Browse through our Interesting Nodes of Newsletters & Journals on Hellenic Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 97-06-06

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Ειδήσεις στα Ελληνικά, 06/06/97


ΤΙΤΛΟΙ

  • Συναντηση με τον Σουλειμαν Ντεμιρελ θα εχει σε μιση ωρα στη Αγκυρα ο Κωνσταντινος Μητσοτακης.Το μεσημερι συναντηθηκε με τον Μεσουτ Γιλμαζ.
  • Τις προτασεις τους για την αναθεωρηση του Συνταγματος κατεθεσαν στον προεδρο της Βουλης ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
  • Σημαντικες εξαγγελιες και διευκρινισεις του υπουργου Παιδειας Γερασιμου Αρσενη για τις μεταρυθμισεις στην εκπαιδευση που θα εφαρμοσθουν απο το νεο σχολικο ετος, στο πλαισιο της ερευνας του Αντεννα για την Παιδεια.
  • Στους δρομους της Αθηνας και του Πειραια θα παραμεινουν τα σκουπιδια που πλεον απειλουν αμεσα την υγεια των πολιτων.


ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Συναντηση με τον Σουλειμαν Ντεμιρελ θα εχει σε μιση ωρα στη Αγκυρα ο Κωνσταντινος Μητσοτακης.Το μεσημερι συναντηθηκε με τον Μεσουτ Γιλμαζ.

Ο τουρκος πολιτικος δηλωσε οτι η πολιτικη ασταθεια που υπαρχει πολλες φορες στις δυο χωρες ειναι η κυριοτερη αιτια για τα προβληματα στις σχεσεις των δυο χωρων.

Συμφωνα με δημοσιευματα του τουρκικου τυπου ανακαλειται ο πρεσβης της Τουρκιας Ουμιτ Παμιρ λογω διαφωνιων με τον υφυπουργο Ονουρ Οιμεν. Τουρκικες πηγες εκτιμουν ωστοσο οτι προκειται για χειρονομια καλης θελησης προς την Αθηνα.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Τις προτασεις τους για την αναθεωρηση του Συνταγματος κατεθεσαν στον προεδρο της Βουλης ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

Ο κ.Γιαννης Βαρβιτσιωτης καταθετοντας την προταση του κομματος του δηλωσε οτι η ενδυναμωση της Δημοκρατιας και ο εκσυγχρονισμος των θεσμων αποτελουν τα βαθρα της πορειας του τοπου προς το 2.000.

Χθες 96 βουλευτες του ΠΑΣΟΚ κατεθεσαν τη δικη τους προταση για την αναθεωρηση του Συνταγματος και οι δυο προτασεις θα συζητηθουν την προσεχη Τεταρτη στην ολομελεια της Βουλης.

Τα θεματα ωστοσο που αναμενεται να προκαλεσουν αντιπαραθεση μεταξυ των δυο κομματων ειναι η διαδικασια εκλογης του Προεδρου της Δημοκρατιας αλλα και το καθεστως λειτουργιας των πανεπιστημιακων ιδρυματων.

Το ΠΑΣΟΚ οπως ειναι γνωστο προβλεπει διαδικασια εκλογης του προεδρου της Δημοκρατιας χωρις να μεσολαβει διαλυση της βουλης και νεες εκλογες ενω η ΝΔ προτεινει ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του Προέδρου και τη διατηρηση της πλειοψηφιας των 180 βουλευτων για την εκλογη του.

Για τα Πανεπιστημια το ΠΑΣΟΚ δεν θελει να αναθεωρησει τη διαταξη που αφορα στο καθεστως λειτουργιας τους, ενω η προταση της ΝΔ προβλεπει τη δυνατοτητα ιδρυσης μη κρατικων ιδρυματων.

Παιδεια

Σημαντικες εξαγγελιες και διευκρινισεις του υπουργου Παιδειας Γερασιμου Αρσενη για τις μεταρυθμισεις στην εκπαιδευση που θα εφαρμοσθουν απο το νεο σχολικο ετος, στο πλαισιο της ερευνας του Αντεννα για την Παιδεια.

Οι μεταρυθμισεις θα αρχισουν απο την πρωτη Λυκειου και θα στηριχθουν σε δυο καινοτομιες που αποσκοπουν στην κριτικη εκμαθηση της υλης και την αντικατασταση των εξετασεων με νεο συστημα αξιολογησης που θα δοθει συντομα στη δημοσιοτητα.

Ο κυριος Αρσενης επανελαβε οτι απο το 2000 οι αποφοιτοι του Λυκειου θα εισερχονται χωρις εξετασεις στα Πανεπιστημια και διευκρινισε οτι θα υπαρχουν μεταβατικες ρυθμισεις εως το 2005 για να μην αποκλεισθουν οσοι εχουν αποφοιτησει το 98 και το 99 με το παλιο συστημα.

Ακομη,ο υπουργος εκανε γνωστο οτι μεχρι τελος του μηνα θα εχει ολοκληρωθει ο διαλογος για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ και οι αποφασεις της κυβερνησης θα κατατεθουν στη Βουλη μεχρι τον Σεπτεμβριο.

Αναφερομενος στο θεσμο των ελευθερων κυκλων σπουδων διευκρινισε οτι θα εφαρμοσθει απο την περιοδο 98-99, κατ αρχην με 30 κυκλους και οσοι φοιτουν δεν θα καταβαλουν διδακτρα.

Απο το Σεπτεμβριο θα λειτουργησει ο θεσμος του Ανοιχτου Πανεπιστημιου,το οποιο θα παρεχει ισοτιμο πτυχιο με αυτο των αλλων Πανεπιστημιων.

Σημιτης

Προτεραιοτητα στην απασχοληση με τη δημιουργια νεων θεσεων εργασιας εδωσαν οι νεοι Πρωθυπουργοι Βρεττανιας και Γαλλιας Τονι Μπλερ και Λιονελ Ζοσπεν, μιλωντας στη συνοδο του Ευρωπαικου Σοσιαλιστικου κομματος που διεξαγεται στο Μαλμοε της Σουηδιας.

Χθες ο Ελληνας Πρωθυπουργος Κωστας Σημιτης εκανε λογο για νεα συνθηκη του Μααστριχτ η οποια θα κατοχυρώνει τις σοσιαλιστικές αξίες και τη σοσιαλιστική προοπτική.

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

- Στους δρομους της Αθηνας και του Πειραια θα παραμεινουν τα σκουπιδια που πλεον απειλουν αμεσα την υγεια των πολιτων.

Το πρωί στη συναντηση των εργαζομενων με τους υπηρεσιακους παραγοντες του υπουργειου Εσωτερικων διαπιστωθηκε και πάλι η διάσταση απόψεων στο θεμα των αυξησεων στους μισθούς και κατόπιν αυτού οι εργαζόμενοι δηλωσαν οτι συνεχίζουν την απεργια τους.

Το μεσημερι παρενεβη ο εισαγγελεας Γιωργος Κολιοκωστας που εδωσε εντολη στην αστυνομια να διενεργησει ερευνα για το αν διαπρατεται το αδικημα της παραβασης του υγειονομικου κανονισμου.

Ο νομιατρος Αθηνων Γιαννης Τσαντιρης μιλωντας στον ΑΝΤΕΝΝΑ απηυθυνε εκκληση να ληξει η απεργια και να μαζευτουν τα σκουπιδια ενω χθες κατεθεσε μηνυση κατα παντος υπευθυνου.

Μηνυση προτιθεται να καταθεσει και ο Ιατρικος Συλλογς Αθηνων.

Η Ν.Δ κατηγορει την κυβερνηση ως υπευθυνη για την κατασταση που εχει δημιουργηθει.

Το θεμα πάντως μετατίθεται από την κυβέρνηση στην αυτοδιοικηση και το αντίθετο.

Ο Δήμαρχος της Αθήνας,Δημήτρης Αβραμόπουλος, δηλωσε στον ΑΝΤΕΝΝΑ ότι το πρόβλημα δεν είναι μεταξύ δήμου και εργαζομένων, αλλά μεταξύ εργαζομένων και κυβέρνησης.

ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ

Δικαζεται στα Ιωαννινα ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της πόλης Σωτήρης Τσεμεντζής,ο οποιος κατηγορείται ότι πήρε φακελλάκι με 300 χιλιάδες δραχμές, απο Αλβανό ασθενή.

Η υπεράσπιση κάνει λόγο για συκοφαντία σε βάρος του 59χρονου γιατρού.

Την ίδια ώρα,ένορκη διοικητική εξέταση διενεργείται στο νοσοκομείο των Τρικαλων μετά τις καταγγελίες εναντίον του διευθυντή της Μαιευτικής Κλινικής κύριου Κρικέλλη ότι ζήτησε φακελλάκι για να εγχειρήσει ασθενη.

ΑΠΑΓΩΓΗ

Ελεύθεροι οι δύο ελληλες κτηνοτροφοι πού είχε απαγαγει σπείρα Αλβανων πριν απο 16 ημερες, απο την από τη Λωρίδα Σαγιάδας, στα σύνορα της Θεσπρωτίας με την Αλβανία...

Οι Λεωνίδας Τσέπας 41 ετών και τον 23χρονο Γιώργο Προκοπίου ,δηλωσαν οτι κατεβαλαν λυτρα 30 εκατομμυρια δραχμες στους απαγωγεις, οι οποιοι κατα το διαστημα της ομηρίας τους τους κακοποιηούσαν καιγοντας τους με τσιγαρα και ηλεκτροφορα καλωδια.

ΚΑΡΑΒΑΝΙ

Απο τη Θεσσαλονικη αναχωρει αυριο για την Αλβανια το νέο ελληνικό Καραβάνι αλληλεγγυης με ειδη πρώτης αναγκης για 1.100 οικογενειες σε χωρια της Κορυτσας.

ΛΙΑΝΗ

Σε Ιδρυμα που θα συστησει το ΠΑΣΟΚ θα παραδωσει το αρχειο του Ανδρεα Παπανδρεου η κ.Δημητρα Λιανη Παπανδρεου οπως ανεφερει σε επιστολη που απεστειλε χθες βραδυ στους κ.Σημιτη και Σκανδαλιδη.

Η κ.Παπανδρεου δεν θετει ορο τη συμμετοχη της στο ΔΣ του ιδρυματος, ωστοσο οπως αναφεροταν απο το περιβαλλον της θεωρει αυτονοτητο οτι θα συμμετεχει.

Βρεφη

Στον ανακριτη οδηγουνται σημερα οι κατηγορουμενοι για το κυκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών με διεθνή δράση που αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη, μετά τη σύλληψη του δικηγόρου Αλέκου Χατζηαλεξάνδρου.

Στο γραφείο του βρέθηκαν 273 φάκελλοι με υποθέσεις παράνομων υιοθεσιών και ονόματα γονέων από Ρωσία, Βουλγαρια και Ρουμανία, ενώ οι θετοί γονείς είναι άτομα από την Ελλάδα, τη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Σουηδία.

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΗΣ

*Σε συμφέροντα που θίγονται αλλα και σε αγνοια και ελλειπή πληροφορηση , απεδωσε ο Υπουργος παιδείας Γερασιμος Αρσένης τις περισσότερες αντιδρασεις για τις μεταρρυθμίσεις στο σύστημα εισαγωγης στην Τριτοβάθμια εκπαιδευση.

*Σε αποκλειστική Συνεντευξη στο ραδιοφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ στο πλαισιιο της ερευνας του σταθμούμας για την Παιδεια ,ο κύριος Αρσενης ηταν κατηγορηματικος οτι το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα θα ξεκινησει οπωσδηποτε τον Σεπτεμβριο, οτι συντομα στην Βουλή θα κατατεθουν τα σχετικα Νομοσχεδια

*Ο κύριος Αρσενης δεσμευτηκε οτι αναλυτικα ολες οι λεπτομερειες θα δημοσιοποιηθουν πριν απο την καταθεση μεσα στο καλοκαιρι του Νομοσχεδιου στη Βουλή.

*Χαρακτηρισε τυχερα τα παιδια του δύο χιλιάδες που θα αποφοιτησουν με απολυτηριο του νέου τυπου Λυκείου.

*Διευκρινησε οτι θα βρεθει δικλειδα ωστε εισαγωγης για τους υποψηφιους παρελθόντων ετων με μεταβατικη περίοδο μεχρι το 2005 που θα ισχυουν και τα δύο συστηματα, με κατοχύρωση μαθηματων.

*Απο τα τέλη Αυγουστου θα αρχισουν εντατικα σεμιναρια επιμορφωσης των καθηγητων θου θα διαρκέσουν ολη τη σχολική χρονια.

*Κορμος του μεταρρυθμιστικου προγράμματος θα ειναι το νέο συστημα αξιολογησης.

*Θα λαμβανεται υποψιν η βαθμολογια αποδοσης των μαθητων στη Β και Γ Λυκείου.

*Μέσα στο καλοκαιρι θα ψηφισθει και ο Νομος για τα 30 ΕΛΚΕΣ ,που θα λειτουργησουν το αργοτερο μεχρι τον Ιανουαριο του 98 ,χωρις δίδακτρα.

Η μεγαλυτερης ηλικίας ομως ενδιαφερόμενοι θα καλουνται να καταβάλλουν εξοδα γραμματιακης υποστηιξης ,θα ισχυουν ομως κοινωνικα κριτήρια για τους οικονομικα ασθενεστερους.

*Για το ανοικτο Πανεπιστημιο διευκρινισε οτι θα αφορα κοινωνικες-θεωριτικες ςεπιστημες , οχι Πολυτεχνικες και ιατρικές Σχολες που προϋποθετουν Εργαστηρια.

Θα εχουν τη δυνατοτητα να προσφερουν μεταπτυχιακο τιτλο σπουδων ή διδακτορικό.

*Στην αρχη η επιλογη των πρωτων που θα εγγραφουν θα τεθουν συγκεκριμενα κριτηρια επιλογης ,και θα δοθει προτεραιότητα στις αιτησεις κατοίκων ακριτικων περιοχων.

*Τέλος για τις φετινες Γενικες εξετασεις ο κύριος Αρσενης ειπε οτι θα γινουν οπωσδηποτε ,καθως δεν μπορουμε να παιζουμε με το αγχος των παιδιων.

Ελπίζω τονισε οι διοικητικοι υπάλληλοι να μην διακυβευσουν τη διεξαγωγη των Εξετασεων για την ικανοποιηση ενος οικονομικου αιτηματος.

Επιδοματα

Με δικαστικούς αγώνες θα διεκδικήσουν οι δημόσιοι υπαλληλοι τα οικογενειακά επιδόματα, όπως προκύπτει από δηλώσεις του προέδρου της ΑΔΕΔΥ Γιάννη Κουτσούκου, στο ραδιόφωνο του Αντέννα.

Χθες ο υφυπουργος Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης, δηλωσε ότι η προσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου αφορούσε μόνο τα επιδόματα των υπαλλήλων του ΟΛΠ και της Εθνικής Τράπεζας και πρόσθεσε πως στο νέο μισθολόγιο δεν προβλέπονται οικογενειακά επιδόματα, αλλά οικογενειακές παροχές".

ΚΑΜΠΙΕΣ

*Πονοκέφαλος για τους Γεωπόνους της Αιτωλοακαρνίας στρατιές απο καμπιες που καταστρέφουν την πρασινη βλαστηση στην Κοινότητα Λυσιμαχίας Μεσολογγίου εδω και 15 ημέρες.

Πρόκειται για την κάμπια Λυμάντρια Ντίσπαρ,συμφωνα με τους ειδικούς που ζεί στα δαση ,αλλα κατέβηκαν στους αμπελώνες ,λόγω κλιματολογικων συνθηκων.

Οι κάτοικοι ιδιαίτερα ανήσυχοι κρατούν κλειστά πόρτες και παραθυρα, καθως οι κάμπιες έφθασαν μέχρι τα σπίτια τους.

Οι δασολόγοι συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή, γιατί η επαφή της κάμπιας με τον άνθρωπο, δημιουργεί κνησμό και αλλεργίες.

ΕΟΦ-ΔΙΔΑΚΤΡΑ

- *Με πρόστιμα εως και 500 χιλιαδες για καθε μαθητη απειλουνται οι ιδιοκτητες Ιδιωτικων σχολειων που θα ξεπερασουν το πλαφον 4% στις αυξήσεις των διδάκτρων που καθόρισε η κυβερνηση.

Τις επόμενες εβδομάδες, θα ληφθούν και οι αποφάσεις για την ανα-κοστολόγηση 7 χιλιάδων φαρμάκων καθώς και για επέκταση σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, της λίστας που περιλαμβάνει 2.500 φάρμακα.

*Ακόμη με απόφαση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων,αποσύρονται απο την αγορά, 31 προϊόντα αδυνατίσματος που χορηγούνται απο γυμναστηρια και κέντρα αισθητικής ως συμπληρώματα διατροφής,μετα τους θανατους στις Ηνωμενες Πολιτειες από υπερβολική χρήση της ουσίας εφεδρίνη, που περιέχεται σε σκευάσματα αδυνατίσματος.

ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ

Δικαζεται στα Ιωαννινα ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της πόλης,Σωτήρης Τσεμεντζής,που κατηγορείται ότι πήρε φακελλάκι με χιλιάδες δραχμές,για να εγχειρήσει Αλβανό ασθενή.

(Η υπεράσπιση κάνει λόγο για συκοφαντία σε βάρος του 59χρονου γιατρού.)

Την ίδια ώρα,ένορκη διοικητική εξέταση διενεργείται στο νοσοκομείο των Τρικαλων μετά τις καταγγελίες εναντίον του διευθυντή της Μαιευτικής Κλινικής κύριου Κρικέλλη ότι ζήτησε φακελλάκι για να εγχειρήσει ασθενη.

ΔΙΕΘΝΗ

- Η υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Τανσού Τσιλέρ μιλώντας σε σύσκεψη στελεχών του Κόμματος του Ορθού Δρόμου του οποίου ηγείται, δήλωσε ότι μπορεί να αποχωρήσει από τον κυβερνητικό συνασπισμό με τους ισλαμιστές, αν ο πρωθυπουργός Νετζμετίν Ερμπακάν δεν της παραχωρήσει την θέση του έως τις 18 Ιουνίου.

Βουλευτικές εκλογές διεξάγονται σήμερα στην Ιρλανδία,όπου πριν λίγη ώρα ανοιξαν οι κάλπες.Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν τη κυβερνητική συμμαχία του Τζών Μπρούτον να υπολείπεται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του αντιπολιτευόμενου συνασπισμού με επικεφαλής τον ηγέτη του Φιάνα Φέηλ Μπέρτι Αχερν.

Μεγαλύτερη προσοχή στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λαοί της Ευρώπης ζητά από την Ευρωπαϊκή Ενωση ο νέος Πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνυ Μπλέρ, με άρθρο του στη γερμανική εφημερίδα Μπίλντ.

Τα πρώτα αποτελέσματα απο τις αλγερινές εκλογές ανακοινώθηκαν πριν λίγο.

Το κόμμα που πρόσκειται στον αλγερινό πρόεδρο Λιαμίν Ζερουάλ προηγείται με 155 έδρες στην Εθνοσυνέλευση των 380 εδρών.

Το φιλοισλαμικό κόμμα του Μαχφούντ Ναχνάχ κερδίζει 69 έδρες, ανέφερε επίσημη πηγή.

Με εκατέρωθεν υποσχέσεις για αμοιβαίο σεβασμό, ο Γάλλος πρόεδρος Ζακ Σιράκ και ο σοσιαλιστης πρωθυπουργος Λιονέλ Ζοσπέν, εγκαινίασαν χθές την νέα περίοδο συγκατοίκησης στη Γαλλια.

Ο πρόεδρος τής Σερβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς θά είναι υποψήφιος γιά τήν προεδρία τής νέας Γιουγκοσλαβίας, σύμφωνα μέ ανακοίνωση τού κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος στο Βελιγράδι.

Κατηγορίες εναντίον τριών Τουρκων αστυνομικών απαγγέλθηκαν χθές για τη δολοφονία πέρυσι στη Κωνσταντινούπολη ενός ιδιοκτήτη καζίνο,που ήταν αναμεμειγμένος σε λαθρεμπόριο ηρωϊνης.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 4 Ρώσοι δημοσιογράφοι που είχαν απαχθεί πριν τρεις μήνες στη Τσετσενία από αυτονομιστές αντάρτες.

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Η αξια των συναλλαγών έφθασε τα 17,6 δισεκατομμύρια δραχμές.

Ο Γενικός Δεικτης Τιμών έκλεισε στις 1644,66 μονάδες, σημειώνοντας πτώση κατά 1,52 τοις εκατό.

Από τις 245 μετοχές που διακινήθηκαν.

* 40 παρουσίασαν άνοδο
* 29 παρέμειναν σταθερές και
* 176 υποχώρησαν.

ΞΕΝΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Οι τιμές πώλησης και fixing των κυριοτέρων ξένων νομισμάτων θα έχουν στις Ιουνιου ως εξής.

    ΞΕΝΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ  ΑΓΟΡΑ    ΠΩΛΗΣΗ  ΤΙΜΕΣ FIXING

    ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΗΠΑ........ 271,8    279,2    275,0
    ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΑΡΚΟ..... 157,3    161,6    159,1
    ΛΙΡΑ ΑΓΓΛΙΑΣ........ 443,4    455,5    448,6
    ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ..... 188,1    193,2    190,3
    ΓΑΛΛΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ......  46,6     47,8     47,1
    100 YEN ΙΑΠΩΝΙΑΣ.... 234,8    241,2    237,6
    ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΚΑΝΑΔΑ..... 197,2    202,5    199,5
    ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ..206,4    212,0    208,8
    E.C.U............... 306,6    315,0    310,2

© ANT1 Radio 1997


Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant12html v2.01 run on Friday, 6 June 1997 - 16:03:13 UTC