Read the Protocol to the North Atlantic Treaty on the Accession of Greece and Turkey (October 22, 1951) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 12-03-05

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επίσκεψη εργασίας ΥΠΕΞ στη Νορβηγία
  • [02] Χρυσός ο Αχιλλέως στο σκητ του Cyprus Grand Prix

  • [01] Επίσκεψη εργασίας ΥΠΕΞ στη Νορβηγία

    Η συνεργασία στους τομείς υδρογονανθράκων, διμερή θέματα, το Κυπριακό, η ανασκόπηση των εξελίξεων στη Νότια Γειτονία και η κρίση στην ευρωζώνη, θα βρίσκονται στο επίκεντρο της επίσκεψης εργασίας της Υπουργού Εξωτερικών Ερατώς Κοζάκου Μαρκουλλή τη Δευτέρα στη Νορβηγία.

    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η επίσκεψη πραγματοποιείται κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργού Εξωτερικών Jonas Gahr Stοre.

    Η Υπουργός Εξωτερικών θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας που θα παραθέσει προς τιμήν της ο Νορβηγός ομόλογός της, στο πλαίσιο του οποίου θα συζητηθούν πρακτικοί τρόποι ενίσχυσης των διμερών σχέσεων και θα γίνει ενδελεχής ενημέρωση για το Κυπριακό και τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

    Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει συναντήσεις με τον Υφυπουργό Πετρελαίου και Βιομηχανίας της Νορβηγίας Per Rune Henriksen, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων Svein Roald Hansen και τον Διευθυντή του Ινστιτούτου Έρευνας PRIO (Peace Research Institute) Kristian B. Harpviken.

    H Υπουργός Εξωτερικών θα δώσει επίσης διάλεξη στο PRIO με θέμα ``Cyprus: A common country – a common future for all Cypriots`` και θα παραθέσει συνέντευξη σε νορβηγικά μέσα ενημέρωσης.

    [02] Χρυσός ο Αχιλλέως στο σκητ του Cyprus Grand Prix

    Για τρίτη συνεχή διοργάνωση, ο πρωταθλητής μας Γιώργος Αχιλλέως εξασφάλισε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στους διεθνείς αγώνες του CYPRUS GRAND PRIX.

    Με 124/125 στον κανονικό αγώνα του σκητ και 24/25 στον τελικό, ο πρωταθλητής μας δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας του στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Στο ίδιο αγώνισμα ο Αντώνης Ανδρέου αγωνίστηκε στον τελικό και κατέλαβε την έκτη θέση.

    Το αργυρό μετάλλιο στο σκητ εξασφάλισε ο Σουηδός Στέφαν Νίλσον με 146/150 (122+24) και το χάλκινο ο Μίχαηλ Ντόβκαλ από τη Ρωσία με 121/125 και 25/25 στον τελικό.

    Χρυσό μετάλλιο για την Κύπρο εξασφάλισε και ο νεαρός Γιώργος Καζάκος στο σκητ εφήβων καθώς και οι εθνικές μας ομάδες των ανδρών και των εφήβων του σκητ, ενώ ο νεαρός διεθνής Παναγιώτης Κυπριανού ήταν ο χάλκινος νικητής στο σκητ εφήβων. Με τις εθνικές μας ομάδες αγωνίστηκαν οι Κυριάκος Χριστοφόρου, Κωνσταντίνος Περικλέους και Ανδρέας Χάσικος στους άνδρες και Γιώργος Καζάκος, Παναγιώτης Κυπριανού και Νικόλας Βασιλείου στους έφηβους.

    Ατομικές και ομαδικές διακρίσεις, στην τελευταία μέρα των αγώνων είχαμε και από τους αθλητές μας στο τραπ. Η εθνική μας ομάδα των εφήβων εξασφάλισε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο με τους Ανδρέα Λοϊζίδη, Χριστόφορο Κωνσταντινίδη και Άγγελο Χρυσάνθου, ενώ στο τραπ βετεράνων ο Εμίρ Εμιρζάτε κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και ο Ανδρέας Κατζιανής το χάλκινο.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Monday, 5 March 2012 - 10:29:12 UTC