Read the UN Convention on the Rights of the Child (20 November 1989) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Αρχείο Ειδήσεων του BBC - Real Audio

(Δευτέρα 18/02/2002)

Iδιωτικά κεφάλαια για την Ολυμπιακή αναζητά ή κυβέρνηση
Κεφάλαια από τον ιδιωτικό τομέα που θα επιτρέψουν στην Ολυμπιακή Αεροπορία να συνεχίσει τη λειτουργία της, φέρεται να αναζητά η κυβέρνηση, μετά την αποτυχία του διαγωνισμού για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της εταιρείας.
Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρίστος Βερελής, διαβεβαίωσε ότι η Ολυμπιακή θα συνεχίσει να υπάρχει και υπενθύμισε τη αρνητική διεθνή συγκυρία που επικρατεί στον τομέα των αερομεταφορών, κυρίως μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου, αλλά και το γεγονός ότι την τελευταία τριετία δεν υπήρξε διεθνώς επιτυχής μεταβίβαση ή εξαγορά αεροπορικής εταιρείας.

Έλληνες στρατιώτες αναχώρησαν για Αφγανιστάν
Την Τρίτη αναμένεται στο Αφγανιστάν το πρώτο τμήμα της ελληνικής δύναμης που θα συμμετέχει στην πολυεθνική ταξιαρχία η οποία θα αναπτυχθεί γύρω από την Καμπούλ και το οποίο αναχώρησε το απόγευμα της Κυριακής από το αεροδρόμιο της Μίκρας. Για την ασφάλεια της δύναμης η Πολεμική Αεροπορία τοποθέτησε ειδική θωράκιση στο κάτω μέρος των C-130.
Με την ολοκλήρωση της ανάπτυξής της η ελληνική δύναμη θα αποτελείται από 177 άνδρες.

Nέες κινητοποιήσεις στο ΙΚΑ
Σε νέες κινητοποιήσεις με κύριο αίτημα τη μονιμοποίηση των 5.500 συμβασιούχων συναδέλφων τους αποφάσισαν να προχωρήσουν οι γιατροί του ΙΚΑ, οι οποίοι συνεδρίασαν εκτάκτως την Κυριακή. Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιείται το πρωί της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό. Η νέα απεργία θα διαρκέσει ως τις 25 Φεβρουαρίου και θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα περιστατικά.
 

© BBC

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.