Browse through our Interesting Nodes of the Cyprus Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Αρχείο Ειδήσεων του BBC - Real Audio

(Πέμπτη 11/01/2001)

Συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής γιά το ουράνιο
Στη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής, αλλά και του ΚΥΣΕΑ, που θα ακολουθήσει, θα συζητηθεί το θέμα του απεμπλουτισμένου ουρανίου και οι συνέπειές του στην υγεία των στρατιωτών και των Ελλήνων φοιτητών, που βρίσκονται στη Σερβία και το Κοσσυφοπέδιο.

Κορυφώνεται η ανησυχία των πολιτών
Η ανησυχία των πολιτών στην Ελλάδα κορυφώνεται, μετά τη δημοσιοποίηση εκθέσεων της μη κυβερνητικής οργάνωσης FOCUS, αλλά και του ΟΗΕ, οι οποίες προειδοποιούν για τις συνέπειες της χρήσης βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου. Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Ηλίας Ευθυμιόπουλος εκτίμησε ότι τα επόμενα χρόνια θα υπάρξουν "μερικές χιλιάδες θάνατοι πολιτών" στο Κόσοβο.

Αποκαλύψεις Πάγκαλου γιά τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία
Χθες, κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών υποθέσεων και Αμυνας της Βουλής, ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος δήλωσε ότι ο ίδιος είχε εξασφαλίσει σχέδιο από τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, με το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί ο πόλεμος, ωστόσο, όπως είπε η απάντηση της Αμερικανίδας υπουργού εξωτερικών Μαντλίν Ολμπράιτ ήταν "να σταματήσει γιατί ενοχλεί".

Επεισόδια στη Φιλαδέλφεια
Σοβαρά επεισόδια, που είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας στο 70ο λεπτό, σημειώθηκαν χθες κατά τη διάκρεια του ποδοσφαιρικού ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού. Η γηπεδούχος ΑΕΚ απειλείται τώρα με αφαίρεση τριών βαθμών και αποκλεισμό της έδρας της για πέντε αγωνιστικές.

Το ΕΡΣ αποφασίζει γιά τις παιδικές διαφημίσεις  
Κυρώσεις κατά τηλεοπτικών σταθμών για καταστρατήγηση των κανονισμών που αφορούν στις παιδικές διαφημίσεις ενδέχεται να αποφασίσει στη σημερινή του συνεδρίαση το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.
 
 
 
 

© BBC

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.