Browse through our Interesting Nodes on Academic Institutions in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 97-11-04

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Συμφωνήσανε...ότι διαφωνούν

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Σημίτης - Γιλμάζ
  • [02] Ο Τουρκικός τύπος σήμερα
  • [03] Νέα Δημοκρατία
  • [04] Οι Η.Π.Α για την συνάντηση Σημίτη-Γιλμαζ
  • [05] Καποδίστριας
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [06] Γιατροί-απεργία
  • [07] Πετρέλαιο
  • [08] Επίθεση με τσεκούρι σε αστυνομικό
  • [09] Δηλητηρίαση από θηλασμό
  • [10] Κυκλώματα προστάσιας
  • [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [11] Αγκυρα-Ασκήσεις
  • [12] Τουρκία-Ε.Ε
  • [Ε] Πολιτική - Διεθνή

  • [13] Ιράκ-ΗΠΑ
  • [14] Αυστραλία-Οικονομική συνεργασία με Ελλάδα
  • [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

  • [15] Κάρολος-Ζουλού
  • [16] Ταυλάνδη
  • [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [17] Σοφοκλέους-Προυπολογισμός
  • [18] Ασία-Χρηματιστήρια
  • [19] Αναδρομικά βουλευτών
  • [Η] Υγεία - Ειδήσεις

  • [20] Γονίδιο ευφυίας

  • [Α] Συμφωνήσανε...ότι διαφωνούν

    Last Updated: Tuesday, 04-Nov-97 11:20:42
    Βημα σημειωτόν στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και μετά τη συνάντηση Σημίτη- Γιλμάζ. Ο Τούρκος πρωθυπουργός παρέμεινε αμετακίνητος στη θέση για εφ'όλης της ύλης διάλογο.

    Ο κ.Σημίτης χαρακτηρισε τη συνάντηση ωφέλιμη,αλλά χωρίς συμπεράσματα που να αλλάζουν την κατάσταση.

    Πρόσθεσε,ωστόσο ότι συμφωνήθηκε πως η διακύρηξη της Μαδρίτης θα πρέπει να διαπνεει την πολιτική των δυο χωρών,να αναζωγονηθεί η συμφωνία Παπούλια- Γιλμαζ,να συνεχισθεί η διαδικασία των εμπειρογνωμόνων και να συνεχιστει ο διάλογος για τα Μετρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης στο Αιγαίο.

    Ο κύριος Σημιτης αποδεχθηκε επισης την προσκληση Γιλμάζ για επίσημη επισκεψη στην Τουρκία, τονίζοντας όμως ότι θα πραγματοποιηθεί εφ'όσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις να έχει θετικά αποτελέσματα.

    Ειλικρινή και επικοδομητική χαρακτηρισε τη συνάντηση ο Μεσουτ Γιλμάζ, επιχειρώντας να δώσει ενα αισιόδοξο κλίμα.

    Την ικανοποίησή τους για την συνάντηση Σημίτη- Γιλμάζ εξέφρασαν οι ΗΠΑ, οι οποίες διατύπωσαν την ελπίδα να αποδειχθεί εποικοδομητική στη βελτίωση των ελληνο- τουρκικών σχεσεων.

    Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής μιλά για αποτυχία και ο εκπρόσωπος του κομματος, κατηγόρησε την κυβέρνηση για παθητική πολιτικη που οδηγεί σε αδιέξοδα.

    Η χθεσινή συνάντηση εγινε,πάντως υπο τη σκιά αλλεπάλληλων τουρκικών παραβιάσεων του Ελληνικού εναερίου χωρου στο Αιγαίο.

    Οι εργασίες της Βαλκανικής διάσκεψης ολοκληρώνονται σήμερα,με την έκδοση κοινού ανακοινωθέντος.

    Ωστόσο η Τουρκία διαφωνεί με την διατύπωση στο σχεδιο ότι τα προβλήματα μεταξύ των χωρών,θα πρέπει να επιλύονται από διεθνή όργανα,γιατί θεωρεί ότι παραπέμπει στη Χαγη,ενω διαφωνεί επισης να είναι η Αθήνα,η έδρα της μονιμης Γραμματείας της Διαβαλκανικής Διάσκεψης, η οποία συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί του χρόνου στην Τουρκία.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Tuesday, 04-Nov-97 13:37:04

    [01] Σημίτης - Γιλμάζ

    Ουδέν νεώτερον για τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις από τη συνάντηση Σηίιτη- Γιλμάζ, ενώ η διαβαλκανική διάσκεψη της Κρήτης ολοκληρώνεται με την κοινή συνέντευξη τύπου που θα δώσουν σήμερα οι 8 αρχηγοί κρατών.

    Επίσης για σήμερα έχει προγραμματιστεί η τελευταία κοινή συνάντηση, όπου συνοψίζονται τα αποτελέσματα της διάσκεψης και συζητείται το κείμενο του υπό έκδοση ανακοινωθέντος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες εκφράζονται αντιρρήσεις, κυρίως από την Τουρκία, στην αναφορά ότι τα προβλήματα μεταξύ των χωρών θα πρέπει να επιλύονται από διεθνή όργανα σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, καθώς και με τον ορισμό της Αθήνας ως έδρας της μόνιμης Γραμματείας της Διαβαλκανικής Διάσκεψης.

    Πάντως κατά τη χθεσινή συνάντηση Σημίτη-Γιλμάζ, ο Τούρκος Πρωθυπουργος επέμεινε σε Ελληνοτουρκικό διάλογο εφ΄ όλης της ύλης, ενώ ο Ελληνας πρωθυπουργός επανέλαβε την θέση της Ελλάδος για βήμα προς βήμα προσέγγιση.

    Συμφώνησαν πάντως, στη διατήρηση του πνεύματος της Μαδρίτης, σε εφαρμογή του μνημονίου -Παπούλια- Γιλμάζ και ενεργοποίηση των επιτροπών εμπειρογνωμόνων, ενώ ο Κώστας Σημίτης αποδέχθηκε πρόσκληση του Μεσούτ Γιλμάζ να επισκεφθεί την Αγκυρα υπό την προυπόθεση ότι η συνάντηση θα έχει θετικό αποτέλεσμα.

    Την ικανοποίησή τους για την συνάντηση Σημίτη- Γιλμάζ εξέφρασαν οι ΗΠΑ,ενω θετικα κατα κανονα κρινουν την συναντηση και οι Τουρκικες εφημεριδες εκτιμωντας οτι θα συμβαλει στην μειωση της εντασης.

    Για αποτυχια,εκανε λογο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής και για ναυαγιο ο προεδρος της ΠΟΛΑ Αντωνης Σαμαρας.

    Διαπιστωθηκε σε ανωτατο επιπεδο το αδιεξοδο στο δρομο που ακολουθουμε, δηλωσε στον Αντεννα ο βουλευτης του Πασοκ Λευτερης Βερυβακης.

    Εκτακτη συνάντηση με τον Ραουφ Ντεκτας είχε στη Νέα Υόρκη,ο Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, μετά την αρνητική σταση που κρατησε ο τουρκοκύπριος ηγετης στη συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για συνέχιση των συνομιλιών στο κυπριακό.

    [02] Ο Τουρκικός τύπος σήμερα

    Εικόνα αισιοδοξίας και μείωσης της έντασης δίνει σήμερα ο τουρκικός τύπος, τονίζοντας την αποδοχή εκ΄ μέρους του Ελληνα πρωθυπουργού της πρόσκλησης να επισκεφτεί την Τουρκία και την απόφαση να οριστούν δύο εκπρόσωποι που θα εξετάσουν τα διμερή προβλήματα σε τεχνικό επίπεδο" είναι αυτά που υπογραμμίζονται στα σημερινά φύλλα του τουρκικού Τύπου, ο οποίος περιγράφει εικόνα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση. που είχαν χτες στην Κρήτη ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης και ο Τούρκος ομόλογός του, Μεσούτ Γιλμάζ.

    "Ελπιδοφόρα βήματα" αποτελούν οι εξελίξεις σύμφωνα με την εφημερίδα "Χουριέτ". Στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα υποστηρίζει ότι "ο Ελληνας πρωθυπουργός, δεν πήρε μαζί του στη συνάντηση με τον Γιλμάζ τον ανάρμοστο Ελληνα υπουργό Εξωτερικών ο οποίος είχε αποκαλέσει τους Τούρκους βιαστές". "(Υπερ)εκπροσωποι στο διάλογο" είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος στις εσωτερικές σελίδες της "Χουριέτ". Η εφημερίδα αναφέρει τη δήλωση του Τούρκου πρωθυπουργόυ ότι "ο Σημίτης είναι ειλικρινής στην επιθυμία του για επίλυση των τουρκοελληνικών διαφορών". Ο απεσταλμένος της "Χουριέτ" στην Κρήτη, Σεντάτ Εργκίν, στο σημερινό του άρθρο, αναφέρει ότι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Ισμαίλ Τζεμ, μετά τη συζήτηση που είχε με τον Ελληνα ομόλογό του, Θεόδωρο Πάγκαλο, κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος, είπε πως "ο Πάγκαλος δέχτηκε ότι τα ντολμαδάκια είναι τουρκικό φαγητό".

    Η "Σαμπαχ" στο κύριο θέμα της που φέρει τον τίτλο "τι φόβος είναι αυτός;" υποστηρίζει ότι "ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών, Θεόδωρος Πάγκαλος, κάλεσε την αστυνομία όταν στην Κρήτη τον πλησίασαν δύο Τούρκοι δημοσιογράφοι". Ο απεσταλμένος της εφημερίδας στην Κρήτη, Φατίχ Τσεκιργκέ, υποστηρίζει ότι "η στάση αυτή του Ελληνα υπουργού είναι ξεκάθαρη σε βαθμό που να περιγράψει την εικόνα της πορείας των τουρκοελληνικών σχέσεων". Η ίδια εφημερίδα, στο δημοσίευμά της σχετικά με τη συνάντηση, υπογραμμίζει τη δήλωση του Τούρκου πρωθυπουργού ότι είναι αισιόδοξος για το μέλλον των διμερών σχέσεων. Στο δημοσίευμα που φέρει τον τίτλο "Υφεση στο Αιγαίο", τονίζεται επίσης ότι "ο Σημίτης δέχτηκε την πρόσκληση Γιλμάζ να επισκεφθεί την Τουρκία".

    Ο αρθρογράφος της "Σαμπαχ", Μεχμέτ Αλί Μπιράντ, στο σημερινό του άρθρο υποστηρίζει ότι "η πιο ορθολογιστική λύση είναι ένα μορατόριουμ, με το οποίο θα παγώσουν τα διμερή προβλήματα μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας". Ο Μπιραντ υπογραμμίζει ότι "είναι αδύνατον να λυθούν στη φάση αυτή τα προβλήματα στο Αιγαίο" και κάνει λόγο για δύο ενδεχόμενα. Πρώτον "μπορούμε να συνεχίσουμε την τριβή στο Αιγαίο που είναι γεμάτο με δυναμίτη και να ξοδέψουμε το χρόνο μας περιμένοντας πότε και ποιά νάρκη θα εκραγει" και δεύτερον "εάν δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα, τότε αν μη τι άλλο να τα παγώσουμε".

    Η "Σαμπάχ" δημοσιεύει στην πρώτη σελίδα και τη χτεσινή δήλωση του αρχηγού των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στρατηγού Ισμαίλ Χακι Καρανταγι ότι "δεν υπάρχει περίπτωση πολέμου μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας" κι ότι "οι δύο χώρες απλώς εκτιμούν με ψυχραιμία τα γεγονότα".

    "Υφεση στην Κρήτη" είναι ο κύριος τίτλος της σημερινής "Μιλιετ", η οποία σημειώνει ότι "Γιλμάζ και Σημίτης αποφάσισαν να μειώσουν την ένταση στο Αιγαίο". Στο σχετικό δημοσίευμα που στις εσωτερικές σελίδες φέρει τον τίτλο "Ατμόσφαιρα ειρήνης στην Κρήτη" υπογραμμίζεται ότι "οι δύο πρωθυπουργοί δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τη διαφορά αντιλήψεων ως προς τη μέθοδο επίλυσης των προβλημάτων".

    Σύμφωνα με τη "Μιλιετ", ο Ελληνας πρωθυπουργός "είπε όχι στον εφ` όλης της ύλης διάλογο και ζήτησε πρόοδο βήμα βήμα, θέτοντας θέμα παραπομπής του θέματος των Ιμίων στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, τη στιγμή που ο Γιλμάζ υποστήριξε ότι δεν είναι ρεαλιστική η επιλεκτική και περιορισμένη προσέγγιση ότι υπάρχουν μόνο ένα πρόβλημα και μία μόνο μέθοδος λύσης".

    Η εφημερίδα σε άλλη στήλη της, αναφέρει ότι "το πιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα στη συνάντηση ήταν η απόφαση να οριστούν δύο εκπρόσωποι που θα εξετάσουν τα διμερή προβλήματα σε τεχνικό επίπεδο".

    "Μειώνεται η ένταση" είναι ο κύριος τίτλος της σημερινής "Τζουμχουριετ". Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι "η Αθήνα επιμένει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης" και τονίζει ότι "ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών Θ. Πάγκαλος είπε πως η Τουρκία πρέπει να αναγνωρίσει την αρμοδιότητα του Διεθνούς Δικαστηρίου και πως το μοναδικό διμερές πρόβλημα είναι η υφαλοκρηπίδα στο Αιγαίο". Η "Τζουμχουριετ" σε άλλο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα που φέρει τον τίτλο "Το διπλό παιχνίδι στου Σημίτη", αναφέρει ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός "με δήλωσή του στο γερμανικό περιοδικό Ντερ Σπηγκελ κατηγόρησε την Τουρκία χαρακτηρίζοντάς την επιθετική χώρα".

    Τέλος η εφημερίδα "Γιενί Γιουζγίλ" που φέρει σήμερα τον κύριο τίτλο "Λευκή σελίδα στο Αιγαίο" υποστηρίζει ότι "σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί δεύτερη συνάντηση Γιλμάζ - Σημίτη".

    [03] Νέα Δημοκρατία

    ΟΙ προτάσεις της Ν.Δ, και η τακτική που θα ακoλουθήσει στις συζητήσεις που θα γίνουν στην επιτροπή της Βουλής για τη συνταγματκή αναθεώρηση, συζητήθηκαν σε σύσκεψη που έγινε υπό τον κ. Βαρβιτσιώτη, στη Ρηγίλης και στην οποία συμμετείχαν οι βουλευτές του κόμματος που παίρνουν μέρος στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

    Στη σύσκεψη αποφασίστηκε οτι η Ν.Δ θα προχωρήσει με τη γνωστή προτάσή της για τη συνταγματική αναθεώρηση στις συζητήσεις που θα γίνουν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και ότι αν υπάρχουν βουλευτές που εκφράζουν διαφορετική αποψη για συγκερκιμένα θεματα,θα μπορούν να διατυπώνουν τις αποψεις τους κατά τις συζητήσεις της πειτροπής.

    Από τη συζήτηση δεν έλειψαν και οι εντάσεις καθώς υπάρχουν διαφορετικές απόψεις μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ για τα θέματα που αφορούν τη δωρεάν παιδεία και την κατάργηση της ποινής του θανάτου.

    Ο Βύρων Πολύδωρας που ειναι ειδικός εισηγητής του κόμματος για θέματα παιδείας, τάσσεται υπέρ της διατήρησης του σημερινού καθεστώτος, ενώ οι κύριοι Μάνος και Σουφλιάς, τάχθηκαν υπέρ της κατάργησης της δωρεάν παιδείας σητν τριτοβάθμια εκπαίδευση ιδιαίτερα για τους λεγόμενους ισόβιους φοιτητές και για εκείνους που έχουν υψηλά εισοδήματα. Ο κ. Σουφλιάς υπενθύμισε ότι ο ίδιος ως υπουργός Παιδείας είχε υποβάλλει ανάλογες προτάσεις.

    Εναντίον της κατάργησης της ποινής του θανάτου τάχθηκε ο κύριος Απόστολος Ανδρεουλάκος ενώ άλλοι βουλευτές τάχθηκαν υπέρ επικαλούμενοι τις διεθνείς συμβάσεις. Στην πρόταση της Ν.Δ, δεν περιλαμβάνεται ανάλογη ρύθμιση αλλά περιλαμβάνεται στην πρόταση που εχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ.

    [04] Οι Η.Π.Α για την συνάντηση Σημίτη-Γιλμαζ

    Την ικανοποίησή τους για την πραγματοποίηση της χθεσινής συνάντησης των κ. Σημίτη και Γιλμάζ στην Κρήτη, εξέφρασαν οι ΗΠΑ δια του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζέιμς Ρούμπιν.

    ``Είμαστε ικανοποιημένοι για την πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης και ελπίζουμε ότι θα αποδειχθεί εποικοδομητική σε ό,τι αφορά τη βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων'' τόνισε ο κ. Ρούμπιν και πρόσθεσε:<i.> ``Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε την Ελληνική κυβέρνηση για την ανάληψη της πρωτοβουλίας να διοργανώσει αυτή τη βαλκανική διάσκεψη και ελπίζουμε ότι θα προωθήσει την ασφάλεια και την οικονομική ευημερία σε όλη την περιοχή''.

    Αναφερόμενος στην πραγματοποίηση εκατέρωθεν ασκήσεων στο Αιγαίο και την Κύπρο την περίοδο αυτή, ο κ. Ρούμπιν δήλωσε ότι οι ΗΠΑ ``έχουν παροτρύνει τις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας να επιδείξουν συγκράτηση κατά την πραγματοποίηση εθνικών ασκήσεων από τις στρατιωτικές τους δυνάμεις, αποφεύγοντας κάθε συμπεριφορά που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένταση μεταξύ Αθηνών και Αγκυρας.

    Εχουμε επίσης επισημάνει ότι πρόσφατα γεγονότα που περιλάμβαναν τις ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδας και της Τουρκίας δείχνουν την αναγκαιότητα της πρωτοβουλίας του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ για την υιοθέτηση διαδικασιών που θα βελτιώνουν την επικοινωνία και θα μειώνουν την ένταση μεταξύ των ελληνικών και τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Αυτές οι διαδικασίες μπορεί να περιλαμβάνουν νέες συμφωνίες γύρω από την πραγματοποίηση εθνικών ασκήσεων. Ενθαρρύναμε την Αγκυρα και την Αθήνα να προχωρήσουν με τον Γ.Γ. κ. Σολάνα στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας αυτής''.

    [05] Καποδίστριας

    Στη Βουλή αρχίζει σήμερα η συζήτηση του νομοσχεδίου για το σχεδιο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ. Η ΝΔ αποφάσισε να πάρει μερος στη συζλητηση ,ενω ο Σταυρος Δημας ανλελαβε να πείσει τους βουλευτες του κόμματος, να μην επιδοθούν σε τροπολογίες για τις εκλογικές τους περιφέρειες.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Tuesday, 04-Nov-97 13:35:55

    [06] Γιατροί-απεργία

    Με προβληματα λειτουργουν και σήμερα τα νοσοκομεία της χώρας,ενω οι νοσοκομειακοί γιατροί παραπέμπουν τη λύση της απεργίας τους στην αυριανή συνάντησή τους με τον υφυπουργό Οικονομικών κ.Χριστοδουλάκη.

    Με τον Υπουργό Υγείας,θα συναντηθούν σημερα οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και Πειραιά,οι οποίοι πραγματοποιούν καθημερινές τριωρες στάσεις εργασίας απο τις 11 το πρωί.

    Μεχρι και την Παρασκευή απεργούν και οι γιατορί του ΙΚΑ.

    Κλείνουν για 15 μέρες τις πόρτες τους οι ιδιωτικές ψυχιατρικές κλινικές Αττικής,που διαμαρτύρονται για τα χαμηλά νοσήλεια..

    [07] Πετρέλαιο

    Προσοχή στο πετρέλαιο θερμανσης!.Η μεγάλη ζητηση εχει χαλάσει την ποιότητά του,οπως κατήγγειλε στον ΑΝΤ ο προεδρος των βενζινοπωλών Αττικής.

    Προβλήματα παρατηρούνται και στον εφοδιασμό των καταναλωτών με πετρελαιο, λόγω της αυξημένης ζήτησης.

    Η καλυψη των αναγκων του Λεκανοπεδιου θα γινει σε 15 ημερες, δηλώνουν οι εκπρόσωποι των βενζινοπωλών.

    [08] Επίθεση με τσεκούρι σε αστυνομικό

    Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο Ιωάννης Γεωργιάδης 36 ετών ο οποίος χθες εισέβαλε με τσεκουρι στο αστυνομικο τμημα Κυψελης και επιτεθηκε στον Αξιωματικο υπηρεσιας Υπαστυνομο Σωτηρη Νικολακοπουλο.

    Δεν προλαβε να τον τραυματισει γιατι εμποδιστηκε και συνεληφθη αμεσως απο αλλους αστυνομικους τους τμηματος .

    Ο Γεωργιαδης επιτεθηκε στον αστυνομο γιατι λιγη ωρα νωριτερα του είχε ζητησει τη βοηθεια του για να εισπραξει οφειλομενα ενοικια και αυτος τον ειχε παραπεμψει στο αστυνομικο τμημα Κολωνου , που εχει την αρμοδιοτητα για την περιοχη οπου μενει ο ενοικιαστης του.

    Κατοπιν αυτου ο Γεωργιαδης πηγε σπιτι του πηρε ενα μικρο τσεκουρι και αφου προκαλεσε ζημιες στο διαμερισμα οπου μενει ο οφειλετης του, στη συνεχεια πξηγε στο αστυνομικο τμημα κυψελης κ,μαι επιτεθηκε στον υπαστυνομο.

    [09] Δηλητηρίαση από θηλασμό

    Δηλητηρίαση από μόλυβδο έπαθε βρέφος στην Κρητη, επειδή η μητέρα του, κατά την περίοδο του θηλασμού, κάλυπτε το στήθος της με καλύπτρες από μόλυβδο, σύμφωνα με μια παλιά παράδοση από τη Σμύρνη. Το βρέφος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και η κατάστασή του βελτιώνεται σταθερά.

    [10] Κυκλώματα προστάσιας

    Σε κυκλώματα προστάσιας αποδίδει η αστυνομία τη διπλη επιθεση στα κέντρα διασκεδασης ΠΡΙΒΙΛΕΝΤΖ και ΚΙΝΓΚ ΣΑΙΖ , ιδιοκτησίας Χριστόφορου Ψωμιάδη. Από την έκρηξη στο ΠΡΙΒΙΛΕΝΤΖ και την πυρκαγιά στο ΚΙΝΓΚ ΣΑΙΖ προκλήθηκαν μονον υλικες ζημιες.

    [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

    Last Updated: Tuesday, 04-Nov-97 13:36:49

    [11] Αγκυρα-Ασκήσεις

    Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ενημέρωσε σήμερα στην Αγκυρα τους στρατιωτικούς ακολούθους των ξένων πρεσβειών - συμπεριλαμβανομένου και του Ελληνα ακολούθου για τις ασκήσεις "Αποφασιστικότητα '97" και "Ταύρος '97" που διεξάγονται στην Ανατολική Μεσόγειοκαι το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

    Το πρακτορείο ΑΝΑΤΟΛΗ μεταδίδει ότι οι ξένοι ακόλουθοι ενημερώθηκαν λεπτομερώς για το στόχο των ασκήσεων και τα σενάριά τους.

    Νωρίτερα ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Κερμέτ Ατατζαλι, είχε δηλώσει ότι: "Ορισμένες φιλικές και συμμαχικές χώρες, καθώς επίσης και ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, έκαναν προσπάθειες για την αναβολή των ασκήσεων, που ανακοίνωσαν η Τουρκία και η Ελλάδα ότι θα πραγματοποιήσουν, πριν τη Διαβαλκανική Διάσκεψη που άρχισε σήμερα στην Κρήτη".

    Ο κ.Ατατζανλί είπε: "Η Τούρκια προσέγγισε με καλή πρόθεση στις προσπάθειες αυτές και αξιολόγησε την κατάσταση", τόνισε ότι η Αγκυρα, σε ένδειξη καλής πρόθεσης, γνωστοποίησε στις ενδιαφερόμενες πλευρές πως είναι έτοιμη να αναβάλει τις ασκήσεις της για αργότερα, αλλά δεν δόθηκε από την Ελλάδα θετική απάντηση".

    Ο κ.Ατατζανλι πρόσθεσε ακόμη: "Η Τουρκία γνωστοποίησε στις ενδιαφερόμενες πλευρές ότι οι ημερομηνίες των ασκήσεων που θα διεξαγάγει καθορίσθηκαν πολύ πιο πριν, ενώ η άσκηση που ανακοίνωσε η Ελλάδα ότι θα διεξαγάγει, δεν είχε καθορισθεί από πριν. Δυστυχώς, οι ασκήσεις πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή. Η μοναδική αιτία της αποτυχίας των προσπαθειών είναι ότι δεν δόθηκε θετική απάντηση από την Ελλάδα".

    [12] Τουρκία-Ε.Ε

    Ο υπαρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου,στρατηγός Τσεβίκ Μπιρ υποστήριξε ότι ο αποκλεισμός της Τουρκίας από την Ευρωπαική Ενωση "συνιστά κίνδυνο για τα ζωτικά συμφέροντα της Ευρώπης",γράφουν σήμερα οι τουρκικές εφημερίδες.

    Μιλώντας σε διάσκεψη που οργανώθηκε χθες στην Αγκυρα για τις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ενωσης-Τουρκίας ο στρατηγός Μπίρ τόνισε ότι "ο αποκλεισμός της Αγκυρας από την Ε.Ε δεν αντιπροσωπεύει μεγάλο κίνδυνο για την χώρα λόγω της περιοχής στην οποία βρίσκεται η Τουρκία".

    "Πάντως- υποστήριξε ο στρατηγός Μπιρ- ο αποκλεισμός δημιουργεί κίνδυνο για τα ζωτικά πολιτικά,οικονομικά και αμυντικά συμφέροντα της Ευρώπης στην περιοχή".

    Ο τούρκος στρατηγός σημείωσε μάλιστα πως υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσον η Ευρώπη έχει την πολιτική αποφασιστικότητα ή τους αναγκαίους μηχανισμούς για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στα θέματα ασφαλείας - ειδικότερα στην ταραγμένη περιοχή όπου βρίσκεται η Τουρκία. Πρόσθεσε ακόμη ότι οι διενέξεις στα Βαλκάνια , τη Μέση Ανατολή και τον Καύκασο συνιστούν εν δυνάμει απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης.

    "Οι τούρκοι δεν καταλαβαίνουν γιατί υπάρχει τέτοια δυσκολία στην συμμετοχή της χώρας τους στην Ε.Ε και πιστεύουν ότι θα ήταν ευκολότερο αν κατά το παρελθόν η Τουρκία ήταν μια κομμουνιστική χώρα αντί για μία αξιόπιστη χώρα- μέλος του ΝΑΤΟ" υποστήριξε ο Μπιρ.

    Ο τούρκος στρατηγός σημείωσε ακόμη ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας αποδίδουν μεγάλη σημασία και προτεραιότητα στην ένταξη της χώρας στους ευρωπαικούς θεσμούς και στην πλήρη ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. Υποστήριξε μάλιστα ότι αν η Τουρκία καταστεί πλήρες μέλος της Ε.Ε "δεν θα υπάρχει ανάγκη για μεγάλους αμυντικούς προϋπολογισμούς, καθώς η οικονομική ανάπτυξη αυτομάτως θα μειώσει τις αμυντικές δαπάνες".

    [Ε] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Tuesday, 04-Nov-97 13:37:15

    [13] Ιράκ-ΗΠΑ

    Τεταμένες παραμένουν οι σχέσεις μεταξύ Ιράκ και Ηνωμένων Πολιτειών παρα την αποφαση του Σαντάμ Χουσείν να δεχθεί τριμελη επιτροπη του Κοφι Αννάν στο Ιρακινό έδαφος.

    Πολεμικό κλίμα εξακολουθεί να υφίσταται και είναι πολύ ευαίσθητες πλέον οι ισσοροπίες. Ο Λευκός οίκος απέρριψε την έκκληση του Ιρακινού ηγέτη για διάλογο μεταξύ Βαγδάτης και Ηνωμένων Εθνων για επίλυση της κρίσης.

    Αλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για ανάληψη στρατιωτικής δράσης εναντίον της Βαγδάτης στην περίπτωση που επιμείνει στην απόφαση της να μην επιτρέψει σε αμερικανούς επιθεωρητές να εργασθούν στο εδαφός της.

    Μαλιστα το αμερικανικο Πενταγωνο ανακοινωσε πως αποφασισαν να αναπτυξουν επιπλεον καταδιωκτικα αεροσκαφη τους για να ενισχυσουν τις αεροπορικες δυναμεις τους που ειναι ε[πιφορτισμενες με την επιτηρηση της ζωνης αεροπορικου αποκλεισμου στο Βορειο Ιρακ.

    Αμερικανοι αξιωματουχοι υποπτευονται οτι η απροθυμια των Ιρακινων να συνεργαστουν με τους επιθεωρητες του ΟHE ειναι προκαλυμμα που κρυβει ισως ενα μυστικο προγραμμα παραγωγης θανατηφορου αεριου νετυρων που λεγεται ΒΙΕΞ καθως και βιολογικα οπλα.

    Την ιδια ωρα οι Ισραηλινοι σπευδουν μαζικα να προμηθευτουν αντιασφυξιογονες μασκες φοβουμενοι επιθιεση της Βαγδατης.

    [14] Αυστραλία-Οικονομική συνεργασία με Ελλάδα

    Ο ιδιαίτερος ρόλος,που παίζει σήμερα η Ελλάδα,σαν ένας κρίκος ανάμεσα στα Βαλκάνια και στις χώρες της πάλαι Σοβιετικής Ενωσης και της Μεσογείου, έχοντας το θεσμικό πλεονέκτημα να είναι η μοναδική χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, υπογραμμίστηκε στις επαφές που είχε η υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Αννα Διαμαντοπούλου και οι συνεργάτες της με τον πολιτειακό πρωθυπουργό της Βικτώριας Τζεφκ Κένετ και με άλλους αξιωματούχους της πολιτειακής κυβέρνησης που χειρίζονται θέματα εμπορίου, οικονομίας και αποκρατικοποιήσεων καθώς και με Αυστραλούς και ομογενείς επιχειρηματίες.

    Η κ. Διαμαντοπούλου, η οποία σήμερα ολοκλήρωσε την επίσκεψή της στη Μελβούρνη και επισκέπτεται το Σίδνεϊ, σε συνέντευξή της προς τα ομογενειακά μέσα ενημέρωσης είπε ότι ``η νευραλγική θέση της Ελλάδας σε συνδυασμό με ένα σύστημα κινήτρων που προσφέρει, φιλοδοξεί να την καταστήσει ένα εφαλτήριο επενδύσεων προς την ευρύτερη περιοχή της``. Η Ελληνίδα υφυπουργός είπε ότι η Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται απλώς να αυξήσει τις εξαγωγές της προς την Αυστραλία αλλά να υπάρξουν συναλλαγές κερδοφόρες και με τις δύο χώρες``. Αναφορικά με τη συνάντηση που είχε με τον πολιτειακό πρωθυπουργό κ. Τζεφ Κένετ, η κ. Διαμαντοπούλου είπε ότι εντυπωσιάστηκε από τη γνώση του για τα ελληνικά θέματα και συζήτησε μαζί του για το ρόλο των δύο χωρών.

    Της Ελλάδας στο χώρο των Βαλκανίων και της ευρύτερης περιοχής και της Αυστραλίας στο χώρο της νοτιανατολικής Ασίας.

    Ο Δημήτρης Παρασκευάς, Ειδικός Γραμματέας Αποκρατικοποίησης, και ο υποδιοικητής της ΕΤΒΑ Κωσταντίνος Νικόλης είπαν ότι είχαν συναντήσεις με τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης και διαπιστώθηκαν κοινά σημεία και εμπειρίες.

    ``Η Αυστραλία, τόνισαν, είναι ένα κέντρο επενδύσεων που περιλαμβάνει τις ``τίγρεις`` της Απω Ανατολής, όπως είμαστε και εμείς στα Βαλκάνια. Επίσης ενημερωθήκαμε για τα προγράμματα αποκρατικοποίησης που εφαρμόζονται στην Αυστραλία ενώ είδαμε και κάποιους ομογενείς επιχειρηματίες με στόχο να προσελκύσουμε επενδυτές στην Ελλάδα``.

    Ο πρόεδρος του ΟΠΕ Ιωάννης Τζεν μίλησε για επιτυχίες.

    ``Είχαμε, είπε, μια συνάντηση με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Βικτώριας και, μεταξύ άλλων, αποφασίσαμε όπως ανταλλάξουμε δύο στελέχη των οργανισμών μας, ένα στην Αυστραλία και ένα στην Ελλάδα, όπου το κάθε στέλεχος θα ενημερωθεί για τεκταινόμενα στον ελλαδικό και τον αυστραλιανό χώρο αντίστοιχα, ώστε να δημιουργηθεί ένα κανάλι συνεχούς ενημέρωσης και αλληλοπληροφόρησης.

    Προχωρούμε σε συνεργασία με την Αυστραλία, σε όλους τους τομείς``.

    Ο κ. Τζεν είπε, επίσης ότι συμφωνήθηκε να πραγματοποιήσει ο ΟΠΕ μια ημερίδα στην Ελλάδα, όπου θα κληθούν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου για να παρουσιάσουν τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες που προσφέρει η Αυστραλία. ``Θέτουμε, τόνισε, ένα πλάνο για μια συνεχή και μόνιμη συνεργασία``.

    Ο κ. Τζεν ανέφερε ότι ο Αυστραλιανός Οργανισμός Εκθέσεων, ο οποίος καλύπτει όλη την Αυστραλία, ανέθεσε στον ΟΠΕ να τον εκπροσωπεί επισήμως στην Ελλάδα και στις χώρες της γύρω περιοχής.

    Ο φορέας του Αυστραλιανού Οργανισμού Εκθέσεων προωθεί τους εκθέτες του και σε εμπορικές συνεργασίες και έτσι, πιστεύεται ότι θα βοηθήσει και πολλούς Ελληνες επιχειρηματίες. Ο πρόεδρος του ΟΠΕ ανέφερε ότι η μεγάλη αλυσίδα των σούπερ-μάρκετς COLES δέχθηκε όπως το επόμενο Πάσχα διοργανώσει Ελληνικές Εβδομάδες μέσα στα καταστήματά της για να προωθήσει επώνυμα ελληνικά προϊόντα. Οι εβδομάδες αυτές θα έχουν και πολιτιστικό χαρακτήρα. ``Καλέσαμε, είπε, και διευθυντές αγορών να έρθουν στην Ελλάδα και να δούν από κοντά την παραγωγή μας``.

    Τέλος ο κ. Τζεν ανέφερε ότι ο ΟΠΕ θα υπογράψει συμφωνία και με το AUSTRADE, το μεγαλύτερο φορέα εξαγωγικού εμπορίου της Αυστραλίας, για μόνιμη οικονομική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών, όσο και μεταξύ τρίτων χωρών.

    [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

    Last Updated: Tuesday, 04-Nov-97 13:36:06

    [15] Κάρολος-Ζουλού

    Τα αποτυπωματα τους αφησαν στο μαλακο πηλο ο πριγκηπας Καρολος μετα του υιου του πριγκηπα Χαρυ κατα τη διαρκεια της επισημης επισκεψης τους σε παραδοσιακο οικισμο της φυλης των Ζουλου.

    Λαμπρη υποδοχη τους επεφυλαξαν οι κατοικοι του χωριου ΝΤΟΥΚΟΥΤΟΥΚΟΥ που προς τιμην τους χορεψαν παραδοσιακους χορους. Αυτη ηταν και η τελευταια δημοσια εμφανιση του πριγκηπα Χαρυ που θα περασει το υπολοιπο των

    σχολικων διακοπων του με τον πατερα του.

    Δυο μηνες μετα το θανατο της μητερας του πριγκιπισσας Νταιανα ο Χαρυ εκπληρωσε την υποσχεση που της ειχε δωσει να επισκεφθει την Αφρικη.

    Παντως θα πρεπει να ξαναεπισκεφθει την Αφρικη οταν συμπληρωσει τα 18 του χρονια εαν θελει να δοκιμασει τη δυνατη μπιρα των Ζουλου που προσεφεραν στον πατερα του πριγκηπα Καρολο οι φιλοξενοι κατοικοι του παραδοσιακου αυτου χωριου .

    [16] Ταυλάνδη

    Ο τυφωνας επληξε πρωτα τις νοτιες ακτες του Βιετναμ για να συνεχισει την καταστροφικη του πορεια κατευθυνομενος στην νοτια Ταυλανδη και το

    Μπαγκλαντες.

    Τουλαχιστον 130 ανθρωποι εχουν χασει τη ζωη τους και εκατονταδες ψαραδες αγνοουνται από τον τυφωνα Λιντα στο νοτιο Βιετναμ ενω στην Ταυλανδη δυο ατομα εχασαν τη ζωη τους και αλλα δυο τραυματιστηκαν.

    Χιλιαδες κατοικοι εμειναν αστεγοι καθως καταστραφηκαν τουλαχιστον 20000 σπιτια και πλημμυρισαν 450000 στρεμματα με ρυζι.

    Περισσοτερα από 1800 αλιευτικα σκαφη στα οποια επεβαιναν περισσοτεροι από 2000 ψαραδες βυθιστηκαν η εξαφανιστηκαν καθως τα κυματα ακομη και μεσα στο λιμανι του νησιου Κον Νταο εφθαναν και τα 15 μετρα.

    Οι αρχες εστειλαν δυο σκαφη της ακτοφυλακης για τη διασωση των ψαραδων αλλα το ενα βυθιστηκε πριν φθασει στο νησι.

    Ο τυφωνας Λιντα που συμφωνα με τη μετεωρολογικη υπηρεσια ειναι ο χειροτερος που πληττει τη χωρα τα τελευταια 100 χρονια,κινειται προς το Μπαγκλαντες εχοντας χασει ομως μερος της ισχυος του και εχει μετεξελιχθει σε τροπικη καταιγιδα.

    [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Tuesday, 04-Nov-97 13:35:35

    [17] Σοφοκλέους-Προυπολογισμός

    Σε τροχιά ανάκαμψης σήμερα η Σοφοκλέους

    Ο γενικός Δείκτης Τιμών παρουσιάζει άνοδο 3,81% και φαίνεται να καλύπτει κατά ένα μέρος τις πρόσφατες απώλειες.

    Μέσα σε αυτό το κλίμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης υπό τον Γιάννο Παπαντωνίου για τον προυπολογισμό. Ενω επίσης κ.Παπαντωνιου συναντάται σήμερα με το προεδρείο της ΓΣΕΕ με κύριο θεμα την αυξηση του αφορολογητου και την τιμαριθμοποιηση της φορολογικης κλιμακας. Οριστικες αποφασεις για ολα θα ληφθουν στην αυριανη συσκεψη υπο τον πρωθυπουργο .

    [18] Ασία-Χρηματιστήρια

    Στα χρηματιστήρια της Ασίας συνεχίστηκαν και σήμερα οι τάσεις σταθεροποίησης και ανάκαμψης που ήταν πιό εμφανείς χθες.Στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ, παρά τις ενθαρρυντικές ενδείξεις με το πρωινό άνοιγμα,ο γενικός δείκτης Χάνγκ Σένγκ έκλεισε με απώλεια 474,33 μονάδων,δηλαδή ποσοστό 4,21%.

    Οι χρηματιστές εκτιμούν ότι η άνοδος στο αμερικάνικο χρηματιστήριο, που επέδρασε θετικά και την ασιατική χρηματαγορά οφείλεται στην "επιστροφή κεφαλαίων στην αγορά μετοχών από την μετατόπιση διαθεσίμων από την αγορά ομολόγων".Προσθέτουν πάντως ότι η παράλληλη πορεία της αγοράς χρήματος στο Χονγκ Κόνγκ και τις ΗΠΑ δεν θα διαρκέσει πολύ και προβλέπουν ότι θα υπάρξουν σύντομα μεγάλες αντιδράσεις στην αγορά του Χονγκ Κονγκ μόλις ο δείκτης φθάσει τις 12,000 μονάδες.

    [19] Αναδρομικά βουλευτών

    Οι αυξήσεις και τα αναδρομικά των βουλευτών βρέθηκαν για μια ακόμη φορά φέτος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της συζήτησης στο κοινοβούλιο για τον προυπολογισμό της Βουλής του 98. Το ΚΚΕ δήλωσε ότι θα καταψηφίσει τον προυπολογισμό, καταγγέλοντας τις αυξήσεις και τη διαδικασία με την οποία δώθηκαν τα αναδρομικά στους βουλευτές ενώ το ΔΗΚΚΙ είπε "όχι", στον προυπολογσμό χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη διαδικασία των αναδρομικών

    [Η] Υγεία - Ειδήσεις

    Last Updated: Tuesday, 04-Nov-97 13:36:21

    [20] Γονίδιο ευφυίας

    Βρετανός επιστήμονας ανακοίνωσε χθές ότι για πρώτη φορά απομόνωσε ένα από τα γονίδια που ευθύνονται για την ανθρώπινη ευφυϊα.

    Ο Ρόμπερτ Πλόμιν, του Ψυχιατρικού Ινστιτούτου του Λονδίνου, μετά από έξι χρόνια έρευνας στον τομέα της γενετικής που αφορά θέματα συμπεριφοράς, εντόπισε το γονίδιο ΙGF2R πάνω στο χρωμόσωμα 6. Αυτό είναι το πρώτο που εντοπίζεται από τα πολλά γονίδια που πιστεύεται ότι σχετίζονται με την ανθρώπινη ευφυϊα και ιδιοφυϊα.

    Σε δηλώσεις που θα μεταδοθούν σήμερα στην εκπομπή "Equinox" στο Τέταρτο Κανάλι της βρετανικής τηλεόρασης ο Πλομιν τόνισε πως η ανακάλυψή του

    είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Στο παρελθόν, λέει, μιλούσαμε για έμμεσους τρόπους υπολογισμού της γενετικής επιρροής. Τώρα έχουμε έναν πολύ άμεσο τρόπο υπολογισμού της "γενικής γνωστικής ικανότητας", ο οποίος αφορά το ίδιο το DNA.

    Το μοντέλο του Πλόμιν για τη γνωστική ικανότητα είναι περίπλοκο και πολλά γονίδια συμμετέχουν σε αυτό. Η έρευνά του θα μπορούσε να έχει σημαντικες συνέπειες στην επιστήμη της Νευρολογίας, επειδή προσφέρει νέα στοιχεία για το πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος. Μπορεί επίσης να λύσει τη διαμάχη σχετικά με το αν η γενετική ή η παιδεία και ο τρόπος ζωής καθορίζουν την ανθρώπινη ευφυϊα.

    Ο Πλόμιν εντόπισε το γονίδιο αυτό παίρνοντας δείγματα DNA αίματος από πολύ εξυπνα παιδιά σε ένα ειδικό καλοκαιρινό σχολείο στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της πολιτείας Αϊόβα. Ολα τα παιδιά είχαν πολύ μεγαλύτερο δείκτη νοημοσύνης από το φυσιολογικό.

    Ο Πλόμιν ανακάλυψε ότι το γονίδιο IGF2R εμφανιζόταν συχνότερα σε δείγματα DNA από πολύ έξυπνα παιδιά απ'ότι σε αυτά από μέτριους μαθητές.

    Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Τζόναθαν Γκλόβερ δήλωσε ότι η ανακάλυψη αυτή θα έχει πάρα πολύ μεγάλες κοινωνικές και εκπαιδευτικές συνέπειες.

    Ομως αναρωτιέται.

    Πρέπει να επενδύουμε σε ανθρώπους που έχουν περισσότερες δυνατότητες από γενετική άποψη ή πρέπει να ενισχύουμε αυτούς που έχουν πιθανώς λιγότερες δυνατότητες γενετικά;

    (c) ANT1 Radio 1997


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Tuesday, 4 November 1997 - 19:38:57 UTC