Read the Constitutions of Greece & Neighboring Nations Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Αρχείο Ειδήσεων του BBC - Real Audio

(Τετάρτη 21/02/2001)

Ερευνες σε κινητά για τους δολοφόνους του Σόντερς
Τις τηλεφωνικές συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν μέσω κινητών τηλεφώνων, λίγα λεπτά πριν και αμέσως μετά από την δολοφονία του Βρετανού ταξίαρχου Στήβεν Σόντερς, εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να βρεθούν στα ίχνη της οργάνωσης "17 Νοέμβρη". Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", ήδη οι έρευνες επικεντρώνονται σε 100 συνομιλίες. Ο Βρετανός ταξίαρχος Σόντερς δολοφονήθηκε στη λεωφόρο Κηφισίας από μέλη της "17 Νοέμβρη" τον Ιούνιο του 2000.

Στην επικαιρότητα το ασφαλιστικό
Οι αλλαγές στο ασφαλιστικό βρίσκονται και πάλι στην επικαιρότητα, καθώς ο διάλογος μεταξύ κυβέρνησης και εμπλεκομένων φορέων αναμένεται να αρχίσει τον Απρίλιο. Η Γ. Σ. Ε. Ε. εμφανίζεται αποφασισμένη να μην δεχθεί σημαντικές αλλαγές, που θα θίγουν τα ασφαλιστικά δικαιώματα.

Νωρίς ξεκινούν το αλκοόλ και το κάπνισμα οι Ελληνες μαθητές
Σε ηλικία 14 ετών οι Ελληνες μαθητές έχουν την πρώτη τους "επαφή" με το αλκοόλ, σύμφωνα με έρευνα του Σουηδικού Συμβουλίου Πληροφόρησης για το αλκόολ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το 94% των μαθητών δηλώνουν ότι έχουν καταναλώσει αλκοολούχα ποτά, ενώ το 35% των μαθητών ηλικίας 15 και 16 ετών έχουν καπνίσει τουλάχιστον μία φορά.

Αφαντος εξακολουθεί να είναι ο Πάσσαρης
Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν για έκτη ημέρα οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δραπέτη Κώστα Πάσσαρη, ο οποίος απέδρασε από το Γενικό Νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί για εξετάσεις, αφού σκότωσε 2 αστυνομικούς και τραυμάτισε έναν σωφρονιστικό υπάλληλο.

Θα κατασκευαστεί το κωπηλατοδρόμιο στο Μαραθώνα, λέει ο Λαλιώτης
Το κωπηλατοδρόμιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 θα κατασκευασθεί στο Μαραθώνα, δηλώνει κατηγορηματικά ο υπουργός Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Εργων Κώστας Λαλιώτης, παρά τις αντιδράσεις που εκδηλώνονται από αρχαιολόγους και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Εχασε ο Παναθηναϊκός στο Τσάμπιονς Λιγκ
Ηττα-σοκ για τον Παναθηναϊκό από την Στουρμ Γκρατς στο Ολυμπιακό Στάδιο στο ποδόσφαιρο. Οι "πράσινοι" έχασαν με 2-1 και έτσι δεν έχουν πλέον σχεδόν καμία ελπίδα για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

© BBC

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.