Browse through our Interesting Nodes on Greek Advertizing & Production Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 17 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 06-09-02

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
  • [02] ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΥΝΕΔΡΟΙ MEDNET
  • [03] ΡΟΛΟΓΗΣ - ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
  • [04] ΠΑΦΟΣ - ΦΕΣΤΙΒΑΛ

  • [01] ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος είπε το δικό του ``μπράβο στα παιδιά``, συγχαίροντας την Εθνική Ομάδα Καλαθόσφαιρας της Ελλάδας που νίκησε την Παρασκευή στην Ιαπωνία με 101 - 95 την αντίστοιχη ομάδα των ΗΠΑ, περνώντας έτσι στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Κυριακή με αντίπαλο την Ισπανία.

    Σε δηλώσεις του στο περιθώριο δεξίωσης που παρέθεσε στους συνέδρους του 4ου Συνέδριου του Μεσογειακού Δικτύου Φοιτητικών Οργανώσεων (MedNet) στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος είπε: ``Μπράβο στα παιδιά και ευχόμαστε να πάνε και καλύτερα``.

    Εξάλλου, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Χριστόφιας απέστειλε στην Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Αννα Μπενάκη Ψαρούδα μήνυμα με το οποίο εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά του για τη μεγαλειώδη νίκη της Εθνικής Ομάδας Καλαθόσφαιρας της Ελλάδας.

    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Βουλής εύχεται, επίσης, κατάκτηση του τροπαίου από την Εθνική Ελλάδας.

    [02] ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΥΝΕΔΡΟΙ MEDNET

    Δεξίωση παρέθεσε την Παρασκευή το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος στους συνέδρους του 4ου Συνέδριου του Μεσογειακού Δικτύου Φοιτητικών Οργανώσεων (MedNet) στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου.

    Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος περιήλθε τους χώρους της δεξίωσης και συνομίλησε με τους εκπροσώπους των κυπριακών και ξένων φοιτητικών οργανώσεων που συμμετέχουν στις εργασίες του Συνεδρίου και δέχθηκε τις ευχαριστίες των Κυπρίων διοργανωτών του Συνεδρίου για τη βοήθεια που η κυβέρνηση παρέχει στην όλη διοργάνωση.

    [03] ΡΟΛΟΓΗΣ - ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

    Οι λόγοι για την αποχώρηση του Βασίλη Ρολόγη από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου σχετίζονται με το καλό του Συγκροτήματος και των μετόχων του και ο ίδιος θεωρεί ότι η απόσυρσή του στη δεδομένη στιγμή θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της Τράπεζας.

    Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Ρολόγης αναφέρει ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου και ότι η επιστολή παραίτησής του θα τεθεί ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου στην επόμενη συνεδρία του που είναι ορισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2006.

    [04] ΠΑΦΟΣ - ΦΕΣΤΙΒΑΛ

    Με την όπερα του Τζιουζέπε Βέρντι "Χορός Μεταμφιεσμένων" από το Κρατικό Ακαδημαϊκό Θέατρο Μαριίνσκι της Αγίας Πετρούπολης καλωσόρισε την Παρασκευή το φθινόπωρο η Πάφος η οποία, για όγδοη συνεχή χρονιά, φιλοξενεί το "Pafos Aphrodite Festival" που προσέλκυσε και φέτος στην πλατεία του μεσαιωνικού κάστρου της πόλης προσωπικότητες από την πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου, στην επίσημη πρώτη του Φεστιβάλ.

    Θα ακολουθούν δύο ακόμη παραστάσεις, το Σάββατο και την Κυριακή.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Saturday, 2 September 2006 - 9:29:19 UTC