουν την περίοδο αυτή''. Αλλού γράφει ότι με την ανέγερση νέων σχολικών μονάδων σε όλη την Κύπρο, ασχολούνται το τελευταίο διάστημα οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και βάσει των σχεδιασμών, αναμένεται ότι σε δύο περίπου χρόνια θα επιλυθεί το στεγαστικό πρόβλημα των μαθητών.

    [04] (Κ) ΔΗΣΥ - Εκλογή μελών Πολιτικού Γραφείου - Αποτελέσματα

    Ολοκληρώθηκε τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες η καταμέτρηση των ψήφων σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες και στα τρία εκλογικά κέντρα του εξωτερικού για την ανάδειξη των δέκα νέων μελών του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

    Τα τελικά αποτελέσματα έχουν ως εξής: Παντελίδου Κατερίνα 11.896 ψήφους, Τριανταφυλλίδης Χρίστος 9.395, Μαυρομμάτης Μάνθος 8.584, Μακρίδης Ισίδωρος 8.531, Ιωάννου Γιάννης 7.426, Σαββίδου - Λοϊζίδου Νίκη 6.735, Ταλιαδώρος Δημήτρης 6.609, Αναστασιάδης Κυριάκος 6.531, Δράκος Σωτήρης 6.278, Γεωργιάδη - Ευστρατίου Ευαγγελία 5.798, Ιωσήφ Ιωσήφ 5.847, Σχίζα Ουρανία 5.377, Θεμιστοκλέους Νίκος 5.309, Χατζηχάννας Ιωσήφ 5.247, Παπάς Γεώργιος 5.236, Ταλιαδώρος Ανδρέας 4.959, Μεττής Μιχαλάκης 3.751 και Ουστάς Παναγιώτης 3.671 ψήφους.

    [05] (Κ) Αστυνομία - Κατεχόμενα - Διακίνηση πολιτών

    [06] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Συνάντηση με Σημίτη - Εναρξη

    Ολοκληρώθηκε γύρω στις 10 το πρωί η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο.

    [07] (Κ) ΕΕ - Μέτρα για ΤΚ - Σχέδιο προτάσεων

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρόκειται να υιοθετήσει στις 3 Ιουνίου, με τη μορφή Ανακοίνωσης προς το Συμβούλιο Υπουργών και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δέσμη μέτρων για την προώθηση της ανάπτυξης στο κατεχόμενο βόρειο τμήμα της Κύπρου. Βασικά συστατικά των προτάσεων είναι η χορήγηση οικονομικής βοήθειας 12 εκατ. ευρώ για το 2003 και η διευκόλυνση του εμπορίου από τα κατεχόμενα προς την ΕΕ.

    Tο σχέδιο του εγγράφου της Επιτροπής, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, φέρει τον τίτλο ''Τρόποι για την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης στο βόρειο τμήμα της Κύπρου και την προσέγγισή του στην Ευρωπαϊκή Ενωση''.

    Εκτός από τις συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα και τη διευκόλυνση του εμπορίου, γίνεται αναφορά και στο κυπριακό πρόβλημα και επισημαίνεται ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι έτοιμη να ενισχύσει κάθε περαιτέρω προσπάθεια για την επίλυσή του. Η Επιτροπή θεωρεί το σχέδιο Ανάν ως ''τη μοναδική βάση για περαιτέρω διαπραγματεύσεις'' και ως ''τη μόνη ρεαλιστική οδό για την επίτευξη προόδου''.

    [08] (K) Tιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας

    
    
    Eπίσημες Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας
    για πράξεις άμεσης παράδοσης
    --------------------------------
    
    Κατά τη συνεδρίαση καθορισμού τιμών συναλλάγματος στις 26/05/2003
    διαμορφώθηκαν οι πιο κάτω ισοτιμίες για πράξεις άμεσης παράδοσης, που
    οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές με αξία
    μεγαλύτερη των ΛΚ 12.000 αν τούτο έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων με
    τον πελάτη:
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    ΕΥΡΩ                             1,6996            1,7097
    Δολάριο ΗΠΑ                      2,0073            2,0193
    Λίρα Αγγλίας                     1,2233            1,2306
    ----------------------------------------------------------------
    
    Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος
    -----------------------------------
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    
    ΓΕΝ Ιαπωνίας                     234,9548        236,8344
    Δολάριο Αυστραλίας                 3,0459          3,0702
    Δολάριο Καναδά                     2,7657          2,7878
    Κορώνα Δανίας                     12,6050         12,7058
    Κορώνα Νορβηγίας                  13,3917         13,4988
    Κορώνα Σουηδίας                   15,6157         15,7406
    Φράγκο Ελβετίας                    2,5874          2,6080
    

    [09] (Κ) Σημίτης - Παπαδόπουλος - Δηλώσεις (1)

    Ευρωπαϊκή λύση, συμβατή με το κοινοτικό κεκτημένο και στα πλαίσια των Ηνωμένων Εθνών επιδιώκουν η Κυπριακή Δημοκρατία και η Ελλάδα, δήλωσε σήμερα ο Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ύστερα από συνομιλίες με τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο, στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Επιδιώκουμε, είπε, επανάληψη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού στο πλαίσιο των ΗΕ, με βάση το σχέδιο Ανάν και το τελευταίο ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας.

    Αθήνα και Λευκωσία, πρόσθεσε, παραμένουν προσηλωμένες στη διαδικασία των ΗΕ, την οποία θεωρούν τη μόνη ενδεδειγμένη διαδικασία για λύση του Κυπριακού.

    [10] (K) ΕΕ - Κεκτημένο - Κύπρος - Επιτροπή

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρόκειται να στείλει επιστολή, μέσα στις επόμενες ημέρες, στην κυπριακή κυβέρνηση με την οποία θα ζητάει την επιτάχυνση των ενεργειών για την τήρηση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει σχετικά με την προσαρμογή στο κοινοτικό κεκτημένο σε τρία Κεφάλαια του κεκτημένου.

    [11] (Κ) Υπουργός Οικονομικών - ΕΕ - Σχέδιο Αγροτικής Ανάπτυξης

    Ποσό 132,8 εκατομμυρίων Ευρώ, το μισό του οποίου (66,4 εκ. Ευρώ) θα παραχωρήσει η Ευρωπαϊκή Ενωση μέσω του Γεωργικού Ταμείου Εγγυήσεων για την Αγροτική Ανάπτυξη, θα αξιοποιηθεί για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στην Κύπρο την τριετία 2004 με 2006, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Μάρκος Κυπριανού.

    Σε δηλώσεις ύστερα από χαιρετισμό του στη δεύτερη Σύσκεψη της Συμβουλευτικής Επιτροπής Προγραμματισμού, στην οποία παρουσιάστηκε το Σχέδιο Αγροτικής Ανάπτυξης 2004 - 2006 και υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για τους στόχους του Σχεδίου από τους εμπλεκόμενους φορείς, ο κ. Κυπριανού είπε ότι τα υπόλοιπα 66,4 εκ. Ευρώ θα καταβληθούν από την Κύπρο και πρόσθεσε ότι μέχρι τέλος Ιουνίου θα πρέπει το Σχέδιο να έχει υποβληθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

    [12] (K) Βασιλείου - ΕΕ - Εναρμόνιση

    Η καθυστέρηση την οποία επισημαίνει η ΕΕ σε ό,τι αφορά την εναρμόνιση της Κύπρου με το ευρωπαϊκό κεκτημένο αφορά σειρά νομοθετημάτων που έπρεπε να είχαν εγκριθεί τους τελευταίους μήνες και δεν έχουν υποβληθεί ακόμη στη Βουλή, και όχι καθυστερήσεις νομοθετημάτων που υιοθετούνται από τη Βουλή, δήλωσε σήμερα ο πρώην Επικεφαλής της Διαπραγματευτικής Αντιπροσωπείας για την Ενταξη της Κύπρου στην ΕΕ Γιώργος Βασιλείου.

    [13] (Κ) Χρηματιστήριο - Οριακές απώλειες

    Στο επίπεδο των 85 μονάδων υποχώρησε σήμερα ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με το επενδυτικό ενδιαφέρον να παραμένει στα χαμηλά επίπεδα των 400 χιλιάδων λιρών. Η αγορά κατέγραψε οριακές απώλειες της τάξης του 0,51%, κλείνοντας στις 85,73 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στις 476 χιλιάδες λίρες.

    [14] (Κ) Σημίτης - Παπαδόπουλος - Δηλώσεις (2)

    Ελλάδα και Κύπρος επιθυμούν μια ευρωπαϊκή λύση στο Κυπριακό, στα πλαίσια των Ηνωμένων Εθνών, ενώ στόχος είναι η ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση να αποτελέσει τον καταλύτη για την επίλυση του πολιτικού προβλήματος, δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Σημίτης, μετά το πέρας των συνομιλιών του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο στην ελληνική πρωτεύουσα.

    Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος είπε ότι συμφωνεί με όσα ανέφερε ο Πρωθυπουργός και χαρακτήρισε τη συνάντηση τους ιδιαίτερα χρήσιμη.

    Στις συνομιλίες, που διεξήχθησαν με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών από τις δύο χώρες, έγινε ανταλλαγή απόψεων για την πορεία της Κύπρου στην ΕΕ, καθώς και την ενεργό συμμετοχή της στα όργανα της Ενωσης.

    [15] (Κ) Γιώργος Παπανδρέου - Μέτρα - Ελλάδα - Τουρκία

    Στο ενδεχόμενο υπογραφής ''κάποιων μέτρων καλής γειτονίας" Ελλάδας - Τουρκίας κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ευρωμεσογειακής Διάσκεψης που πραγματοποιείται στην Κρήτη, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου.

    [16] (Κ) Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας - Τίμης Ευθυμίου

    Με βασικό θέμα τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενδιάμεση αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ), άρχισαν σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας, με τη συμμετοχή του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Τίμη Ευθυμίου.

    [17] (Κ) Αθήνα - Λευκωσία - Συνομιλίες

    Ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό φέρεται να είναι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος με τα αποτελέσματα των συνομιλιών που είχε σήμερα στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κώστα Σημίτη.

    [18] (Κ) Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων - Ψήφισμα - Κύπρος

    Ειδικό ψήφισμα στο οποίο εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία και διαμαρτυρία για τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις της ελευθερίας του Τύπου στο κατεχόμενο μέρος της Κύπρου, ενέκρινε χθες η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων στην ετήσια γενική συνέλευσή της που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Monday, 26 May 2003 - 17:49:15 UTC