Read the Joint Statement of the Heads of State & Government of Southeastern European Nations (Crete, 4 November 1997) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News Bulletin in Greek, 06-01-30

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πρόεδρος Παπαδόπουλος -Τελικός αντισφαίρισης- Ηττα Παγδατή
  • [02] Εκπρόσωπος - Μάρκος Παγδατής - Συγχαρητήρια
  • [03] Αντισφαίριση - Τελικός τουρνουά Αυστραλίας - Παγδατής - Απονομή
  • [04] Πρόεδρος Παπαδόπουλος - ΓΓ ΟΗΕ - Κυπριακό
  • [05] Πρώτος Πρεσβευτής στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη - Διαπιστευτήρια
  • [06] Υπουργός Γεωργίας - Κατεχόμενα - Γρίπη των πτηνών
  • [07] Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Γρίπη των πτηνών - Κατεχόμενα
  • [08] Αρχιεπίσκοπος Αμερικής - Δημοσιογραφική Διάσκεψη
  • [09] Μπάρνετ - Αντιπροσωπεία κατεχόμενου Λευκόνοικου
  • [10] Ποδόσφαιρο - Κύπελλο - 4η αγωνιστική
  • [11] Καλαθόσφαιρα - 13 αγωνιστική - Αποτελέσματα

  • Εκπομπή για Ομογένεια KYΠΕ - 30/01/2006

    [01] Πρόεδρος Παπαδόπουλος -Τελικός αντισφαίρισης- Ηττα Παγδατή

    Συγχαρητήρια έδωσε με δηλώσεις του χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος στον Κύπριο αντισφαιριστή Μάρκο Παγδατή, για το επίτευγμά του να αγωνισθεί στον τελικό αγώνα του αυστραλιανού τουρνουά αντισφαίρισης, με αντίπαλο τον υπ' αριθμό 1 στην παγκόσμια κατάταξη Ελβετό Ρότζερ Φέντερερ και παρά το γεγονός ότι έχασε με 1-3 σετ.

    ''Εγώ νομίζω'', είπε ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος, όταν οι δημοσιογράφοι του έθεσαν υπόψη -μετά το πέρας δεξίωσης που παρέθεσε προς τιμήν του προεδρικού ζεύγους ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος στο ξενοδοχείο Χίλτον της Λευκωσίας- ''ότι είναι μεγάλη και πρωτοφανής επιτυχία για Κύπριο αθλητή το σημείο στο οποίο έφτασε''.

    ''Πρόκειται για ένα μοναδικό παιδί, με θάρρος, αποφασιστικότητα, ψυχικό σθένος και πίστη στην πατρίδα του και στη θρησκεία'', δήλωσε ο Πρόεδρος, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση έχει φροντίσει να του δώσει συνεχείς αναστολές στρατιωτικής θητείας, προκειμένου να μην διακόψει την αγωνιστική του καριέρα, και θα εξακολουθήσει να τον διευκολύνει.

    ''Το επίτευγμά του'', δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ''είναι μεγάλο, τον συγχαίρουμε όλος ο κυπριακός λαός και να μην ξεχνάμε ότι είναι στις αρχές της σταδιοδρομίας του''.

    [02] Εκπρόσωπος - Μάρκος Παγδατής - Συγχαρητήρια

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος και η κυβέρνηση ''εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια στον Μάρκο Παγδατή για τη μεγάλη του επιτυχία'', δήλωσε χθες στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιώργος Λιλλήκας.

    ''Ο Μάρκος μάς έκανε όλους υπερήφανους τόσο με τη διάκρισή του όσο και με το ήθος του'', είπε ο κ. Λιλλήκας προσθέτοντας πως ''στις καρδιές όλων των Κυπρίων ο Μάρκος Παγδατής είναι πρωταθλητής''.

    ''Ο Μάρκος απεδείχθη άξιος πρεσβευτής των αρετών του λαού μας. Τον ευχαριστούμε θερμά. Είμαστε βέβαιοι ότι το μέλλον του ανήκει. Του ευχόμαστε σύντομα να βρεθεί στο ψηλότερο σκαλοπάτι γιατί το αξίζει'', δήλωσε ο κ. Λιλλήκας.

    [03] Αντισφαίριση - Τελικός τουρνουά Αυστραλίας - Παγδατής - Απονομή

    Ο Κύπριος τενίστας Μάρκος Παγδατής έχασε χθες από τον Ελβετό Ρότζερ Φέντερερ, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, με 3-1 σετ στον τελικό αγώνα ανδρών στο αυστραλιανό τουρνουά αντισφαίρισης, που διεξήχθη στο γήπεδο Ρούλαβερ Αρένα της Μελβούρνης. Στην αρχή προηγήθηκε ο Μάρκος Παγδατής με 7-5 παιχνίδια στο πρώτο σετ, στη συνέχεια όμως έχασε με 7-5, 6-0 και 6-2.

    Στην απονομή του τρόπαιου για τη δεύτερη θέση, ο Παγδατής είπε ότι ''αυτές ήταν δύο υπέροχες εβδομάδες'' και ότι το να παίξει στους τελικούς ήταν ''ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε''.

    ''Επαιξα στον τελικό και έχασα'', είπε και ευχαρίστησε τους γονείς του για την υποστήριξη και τις θυσίες τους, τον αδελφό και τα εξαδέλφια του που μετέβησαν στην Αυστραλία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, τον προπονητή του Πάτρικ Μουράτογλου που του συμπαραστάθηκε ''στις δύσκολες στιγμές'' και ''όλους που ήρθαν εδώ σήμερα, όλους τους Κύπριους και τους Ελληνες''.

    ''Θέλω να πάω πίσω στο σπίτι μου, την Κύπρο'', κατέληξε.

    Ο Φέντερερ, συγκινημένος, συνεχάρη τον Μάρκο Παγδατή για ''τη μεγάλη του προσπάθεια''.

    [04] Πρόεδρος Παπαδόπουλος - ΓΓ ΟΗΕ - Κυπριακό

    Δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν επί των τουρκικών προτάσεων για το Κυπριακό, όπως δήλωσε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε πως την περασμένη Παρασκευή είχε 35λεπτη τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Ανάν.

    Αφού συνομιλήσει ο κ. Ανάν με όσους κρίνει ο ίδιος ότι έχουν ενδιαφέρον για το Κυπριακό και τις τουρκικές προτάσεις και εμπλέκονται σε αυτό, τότε θα αποφασίσει εάν θα αναλάβει οποιονδήποτε ρόλο για αυτό το θέμα ή όχι, όπως είπε ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος σε δημοσιογράφους στο περιθώριο δεξίωσης που παρέθεσε σήμερα προς τιμήν του προεδρικού ζεύγους ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος στο ξενοδοχείο Χίλτον της Λευκωσίας.

    ''Από πλευράς μου'', είπε ο Πρόεδρος, ''του επανέλαβα ότι είχα γράψει πολύ-πολύ πρόσφατα και ξανά την παράκλησή μας να ορίσει μόνιμο αντιπρόσωπο, που θα εργασθεί για να προετοιμάσει καλά τις συνομιλίες'' και ''ο Γενικός Γραμματέας συμφωνεί ότι χρειάζεται προετοιμασία πριν εμπλακούμε σε ένα γύρο συνομιλιών''.

    Κληθείς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα όσα δημοσιοποιήθηκαν σχετικά με τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος ανέφερε πως ''η επικοινωνία αυτή έγινε την Παρασκευή το βράδυ'' και ήταν ''μακρά συνομιλία''.

    Απαντώντας σε ερώτηση ποια ήταν η θέση του κ. Ανάν απέναντι στις τουρκικές προτάσεις, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε: ''Σαφής και κατηγορηματική. Μου είπε δυο ή τρεις φορές στη διάρκεια της συνομιλίας μας, που διάρκεσε περίπου 35 λεπτά: 'Εγώ δεν έχω ακόμα τοποθετηθεί, θα μιλήσω με όσους κρίνω ότι έχουν ενδιαφέρον για το θέμα και εμπλέκονται, για να αποφασίσω εάν θα αναλάβω οποιονδήποτε ρόλο για αυτό το θέμα ή όχι' ''.

    Ως προς το χρόνο κατά τον οποίο αναμένεται ο διορισμός του μόνιμου αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο και κατά πόσον αυτός ενδεχομένως να γίνει μετά τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι ''δεν είναι η πρώτη φορά που μου είχε πει ότι θα έστελλε απεσταλμένο''.

    ''Αναμένει νομίζω'', συνέχισε ο Πρόεδρος, ''έναν εμπλεκόμενο στο Κυπριακό'', όπως ο ίδιος του είπε και μάλιστα στην τηλεφωνική τους συνομιλία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε στον Γενικό Γραμματέα ότι δεν θα έπρεπε να αναβληθεί ο διορισμός μόνιμου αντιπροσώπου του εξαιτίας των βουλευτικών εκλογών.

    Δημοσιογράφος ζήτησε από τον Πρόεδρο να σχολιάσει δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Αμπντουλάχ Γκιουλ σε αθηναϊκή εφημερίδα, με τις οποίες ζητεί λεπτομερώς και πάλιν τις θέσεις της κυπριακής κυβέρνησης στο σχέδιο Ανάν, ενώ δεν δίδει ξεκάθαρη απάντηση στο κατά πόσον θα εφαρμόσει το πρωτόκολλο επέκτασης της τελωνειακής ένωσης της χώρας του με τα δέκα νέα κράτη μέλη της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου.

    ''Η υποχρέωση της Τουρκίας να εφαρμόσει το πρωτόκολλο'', είπε ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος, ''είναι ανεξάρτητη και δεν υπόκειται σε ενέργειες είτε των Ηνωμένων Εθνών είτε άλλων οργανισμών''.

    ''Είναι υποχρέωση της Τουρκίας να το εφαρμόσει'', συνέχισε, ''και αυτή δεν είναι υποχρέωση προς την Κύπρο, είναι υποχρέωση προς την Ευρωπαϊκή Ενωση και προς τα δέκα κράτη μέλη''.

    [05] Πρώτος Πρεσβευτής στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη - Διαπιστευτήρια

    Ο Γιώργος Σιακαλλής επέδωσε στις 26 Ιανουαρίου τα διαπιστευτήριά του στον Προεδρεύοντα του τριμελούς Προεδρείου της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης Σουλεϊμάν Τίχιτς, ως ο πρώτος Πρεσβευτής της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, με έδρα τη Βουδαπέστη.

    Κατά τη διάρκεια συζήτησης που ακολούθησε την επίσημη τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο στο Σαράγεβο, ο κ. Σιακαλλής εξέφρασε προς τον Πρόεδρο Τίχιτς την υποστήριξη της Κύπρου για την πρόσφατη έναρξη διαπραγματεύσεων της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης με την ΕΕ που θα καταλήξουν στην υπογραφή Συμφώνου Σταθεροποίησης και Σύνδεσης και ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

    Ο Πρόεδρος Tihic εξέφρασε την υποστήριξή του στις προσπάθειες ειρηνικής επίλυσης του Κυπριακού και σημείωσε την επιθυμία της χώρας του για σύσφιγξη και ενδυνάμωση των δεσμών και της συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, τόσο διμερώς όσο και μέσω της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

    [06] Υπουργός Γεωργίας - Κατεχόμενα - Γρίπη των πτηνών

    Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Τίμης Ευθυμίου επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στη Λεμεσό ότι εντοπίστηκε στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου ο θανατηφόρος ιός H5N1 σε πτηνό στα κατεχόμενο χωριό Μακράσυκα.

    Το γεγονός επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του στα κατεχόμενα ο λεγόμενος πρωθυπουργός Φερντί Σαμπίτ Σογιέρ.

    [07] Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Γρίπη των πτηνών - Κατεχόμενα

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε χθες ότι ανιχνεύθηκε ο θανατηφόρος και για τον άνθρωπο ιός H5N1 σε δείγμα που εξετάστηκε από ένα πτηνό προερχόμενο από τα κατεχόμενα.

    ''Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι τουρκικές αρχές ενημερώθηκαν από το Εργαστήριο Πληροφόρησης της Κοινότητας του Γουέιμπριτζ, για την ύπαρξη του υψηλής παθογένειας ιού H5N1 της γρίπης των πτηνών σε ένα δείγμα που ελήφθη από την περιοχή η οποία δεν τελεί υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης της Κύπρου'', αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του εκτελεστικού φορέα της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

    Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι έχει απαγορευθεί η εισαγωγή στις χώρες της ΕΕ ζώντων ζώων ή προϊόντων τους προερχομένων από τα κατεχόμενα.

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έστειλε χθες στην Κύπρο δύο εμπειρογνώμονες κτηνίατρους της μονάδας Τεχνικής Βοήθειας και Ανταλλαγής Πληροφοριών, οι οποίοι θα μεταβούν στα κατεχόμενα προκειμένου να εξετάσουν επιτόπου την κατάσταση.

    Σύμφωνα με πηγές της Κομισιόν, από το πόρισμα που θα συντάξουν οι δύο κτηνίατροι θα εξαρτηθούν και οι περαιτέρω κινήσεις της Επιτροπής.

    Η Επιτροπή υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της ότι δεν επιτρέπεται η μεταφορά από την Πράσινη Γραμμή ή στην ΕΕ, ζώντων και ζωικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων κτηνοτροφίας και των φτερών.

    Παράλληλα, εκπρόσωπος της Επιτροπής διευκρίνισε ότι οι εξαγωγές από τα ελεύθερα εδάφη προς την υπόλοιπη κοινοτική επικράτεια, επιτρέπονται κανονικά

    [08] Αρχιεπίσκοπος Αμερικής - Δημοσιογραφική Διάσκεψη

    Φορτωμένοι με μια εμπειρία, η οποία θα μετατραπεί σε αυξημένο ποσοστό δράσεως και συμβολής στην ταχύτερη λύση του κυπριακού προβλήματος, γυρίζουν σήμερα στην Αμερική ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και η συνοδεία του, όπως ο ίδιος δήλωσε.

    Μιλώντας στους δημοσιογράφους ενόψει της αναχώρησής του για την Αμερική, ο Αρχιεπίσκοπος, είπε πως ''η ανατολή ενός νέου αιώνας και μιας νέας χιλιετίας, κατά κάποιο τρόπο συνδέεται με εντονότερες ελπίδες, αναπτέρωση ελπίδων ότι πρέπει κάποτε να φτάσουμε στη λύση του κυπριακού προβλήματος''.

    ''Παρακολουθούμε και κινούμεθα με κάθε τρόπο στην όλη διαδικασία της εισόδου της Κύπρου στην ενωμένη Ευρώπη και όντως πανηγυρίζουμε, δεν θα ξεχάσω την ημέρα της χαράς και του πανηγυριού και της αγαλλιάσεως όταν τελικά η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ έγινε πραγματικότητα'', είπε.

    ''Εγινε πραγματικότητα'', πρόσθεσε, ''αλλά ακολούθησαν άλλα πράγματα, όπως το δημοψήφισμα, το σχέδιο Ανάν, τα οποία δημιούργησαν προβλήματα και οξύνσεις, παρά ταύτα κανείς δεν εκάμθη, η ιστορία είναι κάτι το αμείλικτο και προχωρεί όπως προχωρεί, αλίμονο αν καταθέσει κανείς τα όπλα σε οποιανδήποτε δύσκολη φάση''.

    Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος είπε ότι ''ενόψει και των εμπειριών μας θα εντατικοποιήσουμε αυτό το οποίο πρέπει να κάνουμε για να βοηθήσουμε το μεγάλο κυπριακό θέμα''.

    ''Εμείς ως ομογένεια στην Αμερική δεν αρχίσαμε χθες την προσπάθεια, ούτε προχθές, ούτε στο 1974, η προσφορά της ομογένειας, της ορθοδόξου ελληνικής ομογένειας της Αμερικής είναι προσφορά η οποία ιστορικά ανάγεται στα χρόνια μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ιδίως στη δεκαετία του 1950. Είναι η δεκαετία των αγώνων που διώκουν την ΕΟΚΑ και καταλήγουν το 1960 στην ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας'', συμπλήρωσε.

    [09] Μπάρνετ - Αντιπροσωπεία κατεχόμενου Λευκόνοικου

    Ο Δήμαρχος του Λευκόνοικου Μιχάλης Πήλικος, επικεφαλής αντιπροσωπείας του κατεχόμενου Δήμου και συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Ελληνικής Κυπριακής Αδελφότητας Ανδρέα Καραολή, καθώς και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Λευκονοικιωτών Αγγλίας Οδυσσέα Καραγιώργη, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο του Μπάρνετ στο Χέντον, όπου έγιναν δεκτοί από τον Δήμαρχο Ανδρέα Ταμπουρίδη.

    Ο κ. Πήλικος ενημέρωσε τον Δήμαρχο του Μπάρνετ για τις τελευταίες εξελίξεις στο κατεχόμενο Λευκόνοικο και ο κ. Καραγιώργης για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου στον τομέα της διαφώτισης.

    Ο κ. Ταμπουρίδης διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία ότι ο Δήμος του Μπάρνετ, που είναι διδυμοποιημένος με τον αντίστοιχο της κατεχόμενης Μόρφου, στέκεται πάντα στο πλευρό της Κύπρου και τους αγώνες της για δίκαιη, λειτουργική και βιώσιμη λύση που να οδηγεί στην επανένωση του νησιού, όπου Ε/Κ, Τ/Κ, Αρμένιοι, Λατίνοι και Μαρωνίτες να ζουν αρμονικά σε μιαν κοινή πατρίδα.

    [10] Ποδόσφαιρο - Κύπελλο - 4η αγωνιστική

    Ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση ήσαν οι κερδισμένοι της χθεσινής δεύτερης ημέρας της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Κύπρου.

    Οι γαλαζοκίτρινοι κατέβαλαν δύσκολα στη Λάρνακα (ΓΣΖ) τον ΑΣΙΛ Λύσης με 2-1 και παρέμειναν πρώτοι στο Β' Ομιλο. Η Ανόρθωση σε αγώνα για τον Α' Ομιλο συνέντριψε το ΘΟΪ με 5-0 στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

    Το Σάββατο, η Νέα Σαλαμίνα κατέβαλε στο ''Αμμόχωστος Αμπέρια'' την ΑΕΛ με 4-2, το σημαντικότερο αγώνα της αγωνιστικής του Κυπέλλου, ενώ η Ενωση Νέων Παραλιμνίου νίκησε την Ομόνοια στο Τάσος Μάρκου με 1-0.

    ΑΠΕΠ και Απόλλωνας έμειναν στο Μακάρειο ισόπαλοι 1-1, ενώ η ΑΕΚ νίκησε στο ΓΣΖ τον Αρη με 2-1. Η Αθλητική Ενωση Πάφος εξήλθε στο Παφιακό ισόπαλη 0-0 με το Διγενή, ενώ ο Ολυμπιακός κατέγραψε σημαντική νίκη στο Δασάκι, νικώντας τον Εθνικό Αχνας με 1-0.

    H επόμενη αγωνιστική των ομίλων θα διεξαχθεί στις 7-8 Φεβρουαρίου.

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    Α' Ομιλος

    1. Ανόρθωση 10

    2. Πάφος 8

    3. Διγενής 4

    4. ΘΟΪ 0

    Β' Ομιλος

    1. ΑΠΟΕΛ 9

    2. Απόλλωνας 7

    3. ΑΠΕΠ 4

    4. ΑΣΙΛ 0

    Γ' Ομιλος

    1. Ν. Σαλαμίνα 10

    2. Ολυμπιακός 9

    3. ΑΕΛ 4

    4. Εθ. Αχνας 0

    Δ' Ομιλος

    1. Ομόνοια 9

    2. ΕΝΠ 6

    3. ΑΕΚ 6

    4. Αρης 3

    [11] Καλαθόσφαιρα - 13 αγωνιστική - Αποτελέσματα

    Ο Απόλλωνας νίκησε χθες την ΑΕΛ με 96-94 στο σημαντικότερο αγώνα της 13ης αγωνιστικής, της προτελευταίας του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας.

    Στους άλλους αγώνες, ο Κεραυνός νίκησε στο Μακάρειο την ΕΘΑ με 66-81, η η ΕΝΑΔ κατέβαλε στο κοινοτικό Αγίου Δομετίου την Ομόνοια με 68-53μ ενώ ο ΑΠΟΕΛ νίκησε την ΑΕΚ στη Λάρνακα με 82-70.

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    Νίκες - Ηττες Βαθμοί

    1. Κεραυνός 10 3 23

    2. ΕΝΑΔ 10 3 23

    3. ΑΕΚ 9 4 22

    4. Απόλλων 9 4 22

    5. ΑΠΟΕΛ 6 7 19

    6. ΑΕΚ 3 10 16

    7. Ομόνοια 3 10 16

    8. ΕΘΑ 2 11 15

    © 2005 The Cyprus News Agency. All rights reserved.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Monday, 30 January 2006 - 15:23:36 UTC