Visit the Hellenic Ministry of National Defence (MOD) Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Αρχείο Ειδήσεων του BBC - Real Audio

(Κυριακή  25/11/2001)
Έρευνα για την έκθεση της «17 Νοέμβρη»
Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης διενεργεί ένορκη διοικητική εξέταση, ύστερα από εντολή του αρμόδιου υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Ο κος Χρυσοχοϊδης θέλει να διαπιστωθεί με ποιον τρόπο και από ποιο πρόσωπο διέρρευσε η έκθεση, η οποία είναι σχετικά πρόσφατη. Αξίζει να σημειωθεί ότι αξιωματούχοι που υπηρέτησαν στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία θεωρούν την έκθεση σοβαρή, με στοιχεία όμως που είναι σχετικά γνωστά σε όλους.

Το Γιώργο Παπανδρέου για δήμαρχο Αθηναίων
Ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Βερελής πρότεινε το Γιώργο Παπανδρέου ως υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Αθηναίων, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας δεν έκανε κανένα σχόλιο επί του θέματος και επισήμανε ότι ζητήματα που αφορούν το ΠΑΣΟΚ θα συζητηθούν στο ΠΑΣΟΚ.

Δυσαρεστημένοι οι αγρότες από την ανακοίνωση Δρυ
Οι αγρότες δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις δηλώσεις του υπουργού Γεωργίας Γιώργου Δρυ σχετικά με την τιμή πώλησης του βαμβακιού. Πολύ σύντομα θα συνεδριάσουν οι συντονιστικές επιτροπές των αγροτών της Κεντρικής Μακεδονίας για να αποφασίσουν πια θα είναι η στάση τους.

Επίθεση Καραμανλή στην κυβέρνηση
Με αφορμή την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης εξαπέλυσε κατηγορίες ο προέδρος της Νέας Δημοκρατίας. Εκτός από την κακή οικονομική πολιτική της, η κυβέρνηση, όπως λέει, καθυστερεί και στην κατασκευή των δημοσίων έργων. Ο κ. Καραμανλής υποστηρίζει ότι οι εκθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απεικονίζουν τη βαθειά κρίση της ελληνικής οικονομίας.

Ύφεση της κακοκαιρίας
Σταδιακή ύφεση της κακοκαιρίας προβλέπει από σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για ολόκληρη την Ελλάδα. Έχει ήδη επιτραπεί ο απόπλους των επιβατηγών και οχηματαγωγών πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας για τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

© BBC

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.