Visit the Athens News Agency (ANA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-08-04

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΓΟΥΕΣΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ
  • [03] ΔΗΣΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  • [04] ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ
  • [05] ΜΑΡΚΟΣ ΗΜΙ
  • [06] ΜΑΡΚΟΣ ΕΙΚΟΝΑ
  • [07] ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  • [08] ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΥΠΟΜΝΗΜΑ
  • [09] ΤΙΜΗΣ ΣΙΤΗΡΑ
  • [10] ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΝΑΡΚΕΣ
  • [11] ΣΕΝΕΡ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ
  • [12] ΤΚ ΟΡΓΑΝΩ ΛΟΝΔΙΝΟ
  • [13] ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ
  • [14] ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
  • [15] ΧΡΗΜΑΤΟΚΛΟΠΗ
  • [16] ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΛΑΡΝΑΚΑ
  • [17] ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  • [18] ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 04/08/03

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Ανάληψη πρωτοβουλίας για το Κυπριακό το Σεπτέμβριο εξαγγέλλει ο Τόμας Γουέστον

    Ο ΔΗΣΥ ουδέποτε εισηγήθηκε αποδοχή του σχεδίου Ανάν ως έχει, τονίζει ανακοίνωση του κόμματος.

    Το Υπουργικό συνήλθε για να διορθώσει τα λάθη στους διορισμούς συμβουλίων σε Ημικρατικούς Οργανισμούς. Διαμάχη Μάρκου Κυπριανού και Λεφτέρη Χριστοφόρου για το είδος της ασκούμενης αντιπολίτευσης.

    ΠΕΚ, Παναγροτικός και Σύνδεσμος Σιτοπαραγωγών ζητούν αναθεώρηση της απόφασης για παραλαβή τουρκοκυπριακών σιτηρών.

    Ο Ντενκτάς έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή του για αποναρκοθέτηση στη Λευκωσία.

    Προβλήματα στην προμήθεια κρέατος και αύξηση των τιμών προκαλούν τα νέα τέλη του Σφαγείου Κοφίνου.

    [02] ΓΟΥΕΣΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ

    Ο Αμερικανός Συντονιστής για το Κυπριακό Τόμας Γουέστον επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για ανάληψη νέας πρωτοβουλίας το Φθινόπωρο και παράλληλα επανέλαβε ότι το σχέδιο Ανάν είναι ο μοναδικός δρόμος που οδηγεί στη λύση του Κυπριακού. Ο Τόμας Γουέστον δήλωσε στην εφημερίδα "Φιλελεύθερος" ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου θα αρχίσει περιοδεία, με αφετηρία της Βρυξέλλες και την Ιταλία, σε μια προσπάθεια δημιουργίας συνθηκών επανάληψης της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού. Στη συνέχεια ο κύριος Γουέστον θα επισκεφθεί την Αθήνα, την Αγκυρα και τη Λευκωσία, εν όψει της μετάβασης του Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου στη Νέα Υόρκη στο τέλος Σεπτεμβρίου, όπου θα έχει συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα. Ο Αμερικανός επίσημος χαιρέτισε τα μέτρα για βελτίωση του κλίματος στην Κύπρο, αλλά επεσήμανε την ανάγκη για λύση με βάση το σχέδιο Ανάν. Ομως παρέπεμψε και στη δήλωση του Γενικού Γραμματέα ότι χωρίς αληθινή, αυθεντική πολιτική βούληση και από τις δύο πλευρές ο ίδιος δεν πρόκειται να αναλάβει νέα πρωτοβουλία για το Κυπριακό.

    [03] ΔΗΣΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ανακοίνωσε ότι ουδέποτε εισηγήθηκε με επιστολή του προς τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο αποδοχή του σχεδίου Ανάν ως έχει. Ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, που αποτελεί απάντηση στη χθεσινή δήλωση του Πρόεδρου ότι κύκλοι της αντιπολίτευσης ασκούσαν πίεση να αποδεχθεί το σχέδιο Ανάν ως έχει, παραθέτει αποσπάσματα επιστολής του Προέδρου του Νίκου Ανστασιάδη, στην οποία αναφέρεται ότι εκ των πραγμάτων ορισμένες πρόνοιες του σχεδίου Ανάν είναι ξεπερασμένες λόγω των εξελίξεων. Στην επιστολή, με ημερομηνία 16 Μαϊου, ο κύριος Αναστασιάδης εισηγείτο την ανάληψη πρωτοβουλιών για επανέναρξη του διακοινοτικού διαλόγου, ώστε να υπάρξει λύση με αξιοποίση των δύο κομβικών ημερομηνιών, του ερχόμενου Δεκεμβρίου και της πρώτης Μαίου, 2004. Στην ανακοίνωση του ΔΗΣΥ τονίζεται ότι θέση του ΔΗΣΥ είναι ότι το σχέδιο Ανάν αποτελεί τη βάση για την έναρξη μιας εντατικής διαπραγμάτευσης, προς επίτευξη συνολικής λύσης του Κυπριακού προβλήματος,

    [04] ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ

    Το Υπουργικό Συμβούλιο συνήλθε το μεσημέρι σε έκτακτη συνεδρία για να διορθώσει τα λάθη που έγιναν κατά το διορισμό Συμβουλίων Ημικρατικών Οργανισμών. Τα λάθη αφορούν στο διορισμό των Συμβουλίων του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, της Αρχής Λιμένων και του Ιατρικού Συμβουλίου.

    [05] ΜΑΡΚΟΣ ΗΜΙ

    Ο υπουργός Οικονομικών Μάρκος Κυπριανού δήλωσε ότι στη σημερινή του συνεδρία το υπουργικό Συμβούλιο θα διορθώσει τα λάθη που έγιναν στους διορισμούς των μελών των διοικητικών Συμβουλίων των Ημικρατικών Οργανισμών, προτού γίνει η δημοσίευση των ονομάτων στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας. Ο κύριος Κυπριανού απέδωσε τα λάθη στο φόρτο εργασίας και ίσως σε ελλιπή διαδικασία, ενώ υποστήριξε ότι ήταν λίγα, σε σύγκριση με τον αριθμό των διορισθέντων. Ο κύριος Κυπριανού ανέφερε ότι για τους διορισμούς δεν είχε ζητηθεί νομική συμβουλή από τον Γενικό Εισαγγελέα και λήφθηκαν υπόψη μόνον οι εισηγήσεις των υπουργών.

    [06] ΜΑΡΚΟΣ ΕΙΚΟΝΑ

    Ο Υπουργός Οικονομικών Μάρκος Κυπριανού δήλωσε ότι το πρόγραμμα της κυβέρνησης μόλις τώρα άρχισε να υλοποιείται και πρόσθεσε ότι η αλλαγή θα γίνεται καθημερινά πιό αισθητή από τον κόσμο. Σχολιάζοντας την εικόνα της κυβέρνησης, ο κύριος Κυπριανού ανέφερε ότι έγιναν δημοσκοπήσεις οι οποίες έδειξαν σε ποιους τομείς υστερεί η κυβέρνηση και λαμβάνονται μέτρα για βελτίωσή τους. Ο κύριος Κυπριανού απέδωσε τα αρνητικά στην εικόνα της κυβέρνησης στο ότι η κυβέρνηση παρασύρθηκε σε αντιπαράθεση από την επιθετική, όπως τη χαρακτήρισε, αντιπολίτευση και δεν πρόβαλε τα θετικά στοιχεία της πολιτικής που ακολουθεί.

    [07] ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Ο εκ των αντιπροέδρων του Δημοκρατικού Συναγερμού Λευτέρης Χριστοφόρου απέρριψε τις επικρίσεις για επιθετική αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι το κόμμα του θα ήταν ανάξιο της αποστολής του αν δεν ασχολείτο με τα κραυγαλέα, όπως τα χαρακτήρισε, λάθη της κυβέρνησης. Ο κύριος Χριστοφόρου ανέφερε ότι ο Δησύ ασκεί υπεύθυνη κριτική και δεν ακολουθεί την καταστροφική αντιπολίτευση, που όπως είπε, ακολουθούσαν τα κόμματα που σήμερα συγκυβερνούν. Είπε επίσης ότι υπάρχει ακυβερνησία και ότι η αλλαγή είναι προς το χειρότερο και κάλεσε την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει αν κυβερνά ή αν εξακολουθεί να αντιπολιτεύεται. Αναφερόμενος στους διορισμούς των διοικητικών συμβουλίων των ημικρατικών οργανισμών, ο κύριος Χριστοφόρου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ακολούθησε μονοπωλιακό δρόμο, αποκλείοντας την αξιωματική αντιπολίτευση.

    [08] ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΥΠΟΜΝΗΜΑ

    Την αναθεώρηση της απόφασης για παραλαβή σιτηρών από Τουρκοκυπρίους ζήτησαν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο οι αγροτικές οργανώσεις ΠΕΚ και Παναγροτικός καιη Παγκύπρια Οργάνωση Σιτοπαραγωγών. Οι αγροτικές οργανώσεις ΕΚΑ και Αγροτική, που ανακοίνωσαν ότι συμφωνούν με την απόφαση της Κυβέρνησης για τα σιτηρά, δεν προσυπέγραψαν την επιστολή. Στην επιστολή αναφέρεται ότι οι τρεις οργανώσεις διαφωνούν με την απόφαση για λόγους αρχής και μόνο, για όσο διάστημα υπάρχει κατοχή. Εκπρόσωποι της ΕΚΑ και της Αγροτικής υπέδειξαν ότι η απόφαση της κυβέρνησης έχει πολιτική σημασία, εντάσσεται στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης των τουρκοκυπρίων και θα πρέπει να υλοποιηθεί. Ο Κώστας Αντωνιάδης, της ΕΚΑ δήλωσε ότι μερικοί Τουρκοκύπριοι έθεσαν σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή τους για να παραδώσουν τα σιτηρά τους. Αντίθετα ο Γενικός Γραμματέας της ΠΕΚ Μιχάλης Λύτρας τάχθηκε εναντίον της απόφασης, υποστηρίζοντας ότι οποιαδήποτε μέτρα στήριξης των τουρκοκυπρίων θα πρέπει να εφαρμοσθούν μετά τη λύση του κυπριακού και την άρση της κατοχής. Δήλωσε επίσης ότι η οργάνωση θα πάρει περαιτέρω αποφάσεις μετά την απάντηση του Προέδρου Παπαδόπουλου στο υπόμνημα που του απεστάλη. Ταυτόσημη με τη θέση της ΠΕΚ είναι και η θέση του Παναγροτικού.

    [09] ΤΙΜΗΣ ΣΙΤΗΡΑ

    Ο Υπουργός Γεωργίας, Τίμης Ευθυμίου, χαρακτήρισε αδικαιολόγητη την αντίδραση των γεωργικών Οργανώσεων που διαφωνούν με την παραλαβή σιτηρών από Τουρκοκυπρίους. Ο κύριος Ευθυμίου δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν συμμερίζεται τις αντιδράσεις και πρόσθεσε ότι διερευνώνται πληροφορίες ότι Τουρκοκύπριοι έδωσαν στο καθεστώς Ντενκτάς την παραγωγή τους.

    [10] ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΝΑΡΚΕΣ

    Την πρόταση του στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, για αποναρκοθέτηση περιοχών στη Λευκωσία και τη νεκρή ζώνη, έδωσε στη δημοσιότητα ο Ραούφ Ντενκτάς.

    Στην επιστολή του, ο Ντενκτάς εκφράζει την ετοιμότητα των λεγόμενων στρατιωτικών αρχών του ψευδοκράτους να συζητήσουν το θέμα με αξιωματούχους των Ηνωμένων Εθνών.

    Δηλώνει, ακόμα, ότι η αποναρκοθέτηση θα δημιουργήσει περισσότερες ασφαλείς διόδους μεταξύ των δύο πλευρών, θα αποτελέσει μέτρο οικοδόμησης στρατιωτικής εμπιστοσύνης και θα συμβάλει στις προσπάθειες για συνολική συμφωνία.

    Ο Ραούφ Ντενκτάς εκφράζει την ελπίδα, κατά την έκφραση του, η ελληνοκυπριακή πλευρά να ανταποκριθεί θετικά σε αυτή την πρωτοβουλία.

    [11] ΣΕΝΕΡ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

    Συνέρχεται την ερχόμενη Παρασκευή στην κατεχόμενη Κερύνεια το λεγόμενο Συμβούλιο Σύνδεσης Τουρκίας - Ψευδοκράτους. Επικεφαλής της Τουρκικής αντιπροσωπείας θα είναι ο Αντιπρόεδρος της Τουρκικής κυβέρνησης και υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου, Αμπτουλατίφ Σενέρ και της τουρκοκυπριακής ο Σερντάρ Ντενκτάς. Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος θα φθάσει στα κατεχόμενα την Παρασκευή το πρωί και θα αναχωρήσει το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

    [12] ΤΚ ΟΡΓΑΝΩ ΛΟΝΔΙΝΟ

    Δώδεκα τουρκοκυπριακές οργανώσεις του Λονδίνουν κάλεσαν τις δημοκρατικές δυνάμεις στην κατεχόμενη Κύπρο να συνεργαστούν στις εκλογές το Δεμεμβρίου, ώστε να οδηγηθούν τα πράγματα σε λύση του Κυπριακού με βάση το σχέδιο Ανάν και την ένταξη μιας επανενωμένης Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

    Οι δώδεκα οργανώσεις εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, που κοινοποιήθησε σε δημοσιογραφική διάσκεψη στο Λονδίνο. Ο προεδρεύων της συντονιστικής επιτροπής των οργανώσεων, Χασάν Ραϊφ, δήλωσε όπτι οι εκλογές του Δεκεμβρίου είναι η καλύτερη ευκαιρία για τερματισμό της πολιτικής και οικονομικής καταπίεσης της Κύπρου.

    [13] ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ

    Ελλειψη κρέατος ενδεχομένως να αντιμετωπίσει η αγορά, λόγω των απεργιακών κινηοποιήσεων κρεοπωλών και ζωεμπόρων που διαμαρτύρονται για την αύξηση των τελών στο Κεντρικό Σφαγείο Κοφίνου.

    Μέλη του Συνδέσμου Κρεοπωλών Λεμεσού - Λάρνακας και ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου συγκεντρώθηκαν από τις τέσσερις το πρωϊ έξω από το σφαγείο Κοφίνου και παρεμπόδιζαν την προσέλευση αυτοκινήτων συναδέλφων τους, οι οποίοι έφθαναν δηλώνοντας ότι δεν γνώριζαν ότι υπάρχει προγραμματισμένη απεργία.

    Στην περιοχή πήγε ισχυρή αστυνομική δύναμη για να διασφαλίσει την ελεύθερη πρόσβαση στο Σφαγείο. Ωστόσο, οι ίδιοι συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις των συναδέλφων τους και παρέμειναν έξω από την πύλη του σφαγείου.

    Η διεύθυνση του Κεντρικού Σφαγείου τόνισε στους κρεοπώλες ότι τα τέλη έχουν αναπροσαρμοστεί και συμφωνηθεί από το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Δήμων και της Ενωσης Κοινοτήτων, με βάση τα δεδομένα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν. Σύμφωνα με τον επίσημο κατάλογο του Σφαγείου, από σήμερα μειώθηκαν τα τέλη σφαγής και καθαρισμού των χοίρων κατά πέντε περίπου τοις εκατόν, αλλά οι τιμές σφαγής βοοειδών και εκδοράς αυξήθηκαν κατά τριάντα οκτώ και σαράντα τέσσερα τοις εκατόν και των αιγοπροβάτων κατά τριάντα τρία και ογδόντα τοις εκατόν, ανάλογα με το βάρος ή την ηλικία. Το Σφαγείο ανακοίνωσε ότι η σφαγή χοίρων αποτελεί το εβδομήντα τοις εκατόν των εργασιών του και ότι οι αναπροσαρμογές θα αυξήσουν τα έσοδά του μόνο κατά δέκα τοις εκατόν. Οι παραγωγοί υποστηρίζουν ότι με τις αυξήσεις, που όπως αναφέρουν διπλασιάζουν το κόστος, είναι ασύμφορο να συνεχίζουν τη σφαγή των ζώων τους. Οι κρεωπώλες δηλώνουν ότι οι αυξήσεις των τελών θα οδηγήσουν αναπόφευκτα στην αύξηση των τιμών των κρεάτων.

    [14] ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

    Πρόστιμο σε δύο εταιρείες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί χρηματιστηρίου επέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

    Στην εταιρεία Πετρολίνα Χόλντινγκς επέβαλε διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους τριάντα χιλιάδων λιρών και στην εταιρεία Εμμα Χόλντινγκς, πρώην Ηρα, πρόστιμο πέντε χιλιάδων λιρών.

    [15] ΧΡΗΜΑΤΟΚΛΟΠΗ

    Χρηματοκιβώτιο βάρους οκτακόσιων κιλών, στο οποίο υπήρχαν είκοσι χιλιάδες λίρες σε μετρητά και επιταγές τετρακόσιων πενήντα χιλιάδων λιρών, έκλεψαν άγνωστοι κατά την διάρκεια του Σαββατοκυρίακου. Η κλοπή έγινε από τα γραφεία- αποθήκη της εταιρείας Ανδρέου και Παρασκευαϊδη στη Λευκωσία. Οι δράστες κατεδάφισαν τα μπλόκ στα οποία ήταν κτισμένο το χρηματοκιβώτιο και με την βοήθεια δύο χειραμαξών μεταφοράς εμπορευμάτων το μετέφεραν έξω και το φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους.

    [16] ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΛΑΡΝΑΚΑ

    Συντονισμένα και μέρα μεσημέρι έδρασαν χθές κακοποιά στοιχεία στην Λάρνακα με στόχο σταθμευθένα αυτοκίνητα. Προκάλεσαν ζημιές σε πέντε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας και στη συνέχεια έκλεψαν από αυτά πιστωτικές κάρτες, επιταγές και χρήματα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι κακοποιοί έδρασαν κατά τη διάρκεια των μεσημβρινών ωρών και του απογεύματος. Στο μεταξύ, σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στη διάρκεια του Σαββατοκυρίακου, κακοποιεί διέρρηξαν τρία υποστατικά στο χωριό Αρεδιού και έκλεψαν μικροποσά.

    [17] ΠΕΡΙΛΗΨΗ

    Ανάληψη πρωτοβουλίας για το Κυπριακό το Σεπτέμβριο εξαγγέλλει ο Τόμας Γουέστον

    Ο ΔΗΣΥ ουδέποτε εισηγήθηκε αποδοχή του σχεδίου Ανάν ως έχει, τονίζει ανακοίνωση του κόμματος.

    Το Υπουργικό συνήλθε για να διορθώσει τα λάθη στους διορισμούς συμβουλίων σε Ημικρατικούς Οργανισμούς. Διαμάχη Μάρκου Κυπριανού και Λεφτέρη Χριστοφόρου για το είδος της ασκούμενης αντιπολίτευσης.

    ΠΕΚ, Παναγροτικός και Σύνδεσμος Σιτοπαραγωγών ζητούν αναθεώρηση της απόφασης για παραλαβή τουρκοκυπριακών σιτηρών.

    Ο Ντενκτάς έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή του για αποναρκοθέτηση στη Λευκωσία.

    Προβλήματα στην προμήθεια κρέατος και αύξηση των τιμών προκαλούν τα νέα τέλη του Σφαγείου Κοφίνου.

    [18] ΚΑΙΡΟΣ

    Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις.

    Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, τριών έως τεσσάρων μποφόρ και τοπικά μέχρι δυνατοί, πέντε μποφόρ.

    Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια έως ταραγμένη.

    Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 34 στα νότια παράλια, στους 32 στα δυτικά και στους 31 βαθμούς στα υψηλότερα ορεινά.

    Απόψε ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος. Σε αρκετές περιοχές θα σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

    Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί ασθενείς, τριών μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά παράλια έως ταραγμένη.

    Η θερμοκρασία θα πέσει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 21 στα υψηλότερα ορεινά. Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι εξαιρετικά μεγάλος σε όλες τις δασικές περιοχές.


    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Monday, 4 August 2003 - 20:36:10 UTC