Browse through our Interesting Nodes for Internet Searching Tools & Sources Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 03-06-07

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (K) Βρετανία - Στροβίλια
  • [02] (Κ) Euro 2004 - Ποδόσφαιρο - Κύπρος - Μάλτα
  • [03] (Κ) Κύπρος - ΑΜΚΕ
  • [04] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [05] (Κ) Αστυνομία - Διακίνηση Ε/Κ-Τ/Κ
  • [06] (Κ) Υπουργός Εξωτερικών - ΗΠΑ - Επαφές
  • [07] (Κ) Βασιλείου - Ερέλ - Βαν Ντερ Μιρ - Τ/κ προϊόντα
  • [08] (Κ) Λονδίνο - Χριστόφιας - Κυπριακό
  • [09] (Κ) ''Γιατροί του Κόσμου'' - Αποστολή - Ιράκ - Διανομή βοήθειας
  • [10] (Κ) ΑΜΚΕ - Διατηρεί το προβάδισμα η Κύπρος
  • [11] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Λιμάνι Αμμοχώστου
  • [12] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Τ/Κ - Μέτρα
  • [13] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - ΔΗΚΟ - ΚΕ - Ομιλία

  • [01] (K) Βρετανία - Στροβίλια

    Η Βρετανία υποστηρίζει τη θέση του ΟΗΕ πως το status quo ante στα Στροβίλια πρέπει να αποκατασταθεί.

    Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ σχετικά με την κατάσταση στα Στροβίλια, εκπρόσωπος του βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών είπε ότι η θέση της Βρετανίας επί του θέματος δεν έχει αλλάξει από τον Ιούνιο του 2000.

    [02] (Κ) Euro 2004 - Ποδόσφαιρο - Κύπρος - Μάλτα

    Η Εθνική Ανδρών Κύπρου στο ποδόσφαιρο αγωνίζεται σήμερα με το αντίστοιχο συγκρότημα της Μάλτας, σε αγώνα, για τον πρώτο όμιλο, της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2004.

    Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο Τα Κάλι της Μάλτας στις 8 ώρα Κύπρου.

    [03] (Κ) Κύπρος - ΑΜΚΕ

    Στην κορυφή του πίνακα μεταλλίων των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης (ΑΜΚΕ) παραμένει η Κύπρος, αφού χθες κατάφερε να προσθέσει στο ενεργητικό της άλλα δύο χρυσά, ένα αργυρό και έξι χάλκινα μετάλλια.

    [04] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Οι ανεπίσημες διαβουλεύσεις στο Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό, οι συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις, οι πληροφορίες για νέα πακέτα που ετοιμάζει η ΕΕ για την Κύπρο, οι διεργασίες σε σχέση με το διορισμό των ΔΣ των ημικρατικών οργανισμών και η χθεσινή δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου για την εφαρμογή της πολιτικής της αλλαγής, είναι μερικά από τα κύρια θέματα των σημερινών κυπριακών εφημερίδων.

    Η ''Αλήθεια'' υπό τον τίτλο ''Καμιά μυστική συμφωνία για το λιμάνι Αμμοχώστου'' γράφει στο κύριο της θέμα ότι το άνοιγμα του λιμανιού της Αμμοχώστου για χρήση και από τις δύο κοινότητες συνοδευόταν πάντα με τον όρο από ε/κ πλευράς για το άνοιγμα της πόλης ώστε να επιστρέψουν πίσω όλοι οι κάτοικοι της και καμιά μυστική ή άλλη συμφωνία δεν είχε γίνει γύρω από το θέμα, όπως ''ανεπιτυχώς προσπαθούν τις τελευταίες ημέρες να παρουσιάσουν οι κυβερνώντες''. Αλλού η εφημερίδα γράφει ότι ολοκληρώθηκαν χθες υπό την προεδρία του Ρώσου Μονίμου Αντιπροσώπου Σεργκέι Λαβρόβ, οι ανεπίσημες διαβουλεύσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας με αντικείμενο την τελευταία έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν για την ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο.

    ''Η Μάχη'' υπό τον τίτλο ''Γυναίκες, τζόγος και ποτό'' γράφει στο κύριο της θέμα πως καταρρίπτονται τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης σύμφωνα με τα οποία μόνο 300 άτομα έχουν διανυκτερεύσει σε ε/κ ξενοδοχεία στα κατεχόμενα, από άτομα που έχουν καθημερινή σχεδόν επαφή με τα κατεχόμενα. Η εφημερίδα γράφει πως σύμφωνα με πληροφορίες της οι διανυκτερεύσεις στα κατεχόμενα είναι πολύ περισσότερες και πως γυναίκες, τζόγος και ποτό είναι οι τρεις προτιμήσεις των Κυπρίων που μεταβαίνουν στα κατεχόμενα. Αλλού αναφέρει πως αποφασισμένος να διεκδικήσει την αντιπροσώπευση όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης στους ημικρατικούς οργανισμούς παραμένει ο ΔΗΣΥ.

    Ο ''Πολίτης'' υπό τον τίτλο ''Τι κρύβει η Ευρώπη'' γράφει στο κύριο του θέμα ότι και νέα πακέτα είναι έτοιμη να επεξεργαστεί η Ευρωπαϊκή Ενωση παρεμβαίνοντας κατά τρόπο ουσιαστικό σε επιμέρους πτυχές του ιδίου του κυπριακού προβλήματος και ότι το κύριο βάρος της διαδικασίας πειθούς προς τις δύο πλευρές θα αναλάβει ο Ευρωπαίος Επίτροπος Γκούντερ Φερχόιγκεν, ο οποίος φθάνει στην Κύπρο στις 17 Ιουνίου. Αλλού η εφημερίδα αναφέρεται στις δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος εκτιμά πως απότοκο της πολιτικής του Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς για ''δύο κράτη'' στην Κύπρο είναι τόσο η απόρριψη των μέτρων στήριξης των Τ/Κ που ανακοίνωσε η ΕΕ όσο και η αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα στα Στροβίλια.

    ''Η Σημερινή'' υπό τον τίτλο ''Συμφωνία για τις Προεδρίες'' γράφει στο κύριο της θέμα ότι η συνάντηση κορυφής που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα με την συμμετοχή των ηγετών των συγκυβερνώντων κομμάτων υπό την προεδρία του Τάσσου Παπαδόπουλου θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο σε σχέση με τους διορισμούς των διοικητικών συμβουλίων των ημικρατικών οργανισμών. Αλλού η εφημερίδα γράφει ότι στο παρασκήνιο άρχισαν ήδη στην Κύπρο να γίνονται διεργασίες τόσο για τα ονόματα που θα περιληφθούν στα ψηφοδέλτια για τις ευρωεκλογές του 2004 όσο και για πιθανές συνεργασίες.

    ''Ο Φιλελεύθερος'' στο κύριο θέμα του υπό τον τίτλο ''Τα Στροβίλια ήταν η αρχή'' γράφει ότι οι Τούρκοι επιχειρούν με διάφορες ενέργειες και κινήσεις να στείλουν τόσο προς την ελληνική πλευρά όσο και προς το εσωτερικό των κατεχομένων σαφές μήνυμα ότι για αυτούς η πολιτική της έντασης είναι στην παρούσα φάση η μόνη οδός. Αθήνα και Λευκωσία παρακολουθούν από κοντά τις τουρκικές ενέργειες, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες. Σε άλλο θέμα γράφει ότι εκπρόσωποι των κρατών - μελών της ΕΕ που ενημερώθηκαν από αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κομισιόν για στήριξη των Τ/Κ έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την πρωτοβουλία της Επιτροπής και το περιεχόμενο του πακέτου μέτρων.

    Η ''Χαραυγή'' υπό τον τίτλο ''Κράτος μέριμνας'' γράφει ότι η εφαρμογή της αξιοκρατίας και της χρηστής διοίκησης αποτελούν τους πρώτιστους στόχους της κυβέρνησης Τάσσου Παπαδόπουλου, ενώ ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι αισιόδοξος ότι θα αρχίσει να εφαρμόζεται η πολιτική της Αλλαγής, η οποία θα είναι ορατή πολύ σύντομα, όπως διαβεβαιώνει, και για τον κοινό πολίτη. Σε άλλο θέμα γράφει ότι στην αξιοποίηση περισσοτέρων γυναικών για την υλοποίησή του προγράμματος του θα προχωρήσει ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος. Προσθέτει ότι την πρόθεση του ο Πρόεδρος εξέφρασε χθες σε αντιπροσωπεία της ΠΟΓΟ με επικεφαλής τη Χριστίνα Δημητριάδου, που επισκέφθηκε το Προεδρικό συνοδεύοντας αντιπροσωπείες της Παγκόσμιας Οργάνωσης Δημοκρατικών Γυναικών από 21 χώρες.

    Η αγγλόφωνη ''Cyprus Mail'' αναφέρεται στο κύριο της θέμα με τίτλο ''Χάνει: O Ντενκτάς είναι προσκολλημένος στο παρελθόν'' σε δηλώσεις του πρώην ειδικού αντιπροσώπου της Βρετανίας για το Κυπριακό Λόρδου Ντέιβιντ Χάνεϊ, ο οποίος είπε ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης παραμένει προσκολλημένος στο παρελθόν, ενώ κάλεσε τους Ε/Κ να προσπαθήσουν να σεβαστούν ''τους τ/κ θεσμούς'' στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ειρήνη. Αλλού η εφημερίδα αναφέρεται στην έναρξη χθες εκστρατείας της Αστυνομίας για καταστολή των περιπτώσεων παράνομων τροποποιήσεων σε μοτοσικλέτες καθώς και του φαινομένου οι οδηγοί μοτοσικλετών να συνεχίζουν να μην φορούν κράνη.

    Η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα ''Νέος Τύπος'' υπό τον τίτλο ''Προσοχή στις Τράπεζες'' γράφει στο κύριο θέμα της ότι δύο διεθνείς οίκοι αξιολόγησης ήρθαν με εκθέσεις τους τον Απρίλιο και εκπέμπουν προειδοποιήσεις για το κυπριακό τραπεζικό σύστημα. Το πρόβλημα προσθέτει ακούει στο όνομα ''επισφαλή δάνεια''. Σε άλλο θέμα γράφει ότι η παγκύπρια γενική συνέλευση των πρατηριούχων, που πραγματοποιείται αύριο στη Λεμεσό είναι καθοριστικής σημασίας για το οικονομικό βαλάντιο των καταναλωτών. Προσθέτει ότι οι πρατηριούχοι ζητούν ανανέωση των συλλογικών συμβάσεων και αύξηση των προμηθειών που παίρνουν από τις εταιρείες πετρελαιοειδών.

    [05] (Κ) Αστυνομία - Διακίνηση Ε/Κ-Τ/Κ

    [06] (Κ) Υπουργός Εξωτερικών - ΗΠΑ - Επαφές

    Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει πως κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ από τις 8 μέχρι τις 14 Ιουνίου ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Ιακώβου θα έχει συναντήσεις με αξιωματούχους τόσο των ΗΕ όσο και της αμερικανικής κυβέρνησης.

    Συγκεκριμένα από τις 8 μέχρι τις 10 Ιουνίου ο κ. Ιακώβου θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη όπου θα έχει συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν, τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης Ζιάν Κάβαν, με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα Σερ Κιέραν Πρέντεργκαστ και με τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αλβαρο ντε Σότο, καθώς και με τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας. Ο Υπουργός Εξωτερικών θα υπογράψει επίσης τη Συμφωνία για τα Προνόμια και τις Ασυλίες του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.

    Από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου ο κ. Ιακώβου θα βρίσκεται στην Ουάσιγκτον. Θα γίνει δεκτός από τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Ντικ Τσέινι και τον Πρόεδρο της Βουλής Ντένις Χάστερτ (τρίτο στην πολιτειακή ιεραρχία της χώρας, αμέσως μετά τον Αντιπρόεδρο) και θα έχει συναντήσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ και την Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Κοντολίζα Ράις. Θα συναντηθεί επίσης με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών της Γερουσίας Ρίτσαρντ Λούγκαρ, με τον Γερουσιαστή Πολ Σαρμπάνης, τους Βουλευτές Μάικλ Μπιλιράκης και Κάρολιν Μαλούνεϊ καθώς και με άλλα μέλη του Κογκρέσου, με τον Ρίτσαρντ Χόλμπρου, με μέλη δεξαμενών σκέψεως (Think Tanks), με άλλους ανώτερους υπηρεσιακούς αξιωματούχους και με δημοσιογράφους.

    Ο κ. Ιακώβου θα μιλήσει επίσης στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών (Center for Strategic and International Studies), σε εκδήλωση που διοργανώνει το Κέντρο σε συνεργασία με το Κέντρο Δυτικής Πολιτικής (Western Policy Center).

    [07] (Κ) Βασιλείου - Ερέλ - Βαν Ντερ Μιρ - Τ/κ προϊόντα

    Δύο διαφορετικές απόψεις για το από ποια λιμάνια θα πρέπει να εξάγονται τα τ/κ προϊόντα προς την ΕΕ, διαφάνηκαν κατά τη διάρκεια χθεσινής ανοικτής συζήτησης στη Λευκωσία με τίτλο ''Τα μέτρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και η δυναμική λύσης''.

    Κύριοι ομιλητές ήταν ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο Αντριαν Βαν ντερ Μιρ, ο Πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τέως Επικεφαλής της Διαπραγματευτικής Αντιπροσωπείας για την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ, Πρόεδρος των ΕΔΗ Γιώργος Βασιλείου και ο Πρόεδρος του τ/κ εμπορικού επιμελητηρίου Αλί Ερέλ.

    Ο κ. Βαν ντε Μιρ ανέφερε πως όπως έχουν τα πράγματα τα προϊόντα πρέπει να εξάγονται από τα λιμάνια της Λεμεσού και της Λάρνακας ενώ τόνισε πως το πακέτο μέτρων της ΕΕ δεν είναι του τύπου "πάρτε το ή απορρίψτε το" (take it or leave it) αλλά "πάρτε το".

    Ο κ. Ερέλ υποστήριξε πως πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα εξαγωγών και από το λιμάνι Αμμοχώστου και κάλεσε την ΕΕ και την Κυπριακή Κυβέρνηση να "κλείσουν τα μάτια" εάν πραγματικά θέλουν να εξευρεθούν τρόποι για προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης των Τ/Κ.

    [08] (Κ) Λονδίνο - Χριστόφιας - Κυπριακό

    Ο Πρόεδρος της Βουλής και ΓΓ του ΑΚΕΛ Δημήτρης Χριστόφιας μιλώντας σε χθεσινοβραδινή συγκέντρωση της παροικίας στο Λονδίνο υπογράμμισε ότι είναι υψίστης σημασίας ''η ε/κ πλευρά να δίδει το μήνυμα ετοιμότητας για ουσιαστικό διάλογο και λύση του Κυπριακού στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ και των ψηφισμάτων του ΣΑ''.

    Ο κ. Χριστόφιας πρόσθεσε ότι η λύση πρέπει να αναζητηθεί στα πλαίσια του σχεδίου Ανάν και είπε ότι ''αυτό πρέπει να το λέμε και να το εννοούμε, είτε είμαστε συμπολίτευση, είτε αντιπολίτευση''.

    [09] (Κ) ''Γιατροί του Κόσμου'' - Αποστολή - Ιράκ - Διανομή βοήθειας

    Οκταμελής αποστολή εθελοντών της κυπριακής αντιπροσωπείας στη διεθνή ανθρωπιστική οργάνωση ''Γιατροί του κόσμου'', με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Οργάνωσης, Παιδοχειρουργό Ηλία Παπαδόπουλο, αναχωρεί αύριο για το Ιράκ, με σκοπό τη μεταφορά και διανομή του ανθρωπιστικού υλικού το οποίο μαζεύτηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παγκύπριας εκστρατείας για το λαό του Ιράκ.

    Το υλικό θα διανεμηθεί σε καταυλισμούς Ιρακινών πέριξ της Βαγδάτης, σε νοσοκομεία καθώς επίσης και σε πρόγραμμα συσσιτίου σε σχολεία της Βαγδάτης.

    Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαδόπουλος, έχουν ήδη αποσταλεί δώδεκα εμπορευματοκιβώτια με πλοίο τα οποία βρίσκονται στη διαδικασία εκτελωνισμού τους, στο λιμάνι της Λατάκια. ''Υπολογίζουμε'', είπε, ''ότι θα εκτελωνιστούν τη Δευτέρα το απόγευμα ούτως ώστε Τρίτη ή Τετάρτη, όταν θα γίνουν όλες οι διαδικασίες για τη μεταφορά τους, να μπούμε στην Βαγδάτη όπου θα διανεμηθεί το υλικό''.

    [10] (Κ) ΑΜΚΕ - Διατηρεί το προβάδισμα η Κύπρος

    [11] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Λιμάνι Αμμοχώστου

    Κατηγορηματική απάντηση έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος σε ότι αφορά στο θέμα λειτουργίας του κατεχόμενου λιμανιού Αμμοχώστου.

    ''Σαφώς και κατηγορηματικά λιμάνι δεν λειτουργεί εκτός κάτω από την πλήρη ευθύνη και την εποπτεία της νόμιμης κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας'', υπογράμμισε ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος απαντώντας σε ερώτηση για τη θέση του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη ως προς το θέμα λειτουργίας του κατεχόμενου λιμανιού Αμμοχώστου, προσθέτοντας ότι ο ίδιος ο κ. Κληρίδης είπε πως δεν υπάρχει καμία δέσμευση για το θέμα.

    ''Ολα τα άλλα είναι εκ του περισσού και ούτε το συζητούμε'', υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε δηλώσεις του στο περιθώριο της συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, στη Λεμεσό.

    Σε ερώτηση αν η κυπριακή κυβέρνηση έκανε σαφή τη θέση της για τη λειτουργία του λιμανιού και στην ΕΕ, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος απάντησε: ''Πέραν από σαφή. Δεν είναι συζητήσιμο ούτε και διαπραγματεύσιμο''.

    [12] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Τ/Κ - Μέτρα

    Δεν πρέπει να δοθεί η εντύπωση πως η κυπριακή κυβέρνηση είναι αρνητική και καταπιέζει τους Τ/Κ, χωρίς παράλληλα να παραβλάπτεται η κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος.

    Μιλώντας ενώπιον της Συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος είπε πως η σημερινή πολιτική του Ραούφ Ντενκτάς αποσκοπεί στο να απολαμβάνουν οι Τ/Κ όλα τα πλεονεκτήματα από το να ανήκουν δήθεν σε ένα ''χωριστό κράτος'' και από την άλλη να είναι και πολίτες του νόμιμου κράτους.

    Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος υπεραμύνθηκε της θέσης της κυβέρνησης για μη εξαγωγή τ/κ προϊόντων από κατεχόμενα λιμάνια, διότι, όπως ανέφερε, ''η διεθνής σύμβαση λέει ότι τα λιμάνια είναι υπό τη διαχείριση έλεγχων εξουσίας νόμιμης, αναγνωρισμένης κυβέρνησης''.

    [13] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - ΔΗΚΟ - ΚΕ - Ομιλία

    Την αγάπη του για το κόμμα του οποίου προεδρεύει εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος, ο οποίος μιλώντας ενώπιον της Συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στη Λεμεσό, απέφυγε να αναφερθεί στο κατά πόσον θα εγκαταλείψει την προεδρία του ΔΗΚΟ ή όχι.

    Ο κ. Παπαδόπουλος διαβεβαίωσε ότι το πρόγραμμα διακυβέρνησής του θα ''θα εφαρμοστεί πιστά μέχρι να τελειώσει η θητεία αυτής της κυβέρνησης''.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Saturday, 7 June 2003 - 17:49:12 UTC