Browse through our Interesting Nodes for Financial Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 08-05-26

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΠΣΕΚΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
  • [02] ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ
  • [03] ΠΑΓΔΑΤΗΣ ΡΟΛΑΝΤ ΓΚΑΡΟΣ
  • [04] ΡΑΛΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΝΙΚΗΤΗΣ

  • [01] ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΠΣΕΚΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

    Ωριμάζει η ιδέα της δημιουργίας μιας ελληνοαμερικανικής επιτροπής πολιτικής δράσης (PAC) στην οποία θα συνδράμουν όλοι οι μεγάλοι οργανισμοί της κοινότητας, με στόχο, τόσο την προώθηση των εθνικών θεμάτων, όσο και την ενίσχυση του ρόλου της ελληνικής κοινότητας στην αμερικανική κοινωνία και της προώθησης και ενίσχυσης Φιλελλήνων και, κυρίως, Ελληνοαμερικανών πολιτικών.

    Ο προβληματισμός που αναπτύχθηκε στη διάρκεια του 24ου συνεδρίου της ΠΣΕΚΑ, που πραγματοποιήθηκε στις 21-23 Μαΐου στην αμερικανική πρωτεύουσα, δείχνει ότι οι προτάσεις που υπέβαλλαν προ διετίας ο Νίκος Μούγιαρης από τη Νέα Υόρκη κι ο Τομ Κάιρους από τη Virginia Beach (προσφέροντας δύο εκατομμύρια δολάρια ο πρώτος και εκατό χιλιάδες ο δεύτερος), έχουν γίνει αποδεκτές από την συντριπτική πλειοψηφία των οργανισμών ως «μονόδρομος».

    Εξάλλου, ικανοποίηση για τις εργασίες και τα αποτελέσματα του 24ου Ετήσιου Συνέδριου της ΠΣΕΚΑ και το έργο που επιτελούν οι ομογενείς των ΗΠΑ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.

    [02] ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

    Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί η Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) της Ελλάδας από σήμερα μέχρι και την 30ή Μαΐου 2008, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού της προγράμματος.

    Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Αμυνας το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συνάντηση της αντιπροσωπείας της ΣΑΝ αύριο με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάριο Καρογιάν, στις 10:00 το πρωί, με τον Πρεσβευτή ης Ελλάδας στις 10:35 το πρωί και με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β στις 11:00 το πρωί.

    [03] ΠΑΓΔΑΤΗΣ ΡΟΛΑΝΤ ΓΚΑΡΟΣ

    O Μάρκος Παγδατής, ύστερα από μια μακρά αποχή από τα γήπεδα, αντιμετωπίζει για τον πρώτο γύρο του Ρολάντ Γκαρός, τον Ιταλό Σιμόνε Μπολέλι, 47ο στην παγκόσμια κατάταξη.

    Ο αγώνας αρχίζει στις 12:00 ώρα Κύπρου. Σε περίπτωση που κερδίσει τον Ιταλό αντίπαλό του, ο Παγδατής θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο τον Αργεντινό Χουάν Μάρτιν ντελ Πόρτο (69ο στον κόσμο), ο οποίος κέρδισε τον Γάλλο Χοσελίν Κουανά.

    [04] ΡΑΛΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΝΙΚΗΤΗΣ

    Με νικητή τον Κώστα Μητρόπουλλο, οδηγό από την Ελλάδα, και τον Κύπρο Νεοκλή Νικολάου συνοδηγό, με αυτοκίνητο M.G B GT κατασκευής 1971, ολοκληρώθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας το 20ο Διεθνές Ράλι Ιστορικού Αυτοκινήτου, το οποίο οργάνωσαν οι Φίλοι Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτων.

    Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι ``Antique Man`` οδηγός και ο ``Professor`` συνοδηγός με αυτοκίνητο Morris Mini, κατασκευής 1979.

    Στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Κωνσταντίνος Τσαγγάρης οδηγός και ο Σπύρος Τζιαλλής συνοδηγός, με αυτοκίνητο Ford Mustang κατασκευής 1966.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Monday, 26 May 2008 - 9:30:10 UTC