Browse through our Collection of Greek Indexers for: FTP Servers, Libraries & WWW Sites Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 09-02-09

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΣΥ - ΚΥΠΕ
  • [02] ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ - 12ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

  • [01] ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΣΥ - ΚΥΠΕ

    Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΚΥΠΕ για το έργο που επιτελούν συνεχάρη ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης, γιατί σε ώρες δύσκολες διαδραματίζει σημαντικό ρόλο προς τα διεθνή ΜΜΕ και τη διεθνή κοινότητα και συνεχίζει να το πράττει.

    Σε επίσκεψή του στο ΚΥΠΕ όπου είχε συνάντηση με τα μέλη του ΔΣ του Πρακτορείου, ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι αποδέχθηκε με ευχαρίστηση την πρόσκληση γιατί ``πιστεύω ότι μέσα από το διάλογο και με τη δική μας συμβολή μπορούμε να συμβάλουμε στους στόχους που έχετε θέσει, να βοηθήσουμε, ακόμα και αν υπήρχαν οι όποιες επιφυλάξεις πιθανότατα για προγράμματα, μέσα και από την ενημέρωση, να είμαστε θετικοί προς την όποια πρόταση προέρχεται από πλευράς Κυβερνήσεως``.

    Και μόνο η σύνθεση του ΔΣ του ΚΥΠΕ, πρόσθεσε, δείχνει ότι εκπροσωπούνται όλα τα ΜΜΕ, ηλεκτρονικός και έντυπος Τύπος. Το πιο σημαντικό όμως είναι οι διασυνδέσεις που έχει το ΚΥΠΕ καθώς, πέρα από τα εθνικά πρακτορεία άλλων χωρών, ενημερώνει τα διεθνή ΜΜΕ και τις διπλωματικές αποστολές, όπως είπε. ``Εγώ ειλικρινά οσάκις είμαι στο εξωτερικό ζητώ από τις πρεσβείες και εφοδιάζουν τις αποστολές με τα καθημερινά δελτία τύπο του ΚΥΠΕ και οφείλω να πω ότι τηρούμαι ενήμερος σαν να ήμουν στην Κύπρο``

    [02] ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ - 12ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

    Το πρώτο τεστ ενόψει των καλοκαιρινών της υποχρεώσεων για την προκριματική φάση του Μουντιάλ του 2010, δίνει την Τρίτη και την Τετάρτη η Εθνική Ανδρών Κύπρου στο πλαίσιο του 12ου Διεθνούς Τουρνουά που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

    Σε συνέντευξη Τύπου, πριν από την προπόνηση των ποδοσφαιριστών, τόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αγγελος Αναστασιάδης όσο και ο αρχηγός της Εθνικής, Γιαννάκης Οκκάς επεσήμαναν ότι οι αγώνες αυτοί θεωρούνται σημαντικοί γιατί το στυλ παιχνιδιού των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά (Σερβία, Ουκρανία και Σλοβακία), μοιάζει αρκετά με το στυλ των ομάδων που θα αντιμετωπίσει η Κύπρος για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

    Την Τρίτη η Κύπρος θα αντιμετωπίσει, στις 19:00 στο ΓΣΠ, την Σερβία, ενώ την ίδια ώρα στο Τσίρειο η Σλοβακία αντιμετωπίζει την Ουκρανία. Την Τετάρτη, οι νικητές θα συγκρουστούν στον τελικό στο ΓΣΠ (19:00) και την ίδια ώρα οι ηττημένοι θα αγωνιστούν στο Μακάρειο για τις θέσεις 3 και 4.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Monday, 9 February 2009 - 12:29:12 UTC