Browse through our Interesting Nodes of Greek Sports & Clubs Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 12-02-06

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Εφθασε στην Αυστραλία ο Πρόεδρος της Βουλής
  • [02] Κανονικά οι πτήσεις των ΚΑ από και προς Λονδίνο
  • [03] Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα η 19η αγωνιστική
  • [04] Παγδατής και Γιούζνι κέρδισαν το διπλό του Ζάγκρεμπ

  • [01] Εφθασε στην Αυστραλία ο Πρόεδρος της Βουλής

    Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου, επικεφαλής διακομματική αντιπροσωπείας της Βουλής, έφτασε σήμερα το πρωί (τοπική ώρα) στη Μελβούρνη, τον πρώτο σταθμό της εφταήμερης επίσημης επίσκεψης, η οποία πραγματοποιείται κατόπιν πρόσκλησης από τους Προέδρους της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων της Αυστραλίας.

    Αργότερα σήμερα, η κυπριακή αντιπροσωπεία θα έχει, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής παροικίας της Μελβούρνης, ενώ αύριο θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Νομοθετικής Συνέλευσης της Πολιτείας της Βικτώριας Ken Smith και τον Πρόεδρο της Γερουσίας της Βικτώριας Bruce Atkinson.

    Τον κ. Ομήρου συνοδεύουν οι Βουλευτές Δημήτρης Συλλούρης (ΕΥΡΩΚΟ), Νεόφυτος Κωνσταντίνου (ΔΗΚΟ), Κώστας Κωνσταντίνου (ΔΗΣΥ), Γιώργος Βαρνάβα (ΕΔΕΚ), Στέλλα Μισιαούλη (ΑΚΕΛ), Γιώργος Περδίκης (Κίνημα Οικολόγων), καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Βουλής.

    [02] Κανονικά οι πτήσεις των ΚΑ από και προς Λονδίνο

    Κανονικά πραγματοποιούνται σήμερα οι πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών στο Λονδίνο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας Κυριάκος Κυριάκου.

    Οι επιβάτες της χθεσινής απογευματινής πτήσης CY 326 για το Χήθροου αναχωρούν σήμερα με την πτήση CY346, η οποία αναχωρεί γύρω στις 1000 το πρωί.

    Εξάλλου, οι επιβάτες της χθεσινής πτήσης CY 327 από το Λονδίνο που ακυρώθηκε θα αναχωρήσουν για Λάρνακα κανονικά με την πτήση CY 347 γύρω στις 2 το απόγευμα.

    Ο κ. Κυριάκου διευκρίνισε ότι η χθεσινή ακύρωση των πτήσεων ήταν απαίτηση των Αρχών του Χήθροου λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε.

    [03] Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα η 19η αγωνιστική

    Με τον αγώνα μεταξύ της Αλκής και του Ερμή Αραδίππου ολοκληρώνεται τη Δευτέρα η 19η αγωνιστική του παγκύπριου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α` κατηγορίας. Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί στο ΓΣΖ, αρχίζει στις 19:00.

    Στους χθεσινούς αγώνες, η Ομόνοια νίκησε την Αναγέννηση Δερύνειας με 2-0 στο ΓΣΠ και παραμένει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, ανοίγοντας τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΛ στους δύο βαθμούς.

    Η ομάδα της Λεμεσού συμβιβάστηκε στη λευκή ισοπαλία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο χθεσινό ντέρμπι της αγωνιστικής στο Τσίρειο στάδιο.

    Ισόπαλος έληξε και ο τρίτος αγώνας της ημέρας, με τη Νέα Σαλαμίνα να μένει στο 1-1 με τον Ολυμπιακό.Η έκπληξη της αγωνιστικής ήλθε το Σάββατο από τον Αρη, ο οποίος κατέφερε να νικήσει την Ανόρθωση με 1-0 στο Τσίρειο. Στο Δασάκι, ο Απόλλωνας κατάφερε να «δραπετεύσει» με τη νίκη, επικρατώντας του Εθνικού με 0-1, ενώ η Ενωση επικράτησε της ΑΕΚ στο «Τάσος Μάρκου» με 1-0.

    [04] Παγδατής και Γιούζνι κέρδισαν το διπλό του Ζάγκρεμπ

    Μάρκος Παγδατής και Μιχαήλ Γιούζνι κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό του τουρνουά του Ζάγκρεμπ. Σε αγώνα που κράτησε 51 λεπτά, Παγδατής και Γιούζνι επιβλήθηκαν του κροατικού διδύμου Ιβάν Ντόντιτς και Μάτε Πάβιτς με 6-2 και 6-2 σετ.

    Ο παρτενέρ του Παγδατή είχε νωρίτερα κερδίσει το τρόπαιο στον τελικό του μονού, κερδίζοντας τον Σλοβένο Λούκας Λάτσκο, ο οποίος είχε αποκλείσει το Σάββατο τον Παγδατή από τον τελικό.

    Ο Παγδατής επιστρέφει στην Κύπρο για να συμμετάσχει στην αναμέτρηση μεταξύ της Κύπρου και του Μαρόκου (10-12 Φεβρουαρίου) για το κύπελλο Ντέιβις.

    Εξάλλου, ο Παγδατής κέρδισε τέσσερεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη του ATP. Σύμφωνα με την επικαιροποιημένη κατάταξη (ανανεώνεται κάθε Δευτέρα), ο Παγδατής βρίσκεται πλέον στην 41η θέση με 985 βαθμούς. Στην πρώτη θέση διατηρείται ο Σέρβος Νόβακ Ντιόκοβιτς με 13.630 βαθμούς και ακολουθεί ο Ισπανός Ραφαέλ Ναδάλ με 10.435 και ο Ελβετός Ρότζερ Φέντερερ με 8.010 βαθμούς.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Monday, 6 February 2012 - 10:29:30 UTC