Browse through our Interesting Nodes on Business, Finance & Law in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 12-06-06

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ``Εφυγε`` ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης

  • [01] ``Εφυγε`` ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης

    Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή, στις 5.30 τα ξημερώματα, ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, πρώην Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ/ΜΠΕ, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο. Τους δύο τελευταίους μήνες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ``Αγιοι Ανάργυροι``.

    Συλλυπητήριο μήνυμα στο Γενικό Διευθυντή του ΑΠΕ/ΜΠΕ Ηλία Μάτσικα απέστειλε ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διεύθυνση και το Προσωπικό του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων για το θάνατο τα ξημερώματα του Ανδρέα Χριστοδουλίδη, πρώην Προέδρου και Γενικού Διευθυντή του ΑΠΕ/ΜΠΕ.

    ``Είναι με μεγάλη θλίψη που ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διεύθυνση και το Προσωπικό του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια προς τη Διοίκηση, τη Διεύθυνση και το Προσωπικό του ΑΠΕ/ΜΠΕ για το θάνατο του Ανδρέα Χριστοδουλίδη``, αναφέρει το μήνυμα.

    Σημείωνει πως ``ο χαμός του Ανδρέα είναι μια μεγάλη απώλεια για την Ελλάδα και την Κύπρο και ιδιαιτέρως για το ΑΠΕ/ΜΠΕ, για το οποίο ανάλωσε τη ζωή του για πρόοδο και ανάπτυξη. Είναι μεγάλη απώλεια και για το ΚΥΠΕ, το οποίο, επίσης, οφείλει πολλά στον Ανδρέα``.

    Το ΚΥΠΕ εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια και προς τη σύζυγο του Ανδρέα Χριστοδουλίδη, Αστέρω.

    Το εγκώμιο του Ανδρέα Χριστοδουλίδη έπλεξε με δήλωσή του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων Λάρκος Λάρκου.

    ``Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, της Διεύθυνσης και του Προσωπικού του ΚΥΠΕ εκφράζω τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του``, αναφέρει ο κ. Λάρκου.

    Ο Πρόεδρος του ΔΣ ΚΥΠΕ προσθέτει πως ``ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης με το ήθος, την εντιμότητα, την εργατικότητα και την επαγγελματική του επάρκεια κόσμησε τη δημοσιογραφία σε όλες τις επάλξεις. Διακρίθηκε σε κάθε τομέα: Στην πολιτική ως Μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ, στη δημοσιογραφία ως Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ και στο διαχρονικό του αγώνα για την ελεύθερη Κύπρο``.

    Το ΚΥΠΕ, συνέχισε ο κ. Λάρκου, συνεργάστηκε με το ΑΠΕ στο πιο υψηλό επίπεδο γιατί ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης ήταν πάντα ο συνδετικός κρίκος.

    ``Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Χριστοδουλίδης είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για τους νέους δημοσιογράφους. Με το συνολικό του έργο απέδειξε ότι η δημοσιογραφία παραμένει μια απαιτητική αξία στις σύγχρονες κοινωνίες``, καταλήγει στη δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΥΠΕ.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Wednesday, 6 June 2012 - 9:29:11 UTC