Visit the Macedonian Press Agency (MPA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Αρχείο Ειδήσεων του BBC - Real Audio

(Πέμπτη 21/02/2002)

Για "ατμόσφαιρα δυσωδίας" κάνει λόγο ο Πρόεδρος
"Μια ατμόσφαιρα δυσωδίας καλύπτει σήμερα την πολιτική ζωή του τόπου και φαίνεται οτι δεν επιτελούμε όλοι το καθήκον μας κατά τον τρόπο που επιβάλλεται," είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, στα Ιωάννινα, όπου βρίσκεται για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης. Ο κ. Στεφανόπουλος κάλεσε την κυβέρνηση, τις εισαγγελικές και διωκτικές αρχές, τα μέσα ενημέρωσης -και ιδιαιτέρως την τηλεόραση- και τους πολίτες να πράττουν το καθήκον τους.

Η κυβέρνηση συζητά Ολυμπιακή και τζόγο
Τις εξελίξεις στην Ολυμπιακή Αεροπορία και το θέμα του παράνομου τζόγου συζητά η Κυβερνητική Επιτροπή, υπό τον πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη. Αναμένεται ότι η κυβέρνηση θα προσανατολιστεί στην πλήρη απαγόρευση των τυχερών ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Στήριξη ΣΕΒ προς Κόκκαλη
Σε μια ενέργεια που εκτιμάται ως προσπάθεια στήριξης στον διωκόμενο από τη δικαιοσύνη επιχειρηματία Σωκρατη Κόκκαλη, ο πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών, Λευτέρης Αντωνακόπουλος, και ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Οδυσσέας Κυριακόπουλος, επισκέπτονται τα γραφεία της "Ιντρακόμ". Οι δύο εκπρόσωποι των ελληνικών βιομηχανιών θα συζητήσουν με ανώτατα στελέχη της "Ιντρακόμ" και θα παρακολουθήσουν την πρώτη συνεδρίαση του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών.

Συνεχίζεται η απεργία των γιατρών του ΙΚΑ
Οι γιατροί του ΙΚΑ συνεχίζουν την απεργία τους παρά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, το οποίο την έκρινε παράνομη. Η απεργία αναμένεται να συνεχιστεί ως και την ερχόμενη Δευτέρα.

© BBC

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.