Browse through our Interesting Nodes on the European Union (EU) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Αρχείο Ειδήσεων του BBC - Real Audio

(Δευτέρα 12/03/2001)

Αναταραχή στο εσωτερικό του ΠΑ. ΣΟ. Κ.
Ενταση στο εσωτερικό του ΠΑ. ΣΟ. Κ. πυροδοτούν οι "επιθέσεις" του πρώην υπουργού Πολιτισμού της Ελλάδας Θεόδωρου Πάγκαλου. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Τύπος της Κυριακής" ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι "το Μαξίμου πρέπει να συμμαζευτεί γιατί ο κόσμος δεν τους αντέχει άλλο", ενώ - μιλώντας στην κρατική τηλεόραση - υποστήριξε ότι ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού Γιώργος Πανταγιάς πρέπει να απομακρυνθεί από το περιβάλλον του Πρωθυπουργού και να διαγραφεί από το κόμμα.

Δημοσιοποίηση του νομοσχεδίου για οργανωμένο έγκλημα και τρομοκρατία
Στη δημοσιότητα αναμένεται να δοθεί σήμερα το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας. Στο νομοσχέδιο αναμένεται να περιληφθούν διατάξεις και για τη χρήση του DNA των υπόπτων.

Κυβερνητική διάψευση για το ασφαλιστικό
Διέψευσε το υπουργείο Εργασίας της Ελλάδας το δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής" που αναφέρεται στις προτάσεις του Bρετανικού οίκου "UK Goverment Actuaries" σχετικά με τις αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Bρετανοί προτείνουν, μεταξύ άλλων, αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 65 χρόνια, μείωση των συντάξεων στο 60% του μισθού και κατάργηση των πρόωρων συντάξεων.

Δίκη του Τιερί Ρουσέλ στην Αθήνα
Αρχίζει σήμερα η δίκη σε δεύτερο βαθμό του Τιερί Ρουσέλ στην Αθήνα. Ο πατέρας της Αθηνάς Ωνάση κατηγορείται από τα μέλη του Ιδρύματος Ωνάση για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από τις δηλώσεις του για κακοδιαχείρηση των χρημάτων της κόρης του. Πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε πενταετή φυλάκιση.

Απεργία των τραπεζοϋπαλλήλων
Σαρανταοκτάωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα και αύριο οι εργαζόμενοι στις τράπεζες με κύριο αίτημά τους την δημιουργία ενιαίου ταμείου ασφάλισης.

© BBC

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.